Tröjan är faktiskt äkta MEN…. DE LOVADE MIG ATT JAG SKULLE FÅ TRÖJAN INNAN SVERIGE-JAPAN MATCHEN I VM O NU HAR DET GOTT 2.5 VECKOR O JAG FICK DEN IDAG!! OCH DE SKREV TILL O MED TILL OSS PÅ MATCHDAGEN... Näytä lisää
Som alltid på nätet längre leveranstid än utlovat. Ingen info om spårning av sändning. När spårningsnumner kom angavs inte speditör. Fick maila om det. Gick först spåra 2 dagar innan leverans. 10 daga... Näytä lisää
Fick vänta en stund på paketet men skulle väntat i 3 månader till om de behövdes fin tröja världsklass material skulle aldrig kunna se att den e Fake en av dem mest prisvärda hemsidorna o Prisvärda tr... Näytä lisää
Jag har gjort en order och den är försenad. Jag har mailat dem och ej fått svar. Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så. På order status står det bara ”Order är påväg”... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
selling football jerseys.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
!SCAM BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN!
Jag har gjort en order och den är försenad.
Jag har mailat dem och ej fått svar.
Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så.
På order status står det bara ”Order är påväg”
Paketet kommer aldrig komma och dem kommer aldrig svara.
Jag rekommenderar att ALDRIG beställa från denna sida för det är en scam och jag kommer göra en anmälan på detta efter jobbet

Vastaus yritykseltä Pelkit
Gått 2 veckor och har fortfarande inte…
Gått 2 veckor och har fortfarande inte fått mitt paket, de svarar inte när man skriver till dem

Beställde storlek S
Beställde storlek S, fick M, och att tröjan var smutsig också när jag fick den

Vastaus yritykseltä Pelkit
Beställde för 2 veckor sedan och har…
Beställde för 2 veckor sedan och har fortfarande inte fått något mejl om att mitt paket blivit skickat, inte ens en order bekräftelse har jag fått! Extrem dålig service då de inte svarar ens mejl heller. Beställ aldrig från Pelkit!

Gått 17 dagar sedan beställning
Gått 17 dagar sedan beställning och ingen produkt än. Det vill säga att jag inte kan ge något direkt omdöme ännu eftersom jag inte har någon produkt ännu. Om jag får den det vill säga
Tog långt tid fick inte vet var min…
Tog långt tid fick inte vet var min tröja var eller när den var påväg
Har nt fått mitt paket än
Har nt fått mitt paket än, inte äns ett spårningsnummer eller något, svarar heller nt på mail. Order 1581
Jag har inte fått min beställning enter…
Jag har inte fått min beställning enter 3 veckor och ingen återkoppling från er support!
Lång leveverenstid
Lång leveverenstid. Beställde fem tröjor. Efter flera veckor kom info att en tröja kunde inte levereras. När väl tröjorna kom var det dubblett av en. Beställde till den som inte kom den 4:e maj men har inte fått besked när den kommer och ingen svar på Mail om det fastän jag mailade den 18:e maj och nu är det 26:e maj.

Vastaus yritykseltä Pelkit
Jättefina tröjor men en av tröjorna…
Jättefina tröjor men en av tröjorna hade fel tryck, beställde nummer 10 på ryggen men fick nummer 19. Har försökt nå företaget via mail men de har slutat svara.
Rekommenderas definitivt
Leverans på 2 veckor, riktigt bra service och fin kvalitet på tröjorna!
Väldigt bra tröjor
Väldigt bra tröjor
Fick dom efter 12 dagar och tröjorna var exalt som originala
Fett tröja
Fett tröja, mycket bra 1:1 kopia. Rekommenderar verkligen till alla fotbollsälskare
Över tre väckor har jag väntat och inte…
Över tre väckor har jag väntat och inte fått nåt. Spårningen på paketet är också helt kaos, t.ex var mitt paket i både Östersund och i Sundsvall samtidigt enligt de. Och deras tröjor som de visar på t.ex TikTok är inte öns deras. De tröjor som är i deras sociala medier har sponsor loggor som t.ex Nike, Adidas, UEFA osv. Det är illa.

Vastaus yritykseltä Pelkit
Fick bra återkoppling på mail med…
Fick bra återkoppling på mail med snabba svar då sonen råkade skriva fel nr på tröjan men dom ordnade så att det blev rätt nr i slutändan, bara positivt
Fick vänta en stund på paketet men…
Fick vänta en stund på paketet men skulle väntat i 3 månader till om de behövdes fin tröja världsklass material skulle aldrig kunna se att den e Fake en av dem mest prisvärda hemsidorna o Prisvärda tröjorna