PC Hulplijn Arvostelua

2 638
TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Had problemen met oude laptop Besim raadde mij aan, nieuw bij hun kopen, en via hulp op afstand werd alles van mijn oude overgezet naar de nieuwe, en wordt opgestuurd, hoe prettig voor een oud mens... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

sinds januari wordt eind van de maand door PC hulplijn soms 2 en zelfs soms 3 x het maandelijkse abonnementsbedrag geincasseerd. Op 3 augustus, op hun verzoek, een overzicht gestuurd. Sindsdien niets... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vandaag had ik een probleem met bluetooth bel PCHulplijn, krijg ik een chagrijnig iemand R aan de lijn die nauwelijks interactie had met mij en op een gegeven moment zegt "kom er niet uit" en verbrak... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Er is tijdens de z.g. onderhoudsbeurt die er volledig op gericht was om een pakket Norton te verkopen, een instelling gewijzigd. Hierdoor synchroniseerde mijn agenda niet meer. Er werd geweigerd om... Näytä lisää

1. Tietokonekorjaaja
  2. Asiakaspalvelu
  3. Pilvitallennuspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

PC Hulplijn is een Computer Helpdesk voor iedereen! Onze ICT Experts helpen dag in dag uit mensen met de meest uiteenlopende problemen op het gebied van Windows, MAC OSX, tablets en smartphones. Bel voor direct hulp of wordt lid en profiteer van een zeer aantrekkelijke prijs en kwaliteit verhouding!

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 638)

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

hulp was voor mij optimaal

hulp was voor mij optimaal
rustige stem
direct korte vragen
hoorde de hulp ondernemende acties, kon het (mee) volgen
dank

26. kesäkuuta 2018

Geachte heer Brooijmans,

Goed om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door rustige/volgbare hulp!

Saanut 5/5 tähteä

Ik maak dikwijls gebruik van de…

Ik maak dikwijls gebruik van de pchulplijn.nl en ben nog nooit teleurgesteld, alles werkt daarna weer naar behoren en is altijd snel gebeurd, voor een leek op een computer met problemen zijn ze een echte aanrader......

26. kesäkuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke informatie en effectieve…

Duidelijke informatie en effectieve hulp.

23. kesäkuuta 2018

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn dat u het gesprek informatief en effectief vond.

Geen wachttijd gehad

Geen wachttijd gehad, rustige en vlotte hulp ontvangen.
Onderwijl 'ondertitelde' de medewerker regelmatig wat hij uitprobeerd.
Heel plezierig.

Fijne dag nog.

20. kesäkuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Bijzonder vriendelijk en uiterst…

Bijzonder vriendelijk en uiterst professionele hulp op afstand. Waar anderen het probleem niet wisten te vinden zat Jeroen er in 1 keer op. Vlot en duidelijk opgelost. KLASSE!!

15. kesäkuuta 2018

Geachte heer Leygraaf,

Goed om te zien dat u op een professionele en vriendelijke manier bent geholpen. Als u weer hulp nodig heeft helpen wij u graag weer!

Saanut 5/5 tähteä

Het was een geweldige ervaring om met…

Het was een geweldige ervaring om met een vakman gesproken te hebben die mijn probleem met de email prima heeft opgelost.
Al mijn kennissen zal ik informeren over de prima service die ik gehad heb.
Met vriendelijk groet en dank,
Rob Schipper.

11. kesäkuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Nou zoals gewoonlijk ben ik weer…

Nou zoals gewoonlijk ben ik weer ontzettend goed en deskundig geholpen. Ik zou er zonder de hulp van Avi niet uit gekomen zijn.
Jullie, en Avi dus ook zijn allemaal lieve schatten.
Avi bedankt schat!

5. kesäkuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

oude emails en bestanden terug 'getoverd'.

Sarp heeft mij uitstekend geholpen met terugvinden van mijn oude emails en bestanden op mijn PC. verder heeft hij op mijn laptop outlook goed geïnstalleerd.
TOP!

30. toukokuuta 2018

Geachte mevrouw de Jonge,

Goed om te horen dat uw tevreden bent over onze dienst. Als u weer hulp nodig heeft kunt u ons altijd inschakelen.

Saanut 5/5 tähteä

Door een update van windows was mijn PC…

Door een update van windows was mijn PC compleet van slag. Eeerst heb ik zelf wat geprobeerd maar dit wilde niet werken. Vervolgens contact gezocht met PC hulpplijn. Hier werd ik geholpen door Sarp.
Hij wist meteen wat het probleem was en had ook meteen een oplossing. Die oplossing vergde wel de nodige tijd omdat een nieuwe windows account aangemaakt moest worden. Daarna moest alles van de oude account naar de nieuwe account worden omgezet.
Wat mij normaal enkele dagen zou kosten heeft Sarp in een relatief korte tijd weten op te lossen. Het contact met hem was zeer prettig en 'to the point'. Zeer professioneel. Als alle personeelsleden zo zijn dan is de PC hulplijn 'the place to be' voor het oplossing van computerproblemen.
Nogmaals bedankt

Theo van Beek

28. toukokuuta 2018

Geachte heer van Beek,

Fijn om te lezen dat u op een professionele manier en met de snelst mogelijke weg bent geholpen en u hier tevreden over bent!

Vera | PC Hulplijn klantenservice: 070-3367900

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin