Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Jeg bestilte den 22. marts en 100*140 plakat + ramme. Der var blevet varslet lang ventetid, hvilket var helt ok - super dejligt at de informerer :-) Dog er jeg en smule skuffet over rammen og... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Very slow to dispatch- 3 weeks and items still not arrived. Email communication is very good, but if you’re ordering from the UK you incur a hefty import /customs duty (£67), which I don’t think is cl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Normalt finder jeg ikke en hel række ting ét og samme sted, jeg gerne vil have. Men Peléton’s anderledes udvalg lander godt hos mig, bl.a. Lauri Hopkins, som jeg ikke lige mindes at have set andre s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil klart anbefale andre at handle på denne side. Foruden at de har et stort og flot udvalg samt leverer hurtigt, så har de også en effektiv og hjælpsom kundeservice. Jeg oplevede, at mine plakate... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Julistekauppa
  2. Taidekauppias
  3. Taidegalleria
  4. Graafikko
  5. Kehystämö
  6. Printtituotteet ja kyltit

Yrityksen kirjoittama

Kernen i Peléton er eksklusive kunstnersamarbejder med passionsdrevne og talentfulde individer inden for digital, håndmalet og fotografisk kunst. Vi sælger værker, som du kan relatere til, reflektere over og få indtryk af. Alle værker er unikke og skabt eksklusivt for Peléton. I kunstnersamarbejdet ligger også ønsket om at fortælle hver kunstners personlige historie. Vi vil fremføre og hylde deres personlighed, passion for kunsten og inddrage deres tanker omkring deres kreative process. Det er en stor prioritering for os, som giver kollektionerne og værkerne et dybere lag og tilknytning.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Manglende levering og ingen respons

Bestilte en mors dag gave - en plakat. Den blev bestilt den 7. maj med lovning om alle bestillinger inden klokken 12 samme dag ville blive leveret inden mors dag. Her fem dage senere 12. maj 2025 er der stadig ikke nogen pakke at se.

Telefonnummer til kundeservice eksisterer slet ikke mine anelser om denne forretning scanner folk.

Nå 250 kr. ned i afløbet.

Øv man må være klogere end næste gang.

Kan på ingen måde anbefale at købe noget som helst fra dette firma.

Hej Jonathan,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af, at du har haft en negativ oplevelse med os, især når det drejer sig om en gave til Mors Dag.

Vi er en mindre virksomhed, hvorfor vi ikke har noget telefonnummer til kundeservice endnu. Hvis du havde skrevet til vores kundeservice havde du fået svar prompte.

Jeg har kontaktet dig på e-mail for at finde en løsning på situationen, og jeg håber, vi kan gøre noget for at rette op på det.

Saanut 5/5 tähteä

Smukke plakater og hurtig levering

Virkelig lækre plakater og super hurtig levering!
Jeg er så glad for mine plakater fra Peleton! Kvaliteten er virkelig god, og de ser bare så flotte ud på væggen. Det hele føles gennemført og stilrent. Jeg bestilte dem en dag og havde dem et par dage efter! mega hurtig levering! Alt i alt en super god oplevelse, og jeg handler helt sikkert her igen.

Hej Caroline,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både plakaterne og leveringen. Vi stræber altid efter at levere en god oplevelse, og det betyder rigtig meget for os, at du har haft en positiv oplevelse hos os 😊

Saanut 1/5 tähteä

Elendig service og levering..

Lavede en bestilling onsdag, da der blev reklameret med, at pakken ville nå frem før mors dag såfremt den blev bestilt den selvsamme dag.

Jeg har fortsat intet modtaget og kunde support telefon nummeret er ikke eksisterende.

Om kvaliteten er god kan jeg ikke sige noget om og jeg tvivler på om jeg nogensinde får pakken og finder ud af det.

Ærgerligt at få sådan en oplevelse, efter at have gjort sit forarbejde og set at siden har en rating på 3.8 på Trustpilot!

Hej Mickey,

Tak for din anmeldelse. Jeg har skrevet til dig via e-mail for at finde en løsning og sikre, at vi kan ændre din oplevelse med Peléton. Jeg håber, at vi kan finde en god løsning, der imødekommer dine bekymringer.

Saanut 5/5 tähteä

God hjælp og hurtig levering

Købte en mors dags plakat gave som gave, og kunne næsten ikke beslutte mig for hvilken, fordi der er så mange flotte plakater! Hurtig levering, god rådgivning, kommer helt sikkert tilbage og køber igen :)

Hej Christian,

Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Tusind tak for din fine anmeldelse.

Skuffer aldrig!

Fantastisk plakat og helt sublim kundeservice! Klar anbefaling herfra - jeg er aldrig blevet skuffet over køb hos Peleton! Så fine sager - hver gang :)

12. toukokuuta 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for du er blevet glad for plakaterne 😊

Manglende mors dags gave

Jeg havde bestilt en mors dag gave hos jer. Bestilling blev lavet tirsdag den 6. maj 2025. Den nåede aldrig frem til tiden (stadig ikke kommet). Jeg blev ligesom mange andre narret af jeres markedsføring, hvor det blev oplyst, at hvis man bestilte inden onsdag d. 7/5 kl.12 så ville man have varen til mors dag, søndag d. 11/5. Torsdag kunne jeg se at varen endnu ikke var afsendt. Jeg skrev til jer torsdag om formiddagen, og modtog en besked samme dag om, at ordren ville blive sendt torsdag eller fredag. Fredag kl. 17:43 modtog jeg e-mail om, at ordren var blevet sendt fra jeres lager (der efterfølgende viser sig at være i Norge). Det er tydeligt at I har benyttet jeres markedsføring til at narre kunderne, velvidende at I aldrig har kunnet levere.

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse, og jeg er virkelig ked af, at du har haft en skuffende oplevelse. Jeg forstår fuldt ud din frustration, især når det drejer sig om en gave, der skulle være leveret til Mors Dag.

Jeg vil gerne præcisere, at vi havde planer om at få alle ordrer sendt ud i god tid, men desværre har der været problemer med leveringen, som vi ikke kunne kontrollere. Vores lager er faktisk i København, og vi sendte din ordre så hurtigt som muligt. Jeg kan se, at du blev opdateret om, at ordren blev afsendt fredag, og vi forsøgte at få pakken til dig så hurtigt som muligt. Jeg kan se den er ude for levering i dag.

Perfekt mors dag gave!

Købte mors dag gave på Peleton og wauw nogle flotte plakater. Hun blev glad for gaven og alt var perfekt 10/10, kan helt klart anbefales!

8. toukokuuta 2025

Hej Aske,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at gaven blev en succes, og at din mor blev glad for plakaterne.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget for os!

Lovede levering inden morsdag

I første omgang var jeg ret irritereret, da jeg ikke modtog min ordre inden morsdag, som ellers var det, der var lovet.

Efterfølgende må jeg dog indrømme, at servicen har været ekstraordinær, da Peléton ikke bare har refunderet noget af beløbet for ordren, men også udstedt et gavekort som undskyldning. Det er meget arbejde for en enkel kunde.

Desuden var mit produkt gået i stykker under transport, og det byttede de uden videre.

Hej Nicolai,
Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse – især når det drejer sig om en gave til en særlig anledning.

Jeg har sendt dig en mail, da jeg gerne vil finde en løsning sammen med dig og gøre, hvad jeg kan for at rette op på situationen.

Saanut 1/5 tähteä

Pakken er ikke kommet, trods garanti om levering inden 11.5.

Bestilte en plakat tirsdag den 6.5. og havde troet og håbet at pakken var fremme inden søndag.
Havde, som en anden utilfreds køber, også set at pakken ville være fremme inden morsdag hvis man købte inden onsdag.
Den er ikke engang sendt afsted i dag søndag den 11.5. klokken18.00.

Hej Morgan,
Jeg forstår godt din frustration, og jeg er virkelig ked af, at gaven ikke nåede frem.

Jeg har netop rakt ud til dig på mail for at finde en løsning og følge op direkte. Vi vil meget gerne gøre, hvad vi kan for at rette op på oplevelsen.

Mors dag gave udeblev!

Bestilte en mors dag gave ved Jer. Den nåede aldrig frem. Jeg blev narret af Jeres markedsføring der præcist beskrev at hvis man bestilte inden onsdag d. 7/5 kl.12 så ville man have varen til mors dag, søndag d. 11/5. Fredag kunne jeg se at varen endnu ikke var afsendt. Jeg skrev til Jer fredag, og modtog en besked lørdag kl.1730 om at I desværre ikke kunne levere alligevel. Det er tydeligt at I har benyttet Jeres markedsføring til at narre kunderne, velvidende at I aldrig har kunnet levere.

Hej Steven,
Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på det her. Jeg forstår godt din skuffelse, og jeg er virkelig ked af, at gaven ikke nåede frem som lovet.

Saanut 1/5 tähteä

Havde bestilt en mors dags gave som…

Havde bestilt en mors dags gave som aldrig blev afsendt, selv om der tydeligt stod på hjemmesiden, at hvis man bestilte før 7. Maj, så ville det nå frem.

Det er uprofessionelt, at der ikke gives besked, om at varen ikke når frem til en vigtig dag…

Og det er endnu mere kritisabelt, at virksomheden fortsætter med at annoncere for mors dag, selv om de godt ved, at de ikke kan nå det.

Jeg kommer ikke til at handle her igen.

Hej Kristian,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne finde frem til din ordre og se, hvad der er gået galt, så vi kan give dig en ordentlig løsning eller kompensation.

Vil du ikke sende os en mail på kontakt@peleton.dk med dit ordrenummer? Så sørger jeg får vi finder en løsning.

Saanut 4/5 tähteä

For sen levering trods lovning på andet. Opdateret.

Bestilte d. 4. Maj for at være sikker på at få leveret inden mors dag. Skrev d. 7. Maj for at høre om levering, da jeg intet havde hørt. Fik et pænt svar om travlhed, og fik refunderet fragten. Ydermere blev der sagt at den ville blive afsendt og være fremme inden d. 11.

Jeg kan nu se at den først kommer på mandag. Det er meget ærgerligt, da den skulle være givet i morgen (søndag). Og endnu mere trist, da hjemmesiden lovede at ordrer placeret d. 7 ville være fremme tids nok.

Jeg håber i det mindste at kvaliteten er i orden når den så dukker op, men lige nu kan jeg ikke rigtig anbefale shoppen. Særligt hvis man ønsker at modtage sin ordre inden for en rimelig tidsperiode.

---

Opdatering

Jeg har nu modtaget plakaten, og den er i en rigtig fin kvalitet, og modtageren blev meget glad!

Kompensationen var rar, men ville hellere have haft leveret til tiden. Vil anbefale at firmaet måske kigger i en anden retning når det kommer til leverandør.

Jeg har ikke helt opgivet, og tænker at prøve at bestille igen en anden gang. Særligt fordi motivet og kvaliteten af produktet var rigtig godt! Den del kan jeg i hvert fald godt anbefale andre :)

Vastaus yritykseltä Peleton

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os.

Jeg forstår godt, at det er skuffende, når en gave til en særlig anledning som Mors Dag ikke når frem i tide. Det er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen.

Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at få din ordre afsted hurtigt – den blev overleveret til Bring rettidigt. At den derefter blev forsinket i deres system, er desværre ude af vores hænder, og jeg må ærligt indrømme, at det er frustrerende, når vi bliver ramt af noget, vi ikke selv kan styre – især når vi har lovet noget andet ud fra de oplysninger, vi har fået.

Vi har gået ekstra langt ift. at finde en kompensation til dig og har skrevet til dig på mail. Jeg har jeg også lavet en refundering af noget af din ordre kompensation, fordi din oplevelse betyder meget for os – og for mig personligt.

Jeg håber, at plakaten lever op til dine forventninger, når den ankommer, og at du med tiden får lyst til at handle hos os igen.

Saanut 1/5 tähteä

Bestilte en plakat til mors dag tirsdag…

Bestilte en plakat til mors dag tirsdag d 6/5 for mine børn til deres dejlige mor. I skriver hurtig levering 1-3 hverdage alt er perfekt. Onsdag reklamerer I med at bestiller man inden kl 12 er lovet levering til mors dag. Fredag d 9/5 har vi stadig ikke modtaget noget og track&trance viser at pakke ikke har rykket sig.
Skriver til kundeservice men intet svar.
Får i dag lørdag d 10/5 kl 16.58 svar fra Caroline i kundeservice at den er i bilen hos bring så den når nok frem. Tænker ikke de køre så sent i weekenden.
Skriver mail til jer som “Caroline” kan svare/undskylde på lige med det samme. Hun har ikke noget med nyhedsmail/facebook tilbud og gøre da hun sidder i kundeservice. Men sjovt at mange af de
tilbud kommer fra “Caroline”
Hvorfor er I ikke ærlige om jeres forretning.
Det er under alt kritik dette, I tænker ikke på hvor mange fædre og deres børn som er skuffet over dette. Kan ikke anbefale jer til andre. Man burde kunne give jer - 5 stjerner.

10. toukokuuta 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse – selvom det selvfølgelig gør ondt at læse, er det vigtigt for os at få ærlig feedback.

Jeg forstår fuldt ud din frustration. Når man bestiller en gave til en særlig anledning som Mors Dag, skal det bare spille. Derfor er det også ekstra ærgerligt, at din pakke blev forsinket – og at det påvirkede jeres gaveoplevelse negativt.

Jeg vil dog gerne understrege, at vi sendte din ordre allerede dagen efter, den blev lagt – altså onsdag den 7. maj. Herefter overtog Bring, og desværre skete forsinkelsen her. Jeg synes, det er ærgerligt og lidt uretfærdigt, at vi får en negativ anmeldelse for noget, vi reelt ikke har haft kontrol over, når vi faktisk har overholdt vores leveringsløfte internt.

Når det er sagt, har vi naturligvis forsøgt at gøre det godt igen – både med 100 kr. i kompensation og tilbagebetaling af fragten. Vi gør os altid umage for at levere en god oplevelse og tager det meget alvorligt, når det ikke lykkes. Derfor sætter jeg også stor pris på, at du tog dig tid til at skrive til os, så vi kunne finde en løsning.

Saanut 1/5 tähteä

Utroværdigt firma og endnu ringere kundeservice

Under al kritik – vildledende markedsføring og dårlig kundeservice

Jeg bestilte en pakke den 6. maj kl. 08:00, netop fordi I reklamerede på jeres hjemmeside med, at man kunne bestille inden den 7. Maj kl. 12 og stadig få leveret inden mors dag den 11. maj. På trods af dette hørte jeg intet fra jer, før jeg selv tog kontakt den 8. maj.

Først den 10. maj modtog jeg besked fra Bring om, at de havde modtaget pakken – med forventet levering den 12. maj. Altså dagen efter mors dag.

Det er både uprofessionelt og dybt skuffende, at I lover levering før en vigtig dato og så ikke lever op til det. Det bliver uden tvivl første og sidste gang, jeg handler hos jer.

9. toukokuuta 2025

Kære Jeppe,
Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på situationen.

Det er helt forståeligt, at du er skuffet. Vi havde meldt klart ud, at ordrer afgivet inden tirsdag d. 7. maj kl. 12 ville nå frem til mors dag – og det holdt desværre ikke i dit tilfælde. Det beklager vi oprigtigt.

Vi indleverede pakken til Bring samme dag, som du bestilte, men deres system blev uventet presset op til mors dag, hvilket medførte forsinkelser.

Vi har skrevet til dig vedr. den kompensation du har fået og håber, at det kan være et lille plaster på såret.

Ser frem til at høre fra dig.

Saanut 1/5 tähteä

Ingen kontakt fra firmaet.

Der blev lavet mail om mors dag og man skulle bestille inden onsdag kl 12. jeg bestilte tirsdag og pakken er stadigt ikke sendt fredag. Man kan ikke ringe til kundeservice og på mail får man autosvar om at de vender tilbage indenfor 1-3 hverdage.

9. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Peleton

Jeg vil meget gerne undersøge din ordre nærmere så vi kan finde en passende løsning på din dårlige oplevelse. Men jeg kan desværre ikke finde dig i vores system udelukkende ud fra dit navn her på Trustpilot.

Vil du ikke sende os en mail på kontakt@peleton.dk med dit ordrenummer? Så lover jeg, at vi følger op hurtigst muligt.

Rigtig god kundeservice!

Rigtig god kundeservice!

Kære Emma,

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glad for. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os 😊

Alt det bedste, Caroline fra Peléton

Saanut 5/5 tähteä

Og tænk engang (opfølgning)

Og tænk engang, pakken med min konfirmationsgave nåede frem! Fredag aften kl. 20.40😀 og konfirmandinden blev så glad for den indrammede plakat (i øvrigt en konfirmationsgave, som jeg kan anbefale og som man kan gøre personlig). Tak også til Peléton for et sødt og personligt svar på min anmeldelse.
Kunne man forestille sig, at Peléton på et tidspunkt fik nogle små visitkort, som kunne vedlægges gaver - som supplement til det stempel, som I allerede sætter bag på rammen? I har nemlig en fin vision og mission.
Tak igen for servicen!

3. toukokuuta 2025

Kære Astrid,

Tusind tak for denne opfølgning på din anmeldelse – vi er virkelig glade for dine søde ord og sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive til os 🙏

Vi gør altid vores bedste for, at pakkerne når frem til tiden – især til særlige lejligheder som konfirmationer, hvor gaven jo bare skal være der! Det betyder meget for os at høre, at både levering og plakat faldt i god jord.

Ligeledes tak for den fine idé til tilføjelser. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende os en mail på vores kundeservice med dine tanker om, hvad vi kunne tilbyde at vedlægge – vi vil rigtig gerne høre mere og blive endnu bedre.

Endnu engang tusind tak – og vi håber, du vil tænke på Peléton næste gang, du skal bruge smuk kunst til dine vægge 😊

Alt det bedste, Caroline fra Peléton

Super god oplevelse

Jeg købte en stor 100x140 poster , den blev hurtigt leveret - fejlfri og uskadt i rør. Plakaten er i en ualmindelig tyk og lækker kvalitet og fint tryk . Jeg vender tilbage til Peleton !

27. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Peleton

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at både levering og kvalitet har levet op til forventningerne ⭐️ Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage hos Peléton!

Alt det bedste, Mathilde fra Peléton.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse…

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse uden komplikationer.

28. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Peleton

Hvor er det dejligt at høre! 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! Vi håber, du nyder dit køb, og du er altid velkommen tilbage!⭐️

Alt det bedste, Mathilde fra Peléton.

Super god kundeservice

Min oplevelse med Peleton’s personale har været rigtig god.
En super god kundeservice med venlige, forstående og hjælpsomme mennesker når der har været brug for det.

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Peleton

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os at kunne hjælpe, og vi sætter stor pris på din feedback.

Alt det bedste, Mathilde fra Peléton

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin