Jeg bestilte den 22. marts en 100*140 plakat + ramme. Der var blevet varslet lang ventetid, hvilket var helt ok - super dejligt at de informerer :-) Dog er jeg en smule skuffet over rammen og... Näytä lisää
Very slow to dispatch- 3 weeks and items still not arrived. Email communication is very good, but if you’re ordering from the UK you incur a hefty import /customs duty (£67), which I don’t think is cl... Näytä lisää
Normalt finder jeg ikke en hel række ting ét og samme sted, jeg gerne vil have. Men Peléton’s anderledes udvalg lander godt hos mig, bl.a. Lauri Hopkins, som jeg ikke lige mindes at have set andre s... Näytä lisää
Jeg vil klart anbefale andre at handle på denne side. Foruden at de har et stort og flot udvalg samt leverer hurtigt, så har de også en effektiv og hjælpsom kundeservice. Jeg oplevede, at mine plakate... Näytä lisää
Kernen i Peléton er eksklusive kunstnersamarbejder med passionsdrevne og talentfulde individer inden for digital, håndmalet og fotografisk kunst. Vi sælger værker, som du kan relatere til, reflektere over og få indtryk af. Alle værker er unikke og skabt eksklusivt for Peléton. I kunstnersamarbejdet ligger også ønsket om at fortælle hver kunstners personlige historie. Vi vil fremføre og hylde deres personlighed, passion for kunsten og inddrage deres tanker omkring deres kreative process. Det er en stor prioritering for os, som giver kollektionerne og værkerne et dybere lag og tilknytning.
Larsbjørnsstræde 5B, 1454, København K, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Bestilte en mors dag gave - en plakat. Den blev bestilt den 7. maj med lovning om alle bestillinger inden klokken 12 samme dag ville blive leveret inden mors dag. Her fem dage senere 12. maj 2025 er der stadig ikke nogen pakke at se.
Telefonnummer til kundeservice eksisterer slet ikke mine anelser om denne forretning scanner folk.
Nå 250 kr. ned i afløbet.
Øv man må være klogere end næste gang.
Kan på ingen måde anbefale at købe noget som helst fra dette firma.

Vastaus yritykseltä Peleton
Virkelig lækre plakater og super hurtig levering!
Jeg er så glad for mine plakater fra Peleton! Kvaliteten er virkelig god, og de ser bare så flotte ud på væggen. Det hele føles gennemført og stilrent. Jeg bestilte dem en dag og havde dem et par dage efter! mega hurtig levering! Alt i alt en super god oplevelse, og jeg handler helt sikkert her igen.

Vastaus yritykseltä Peleton
Lavede en bestilling onsdag, da der blev reklameret med, at pakken ville nå frem før mors dag såfremt den blev bestilt den selvsamme dag.
Jeg har fortsat intet modtaget og kunde support telefon nummeret er ikke eksisterende.
Om kvaliteten er god kan jeg ikke sige noget om og jeg tvivler på om jeg nogensinde får pakken og finder ud af det.
Ærgerligt at få sådan en oplevelse, efter at have gjort sit forarbejde og set at siden har en rating på 3.8 på Trustpilot!

Vastaus yritykseltä Peleton
Købte en mors dags plakat gave som gave, og kunne næsten ikke beslutte mig for hvilken, fordi der er så mange flotte plakater! Hurtig levering, god rådgivning, kommer helt sikkert tilbage og køber igen :)

Vastaus yritykseltä Peleton
Fantastisk plakat og helt sublim kundeservice! Klar anbefaling herfra - jeg er aldrig blevet skuffet over køb hos Peleton! Så fine sager - hver gang :)

Vastaus yritykseltä Peleton
Jeg havde bestilt en mors dag gave hos jer. Bestilling blev lavet tirsdag den 6. maj 2025. Den nåede aldrig frem til tiden (stadig ikke kommet). Jeg blev ligesom mange andre narret af jeres markedsføring, hvor det blev oplyst, at hvis man bestilte inden onsdag d. 7/5 kl.12 så ville man have varen til mors dag, søndag d. 11/5. Torsdag kunne jeg se at varen endnu ikke var afsendt. Jeg skrev til jer torsdag om formiddagen, og modtog en besked samme dag om, at ordren ville blive sendt torsdag eller fredag. Fredag kl. 17:43 modtog jeg e-mail om, at ordren var blevet sendt fra jeres lager (der efterfølgende viser sig at være i Norge). Det er tydeligt at I har benyttet jeres markedsføring til at narre kunderne, velvidende at I aldrig har kunnet levere.

Vastaus yritykseltä Peleton
Købte mors dag gave på Peleton og wauw nogle flotte plakater. Hun blev glad for gaven og alt var perfekt 10/10, kan helt klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Peleton
I første omgang var jeg ret irritereret, da jeg ikke modtog min ordre inden morsdag, som ellers var det, der var lovet.
Efterfølgende må jeg dog indrømme, at servicen har været ekstraordinær, da Peléton ikke bare har refunderet noget af beløbet for ordren, men også udstedt et gavekort som undskyldning. Det er meget arbejde for en enkel kunde.
Desuden var mit produkt gået i stykker under transport, og det byttede de uden videre.

Vastaus yritykseltä Peleton
Bestilte en plakat tirsdag den 6.5. og havde troet og håbet at pakken var fremme inden søndag.
Havde, som en anden utilfreds køber, også set at pakken ville være fremme inden morsdag hvis man købte inden onsdag.
Den er ikke engang sendt afsted i dag søndag den 11.5. klokken18.00.

Vastaus yritykseltä Peleton
Bestilte en mors dag gave ved Jer. Den nåede aldrig frem. Jeg blev narret af Jeres markedsføring der præcist beskrev at hvis man bestilte inden onsdag d. 7/5 kl.12 så ville man have varen til mors dag, søndag d. 11/5. Fredag kunne jeg se at varen endnu ikke var afsendt. Jeg skrev til Jer fredag, og modtog en besked lørdag kl.1730 om at I desværre ikke kunne levere alligevel. Det er tydeligt at I har benyttet Jeres markedsføring til at narre kunderne, velvidende at I aldrig har kunnet levere.

Vastaus yritykseltä Peleton
Havde bestilt en mors dags gave som aldrig blev afsendt, selv om der tydeligt stod på hjemmesiden, at hvis man bestilte før 7. Maj, så ville det nå frem.
Det er uprofessionelt, at der ikke gives besked, om at varen ikke når frem til en vigtig dag…
Og det er endnu mere kritisabelt, at virksomheden fortsætter med at annoncere for mors dag, selv om de godt ved, at de ikke kan nå det.
Jeg kommer ikke til at handle her igen.

Vastaus yritykseltä Peleton
Bestilte d. 4. Maj for at være sikker på at få leveret inden mors dag. Skrev d. 7. Maj for at høre om levering, da jeg intet havde hørt. Fik et pænt svar om travlhed, og fik refunderet fragten. Ydermere blev der sagt at den ville blive afsendt og være fremme inden d. 11.
Jeg kan nu se at den først kommer på mandag. Det er meget ærgerligt, da den skulle være givet i morgen (søndag). Og endnu mere trist, da hjemmesiden lovede at ordrer placeret d. 7 ville være fremme tids nok.
Jeg håber i det mindste at kvaliteten er i orden når den så dukker op, men lige nu kan jeg ikke rigtig anbefale shoppen. Særligt hvis man ønsker at modtage sin ordre inden for en rimelig tidsperiode.
---
Opdatering
Jeg har nu modtaget plakaten, og den er i en rigtig fin kvalitet, og modtageren blev meget glad!
Kompensationen var rar, men ville hellere have haft leveret til tiden. Vil anbefale at firmaet måske kigger i en anden retning når det kommer til leverandør.
Jeg har ikke helt opgivet, og tænker at prøve at bestille igen en anden gang. Særligt fordi motivet og kvaliteten af produktet var rigtig godt! Den del kan jeg i hvert fald godt anbefale andre :)

Vastaus yritykseltä Peleton
Bestilte en plakat til mors dag tirsdag d 6/5 for mine børn til deres dejlige mor. I skriver hurtig levering 1-3 hverdage alt er perfekt. Onsdag reklamerer I med at bestiller man inden kl 12 er lovet levering til mors dag. Fredag d 9/5 har vi stadig ikke modtaget noget og track&trance viser at pakke ikke har rykket sig.
Skriver til kundeservice men intet svar.
Får i dag lørdag d 10/5 kl 16.58 svar fra Caroline i kundeservice at den er i bilen hos bring så den når nok frem. Tænker ikke de køre så sent i weekenden.
Skriver mail til jer som “Caroline” kan svare/undskylde på lige med det samme. Hun har ikke noget med nyhedsmail/facebook tilbud og gøre da hun sidder i kundeservice. Men sjovt at mange af de
tilbud kommer fra “Caroline”
Hvorfor er I ikke ærlige om jeres forretning.
Det er under alt kritik dette, I tænker ikke på hvor mange fædre og deres børn som er skuffet over dette. Kan ikke anbefale jer til andre. Man burde kunne give jer - 5 stjerner.

⸻
Under al kritik – vildledende markedsføring og dårlig kundeservice
Jeg bestilte en pakke den 6. maj kl. 08:00, netop fordi I reklamerede på jeres hjemmeside med, at man kunne bestille inden den 7. Maj kl. 12 og stadig få leveret inden mors dag den 11. maj. På trods af dette hørte jeg intet fra jer, før jeg selv tog kontakt den 8. maj.
Først den 10. maj modtog jeg besked fra Bring om, at de havde modtaget pakken – med forventet levering den 12. maj. Altså dagen efter mors dag.
Det er både uprofessionelt og dybt skuffende, at I lover levering før en vigtig dato og så ikke lever op til det. Det bliver uden tvivl første og sidste gang, jeg handler hos jer.

Vastaus yritykseltä Peleton
Der blev lavet mail om mors dag og man skulle bestille inden onsdag kl 12. jeg bestilte tirsdag og pakken er stadigt ikke sendt fredag. Man kan ikke ringe til kundeservice og på mail får man autosvar om at de vender tilbage indenfor 1-3 hverdage.

Vastaus yritykseltä Peleton
Og tænk engang, pakken med min konfirmationsgave nåede frem! Fredag aften kl. 20.40😀 og konfirmandinden blev så glad for den indrammede plakat (i øvrigt en konfirmationsgave, som jeg kan anbefale og som man kan gøre personlig). Tak også til Peléton for et sødt og personligt svar på min anmeldelse.
Kunne man forestille sig, at Peléton på et tidspunkt fik nogle små visitkort, som kunne vedlægges gaver - som supplement til det stempel, som I allerede sætter bag på rammen? I har nemlig en fin vision og mission.
Tak igen for servicen!

Vastaus yritykseltä Peleton
Jeg købte en stor 100x140 poster , den blev hurtigt leveret - fejlfri og uskadt i rør. Plakaten er i en ualmindelig tyk og lækker kvalitet og fint tryk . Jeg vender tilbage til Peleton !

Vastaus yritykseltä Peleton
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse uden komplikationer.

Vastaus yritykseltä Peleton
Min oplevelse med Peleton’s personale har været rigtig god.
En super god kundeservice med venlige, forstående og hjælpsomme mennesker når der har været brug for det.