Saanut 2/5 tähteä

Tröjan är faktiskt äkta MEN…. DE LOVADE MIG ATT JAG SKULLE FÅ TRÖJAN INNAN SVERIGE-JAPAN MATCHEN I VM O NU HAR DET GOTT 2.5 VECKOR O JAG FICK DEN IDAG!! OCH DE SKREV TILL O MED TILL OSS PÅ MATCHDAGEN... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Som alltid på nätet längre leveranstid än utlovat. Ingen info om spårning av sändning. När spårningsnumner kom angavs inte speditör. Fick maila om det. Gick först spåra 2 dagar innan leverans. 10 daga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fick vänta en stund på paketet men skulle väntat i 3 månader till om de behövdes fin tröja världsklass material skulle aldrig kunna se att den e Fake en av dem mest prisvärda hemsidorna o Prisvärda tr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag har gjort en order och den är försenad. Jag har mailat dem och ej fått svar. Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så. På order status står det bara ”Order är påväg”... Näytä lisää

Yritys on vastannut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Storlek

Fanns inte tröjor i min storlek fast ändå så stod det att det fanns.

Vastaus yritykseltä Pelkit

den levererades idag kan du byta ditt omdöme tack

Saanut 1/5 tähteä

Jag har fortfarande inte fått min…

Jag har fortfarande inte fått min beställning levererad. Jag beställde min vara den 5 april och nu har det alltså gått 18 dagar och ingenting har levererats. Jag har inte heller fått någon information från Pelkit om vad som händer med min beställning. Det står att den har gått igenom och att den förbereds för att levereras, det är allt.

Dålig service och ingen information eller kommunikation. Jag är mycket missnöjd.

Vastaus yritykseltä Pelkit

Din vara kommer fram imorgon på morgonen. Glöm inte byta omdöme då. Tack!

Saanut 5/5 tähteä

16 dagar sedan jag gjorde min…

Tog lite tid men fick tröjan och den var bra kvalité och allt👍

Vastaus yritykseltä Pelkit

?? Vi har svarat alla mejls är du säker att du skickade till rätt mejl? Ditt paket kommer fram på onsdag eller torsdag då den skickades 9e April. Kan du ändra din review senare när tröjorna kommer så skulle det vara perfekt. Tack!

Saanut 5/5 tähteä

På hemsidan står de 1-2 veckor leverans…

På hemsidan står de 1-2 veckor leverans tid, nu har de gått 2 veckor och jag inte fått paketet än. Sen står de stt man ska kontakta er om man inte fått paketet efter 28 dagar när ni klart och tydligt skrivit 1-2 veckor leverans tid

Edit: tack för snabbt svar. Super bra då 5/5 stjärnor

31. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pelkit

Paketet skickades 31 mars och du har fått spårningsnumret. Det har gått 8 dagar och din order borde vara framme på lördag.

Saanut 4/5 tähteä

Gott kundmottagande

Det jag hade beställt fanns inte exakt men företaget hörde av sig och var mycket hjälpsamma med att hitta en ersättningsprodukt. Tack!

10. joulukuuta 2024

Super bra kvalité

Super bra kvalité, är jätte nöjd, bra pris.
Det ända var bara leveransen som tog lite tid.
Men overall super bra

26. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin