Ik vind het altijd vervelend een negatieve review te geven maar goed, als het niet anders kan..... Ik heb een bestelling geplaatst voor het boek Verrot Lekker. Heb netjes betaald maar daarna blij... Näytä lisää
Inmiddels heb ik afgelopen donderdag een reactie gehad van Paypro. Wel jammer dat daar een review voor nodig is. Ze zullen er achteraan gaan. Helaas tot op heden zonder resultaat. Mocht mijn prob... Näytä lisää
Hele slechte website heb het ooit 1 keer gebruikt en snapte er niks van heb toen per ongeluk iets aan gezet 1,5 jaar geleden en nu krijg ik uit het niets een brief van het incassobureau. Ik vind het e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat is dit een triest bedrijf. Heb je een payment solution nodig kies dan voor Plug & Pay oid. Voorbeeld : Compliance afdeling die accounts moeten goedkeuren doen dit op basis van aannames en denken... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ontvang vandaag nog betalingen, verhoog je conversie, automatiseer je administratie in één kant-en-klare oplossing, stel partners en affiliates in staat om je product of dienst tegen een commissie te promoten. Dat is PayPro
Leonard Springerlaan 35, 9727KB, Groningen, Hollanti
- 085-4011786
- support@paypro.nl
- paypro.nl
On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Bezint eer ge aan paypro begint
Voorbeeld : Compliance afdeling die accounts moeten goedkeuren doen dit op basis van aannames en denken dat alles wat op internet staat geschreven echt waar is. Hoe naïef. bezint eer ge aan paypro begint is het advies
Super platform voor affiliates!
Toen ik begon met affiliate marketing heb ik als eerste gekozen voor Paypro. Dit platform is super gebruiksvriendelijk en de klantenserivce helpt je uitstekend. Daarnaast staan er ook voor vrijwel iedere niche goede producten op om te promoten, waarbij de comissies ook nog eens erg aantrekkelijk zijn. Kortom is dit echt een super platform voor affiliates. Zeker een aanrader!
Zeker een aanrader!
Staan altijd klaar om te helpen. De hulp die ik krijg is altijd snel en uitermate vriendelijk. Ik word altijd goed geholpen. Programma vind ik ook erg fijn. Als ik feedback heb, wordt hier keurig op gereageerd en er wordt gekeken naar manieren om dit op te lossen. Zeker een aanrader!
Geld verdiend maar kan niks opnemen!
Ondertussen 2 weken lang commissies verdient en nu kan ik mijn geld niet opnemen!!
Paypro moet namelijk mijn gegevens verifieren maar doet dit niet en reageert niet op berichten.

Vastaus yritykseltä PayPro
Klanten Service reageert niet en sluiten account.
Klanten Service reageert niet.
Sluiten zomaar je account zonder iets te laten weten waarom.
Ik wou graag een samenwerking vormen maar nu kan dit niet.
Alsjeblieft Paypro informeer mij waarom mijn account is gesloten ik wil graag een samenwerking vormen en gebruik maken van het affiliate programma.
Jarenlang ging het goed, maar nu is het rampzalig slecht
Jarenlang tevreden klant geweest. Maar sinds geruime tijd GROTE problemen met hun betaalsysteem.
Betalingen worden niet meer teruggekoppeld naar de webshop. Heel soms gaat het goed, maar meestal niet. Dan krijgen klanten na betaling dus niet hun (digitale) product. Gevolg: boze klanten.
Ik heb PayPro meerdere malen verzocht dit probleem op te lossen. Ze doen er werkelijk niets mee. Eén keer kreeg ik een reactie dat het aan onze server ligt. Een ander keer moest ik anderhalve week wachten op reactie. Maar het probleem is niet opgelost en nu ben ik het zat.
Support en ICT is echt ver, heel ver onder de maat.
Ben nu bezig alles over te zetten naar een andere betaalprovider. Sorry, maar PayPro was ooit goed, maar is nu rampzalig slecht geworden.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf, geen goed woordje van over. Als er ook maar iemand is die iets niet vetrouwd pakken ze je geld af
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.