Jeg bestilte den 22. marts en 100*140 plakat + ramme. Der var blevet varslet lang ventetid, hvilket var helt ok - super dejligt at de informerer :-) Dog er jeg en smule skuffet over rammen og... Näytä lisää
Very slow to dispatch- 3 weeks and items still not arrived. Email communication is very good, but if you’re ordering from the UK you incur a hefty import /customs duty (£67), which I don’t think is cl... Näytä lisää
Normalt finder jeg ikke en hel række ting ét og samme sted, jeg gerne vil have. Men Peléton’s anderledes udvalg lander godt hos mig, bl.a. Lauri Hopkins, som jeg ikke lige mindes at have set andre s... Näytä lisää
Kernen i Peléton er eksklusive kunstnersamarbejder med passionsdrevne og talentfulde individer inden for digital, håndmalet og fotografisk kunst. Vi sælger værker, som du kan relatere til, reflektere over og få indtryk af. Alle værker er unikke og skabt eksklusivt for Peléton. I kunstnersamarbejdet ligger også ønsket om at fortælle hver kunstners personlige historie. Vi vil fremføre og hylde deres personlighed, passion for kunsten og inddrage deres tanker omkring deres kreative process. Det er en stor prioritering for os, som giver kollektionerne og værkerne et dybere lag og tilknytning.
Larsbjørnsstræde 5B, 1454, København K, Tanska
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jeg bestilte en 100 × 140 cm plakat med “professionel indramning”, men plakaten blev leveret tapet ovenpå rammen i stedet for indrammet. Rammen ankom desuden med en tydelig skade, og jeg skar mig på den defekte kant ved udpakning. Meget skuffende kvalitet og håndtering. Ikke en oplevelse jeg kan anbefale.
Update: efter skrivet herinde, rakte Peleton ud til mig og løste situationen.

Vastaus yritykseltä Peleton
Jeg købte en plakat plus indramning. Selve processen fra køb til levering gik godt, men vi var ikke helt imponeret over indramning. Der er en del folder i plakaten, og det levede ikke op til vores forventninger- det burde jo være en professionel indrammer som de skriver. Jeg har forsøgt at få en dialog med Peloton, men de vender ikke tilbage på min henvendelse. Har endda vedhæftet billeder osv, så de ikke var i tvivl om, hvad jeg mente.
Et ærgerlig resultat, for plakat og ramme er yderst flot- men ikke produkter som helhed.

Vastaus yritykseltä Peleton
Rigtig god kvalitet og fornuftig tid med levering når man tænker på at de printer efter bestilling. Den var pakket forsvarligt og klar til at blive givet videre som gave. 🎁

Vastaus yritykseltä Peleton
Vi har et par plakater og rammer fra Peleton herhjemme og er rigtig glade for kvaliteten og deres gode motiver.
I går lagde jeg endnu en ordre på hjemmesiden - en plakat og en tilhørende ramme - som er en gave der skal gives om en uge (det plejer at tage 2 dage for pakker fra Peleton at ankomme, så tænkte det var rigeligt tid).
Da jeg har betalt og ordren er gennemført dukker der så en besked op om at grundet travl sæson går der op til 5 EKSTRA hverdage oveni den normale leveringstid for pakker at blive sendt. Det stod også i min bekræftelsesmail.
Jeg gik igen ind på Peletons hjemmeside og prøvede at lægge en ordre igen for at se om jeg har misset samme meddelelse dukke op inden man betaler og der var ikke nogen advarsel om lang leveringstid nogen steder før jeg havde betalt. Jeg synes det er super ærgerligt at de ikke kan vise det inden man lægger ordren, for 5 hverdage er jo en hel uge ekstra, så det er da ærgerligt at der kan blive skiltet med det flere stedet EFTER ordren er betalt. Derudover har de ikke et tlf nr man kan ringe til, de har kun e-mail så jeg kan ikke engang ringe og se om jeg kan må at annullere ordren og jeg tænker helt sikkert ordren er afsendt på den tid det tager dem at svare mail. Øv oplevelse for en hjemmeside vi ellers har været super glade for

👌🏻
Virkelig fede plakater og god service med hurtig levering👌🏻

Vastaus yritykseltä Peleton
Da jeg oplevede at min pakke tog mere en 2 dage om at blive pakket, skrevet jeg til Peleton. Det tilbød mig straks pengene retur da jeg ikke ville kunne nå at få pakken frem inden den skulle bruges.
De var utroligt hurtige og venlige i deres kommunikation.
Dog viste glæden sig helt i, at da de lovede mig pengene retur, viste det sig at pakken faktisk var sendt. De tilbød at jeg blot afviste forsendelsen og stadig fik refusion da de havde lovet mig det.
Men pakken endte med at nå frem to timer førend jeg skulle afsted og jeg kunne hente den og få den med.
1000 TAK Peleton for service og ordentlighed:)

Vastaus yritykseltä Peleton
Flotte plakater og super service

Vastaus yritykseltä Peleton
Jeg har modtaget min pakke med GLS. Desværre var min plakat ikke pakket godt nok ind til gls transport min plakat er helt ubrugelig den har været udsat for mange pakker der har gjort min pakke flad og bukket sammen så nu plakat er lige til skraldespanden
Opdatering.
Jeg er blevet kontaktet af Peleton og har fået min plakat erstattet og en ekstra a4, plakat som plaster på min oplevelse - virkelig god service og de har taget ansvar og ikke mindst for GLS havde skadet min plakat, hvilke de bestemt ikke havde behøvet.
J

Vastaus yritykseltä Peleton
Jeg modtag min flotte plakat indrammet som lovet. Desværre var glasset revnet under transporten.
Jeg oprettede en reklamation og fik svar og pengene retur hurtigt og uden problemer.

Vastaus yritykseltä Peleton
Virkelig flotte plakater og god kvalitet.
Min store 100x140 plakat kom grundigt indpakket og sikkert frem. Var nervøs for om kvaliteten af plakaten var god, men det havde jeg ikke behøvet at være; super lækkert papir og flot tryk.

Vastaus yritykseltä Peleton
Virkelig fine produkter, men virkelig frustrerende med en hjemmeside med så mange problemer (mobil og iPad). Desuden lidt slinger i valsen ift consent-model og trustpilot rating forkert i e-mail. Plads til forbedring.

Vastaus yritykseltä Peleton
Efter at have bestilt flere billeder i ramme og besked fra uddeler af forsendelsen om at min ordre var på vej, undrede det mig, at min ordre ikke blev leveret. Jeg kontaktede kundeservice, de undrede sig også, de kontaktede uddeler og fik et kryptisk tilbagesvar.
Herefter tog Peleton en resolut beslutning om at opstarte min ordre helt forfra og levere igen og ikke vente på at uddeler kunne lokalisere den forsendelse de tydeligvis havde fået forlagt.
Efter en lille uges tid kom mine billeder til mig i dag. Alle super fine, og meget flot indrammede. De kommer alle til at pynte i mit sommerhus.
Jeg har oplevet super service, i min kontakt til kundeservice og har ikke mindst fået leveret 4 flotte billeder, der lever helt op til mine forventninger. Jeg kommer helt sikkert til at købe hos Peleton igen.

Vastaus yritykseltä Peleton
Flotte plakater, perfekt indrammet og forsvarligt pakket ind. Jeg er meget tilfreds med købet👌🏼

Vastaus yritykseltä Peleton
Meget hurtigt svar på mit spørgsmål!
God service!

Vastaus yritykseltä Peleton
Jeg vil klart anbefale andre at handle på denne side. Foruden at de har et stort og flot udvalg samt leverer hurtigt, så har de også en effektiv og hjælpsom kundeservice. Jeg oplevede, at mine plakater gentagende gange blev ødelagt i fragten, men hver gang tog Peleton pænt imod min reklamation og fremsendte nye plakater. Nu kan jeg nyde mine flotte nye plakater på væggen.

Vastaus yritykseltä Peleton
Supergod kundeservice billeder og rammer lever helt op til forventningerne

Hej
Rigtig fine og flotte produkter! Kan dog kun give 3 stjerner, da levering tog længere tid end hvad der stod på hjemmesiden. Derudover var der en lille rids i vores rammeglas og billedet som vi ellers havde fået rammet ind var ret “bølget” i rammen :)
Dog en god oplevelse alt i alt men med få forbedringspunkter.

Vastaus yritykseltä Peleton
Super service og super venlig virksomhed som er yderst behjælpelige. Jeg kan klart anbefale at købe jeres fine nye plakater her