Saanut 1/5 tähteä

Ik vind het altijd vervelend een negatieve review te geven maar goed, als het niet anders kan..... Ik heb een bestelling geplaatst voor het boek Verrot Lekker. Heb netjes betaald maar daarna blij... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Wat is dit een triest bedrijf. Heb je een payment solution nodig kies dan voor Plug & Pay oid. Voorbeeld : Compliance afdeling die accounts moeten goedkeuren doen dit op basis van aannames en denken... Näytä lisää

1. Maksupalvelu

Yrityksen kirjoittama

Ontvang vandaag nog betalingen, verhoog je conversie, automatiseer je administratie in één kant-en-klare oplossing, stel partners en affiliates in staat om je product of dienst tegen een commissie te promoten. Dat is PayPro

2,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Ouderwets persoonlijke ondersteuning

Ik moet zeggen: ik was niet meteen enthousiast. Dat komt ook omdat ik administratie verschrikkelijk vind en sowieso liever niet bezig ben met bonnen. Wéér een systeem optuigen en inrichten, nu speciaal voor 1 moeilijk betalende klant.

Maar David van PayPro schreef tot mijn stomme verbazing: "Zal ik het anders even voor je inrichten?"

Kijk, dat zie ik niet zo vaak meer!

Ze zitten hier in Groningen, misschien is dat het ook wel. Toch net even andere instelling. Nuchter, duidelijk, maar als je hulp nodig hebt zijn ze er.

Ik weet niet waar jij zit, maar deze dienst kan je afnemen van Groningers. Adyen zit aan de Zuidas.
Nuf said!

9. syyskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Ik maak gebruik van het affiliatie…

Inmiddels heb ik afgelopen donderdag een reactie gehad van Paypro. Wel jammer dat daar een review voor nodig is. Ze zullen er achteraan gaan. Helaas tot op heden zonder resultaat. Mocht mijn probleem worden opgelost, heb ik beloofd deze review te zullen herzien.

Ik maak gebruik van het affiliatie gedeelte van Paypro. Echter heb ik van één merchant meer dan dertig verkopen openstaan die nog steeds gekeurd moeten worden. De eerste verkoop behaalde ik op 10 mei jl.

Ik heb zowel met de verkoper als Paypro al meerdere keren contact gehad hierover, maar ik krijg weinig tot geen respons. Persoonlijke mails naar Paypro bleven onbeantwoord. Ik krijg de indruk dat via dit platform sneller wordt beantwoord.

22. elokuuta 2024

Begin er nooit aan

Begin er nooit aan! Als je een opzegging doet blijven ze maar geld afschrijven! En waarschijnlijk gaan ze hiet reageren met ja je had twee abonnementen etc. Maar trap er niet in mensen!

20. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä PayPro

Hi! Vervelend dat je onbedoeld een doorlopend abonnement hebt afgesloten. Zou je contact met ons willen op nemen via support@paypro.nl. Dan kijken we samen naar een geschikte oplossing.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn abonnement afgezegd

Ik heb mijn abonnement afgezegd. Toch is er nog maanden geld van mijn rekening afgehaald. Blijkbaar moest ik het op 2 plekje beëindigd. Heel bijzonder

15. toukokuuta 2024

Hi Anna,

Je hebt bij ons twee verschillende accounts aangemaakt voor verschillende diensten. Het klopt dat je een account eerder hebt opgezegd dan de andere. Op het moment dat we jouw opzeggingsverzoek hebben ontvangen hebben we dit direct voor je stopgezet.

Saanut 1/5 tähteä

Deze partij verwerkt betalingen niet…

Deze partij verwerkt betalingen niet goed en verwijst consumenten vervolgens naar de leverancier van het product dat gekocht is. Gewoon lui. Niet iedereen kan bedrijfje spelen en met simpele antwoorden weg proberen te komen.

Denk als zelfstandig ondernemer 2 keer na voordat je met hen in zee gaat want je krijgt er alleen maar ontevreden klanten mee. Had er ook nog nooit van gehoord. Hoop dat ik ze ook nooit meer tegenkom. Ik had ze liever -1 ster gegeven als dat mogelijk was.

Gelukkig heb ik overal foto's van gemaakt. Maak foto's als je met een onbekende partij te maken hebt waarvan achteraf ook nog 25% van de reviews 1 ster heeft.

14. elokuuta 2024

Hi,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het contact met ons. Het klopt dat we contact met jou als consument hebt gehad. PayPro verwerkt betalingen voor veel verschillende bedrijven. In onze chat heb je verzocht een update te ontvangen over een betaling die wij verwerkt hebben voor een van onze merchant. Daarna heb je ook verzocht dit aan jou terug te betalen. Helaas mogen wij jou daar als consument niet zonder goedkeuring van de merchant mee helpen. We hebben je netjes doorverwezen naar de contactpagina van de betreffende merchant.

Nogmaals vinden we het jammer dat dit bij jou tot een negatieve ervaring en review heeft gezorgd. Wij kunnen echter niet op het verzoek van een consument een terugbetaling uitvoeren.

Saanut 5/5 tähteä

Wat ons betreft een 5+ sterren review

Wat ons betreft een 5+ sterren review!

Wij waren op zoek naar een nieuwe partij die onze incasso's kan regelen. Het had nogal haast dus na een heel prettig telefoongesprek met Stijn heb ik de aanmelding gedaan. En waar ik ergens anders twee maanden ben bezig geweest was het hier binnen 2 dagen geregeld!

Top service en ontzettend blij met het meedenken en regelen voor ons. Omdat onze nood hoog was heeft Stijn ons perfect begeleidt in het hele proces waardoor alles snel geregeld was.

12. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PayPro

Fijn dat je ons onboardingsproces prettig hebt ervaren! We streven er naar alle aanmeldingen zo snel mogelijk te helpen met onze betaalmogelijkheden :)

Hele slechte website

Hele slechte website heb het ooit 1 keer gebruikt en snapte er niks van heb toen per ongeluk iets aan gezet 1,5 jaar geleden en nu krijg ik uit het niets een brief van het incassobureau. Ik vind het echt niet kunnen dat ik ineens 300 euro moet lappen terwijl ik het al anderhalf jaar niet heb gebruikt

27. toukokuuta 2024

Hi,

Recent hebben we openstaande debiteuren na herhaaldelijke herinneringen over een aantal jaar doorgezet naar een incassobureau. Mocht je hier meer duidelijkheid over willen hebben kun je contact met ons opnemen via support@paypro.nl. We horen graag van je.

Je geld is zomaar weg

Ik heb zoveel ervaringen met verschillende affiliate platformen en ben nooit tegengekomen dat ik moest betalen om toegang te krijgen. Paypro vermomt het onder "administratie kosten", wat overigens gewoon geautomatiseerd lijkt. Nog geen 30 minuten later na het betalen van die 7,50 zga ik dat het niet iets is voor mij. Ik heb toen gevraagd om mijn geld terug te krijgen en helaas willen zij dat niet doen. Voor mij veel geld voor hen waarschijnlijk niet.

Ik krijg als reden omdat ik toegang heb gehad. Terwijl de kosten worden vermomd als administratiekosten. Het gekke is ook nog dat als je inlogt er duidelijk staat pas na een eerste commissie dat er dan echt iets wordt gedaan vanuit hen. Waarschijnlijk ook geautomatiseerd.

Pas op. Het is het zeker niet waard om te betalen en even te kijken. Echt dom van mij nadat ik jaren ervaring heb met affiliate en in dit keer in ben getrapt om te betalen.

Ik zal binnenkort ook een Youtube review maken hierover en zal de link hier delen.

Edit:

Dit is een reactie op de reply van Paypro onder mijn review:

Er staat "na een paar keer mail contact"... nou, dat was niet een paar keer, maar heel vaak geprobeerd om mijn geld terug te krijgen. De return beleid is zeker niet prettig en daarvoor ook mijn review om te weten waar je aan begint. Mijn mening is nog steeds dat het absoluut niet waard is.

En dat het op zich even heeft laten wachten is ook niet correct, omdat op het moment dat ik een review heb geplaatst opeens was besloten om toch een uitzondering te maken en ik heb inderdaad mijn geld teruggekregeb (7.50). Let op, want ik ben hier veel tijd en moeite aan kwijt geraakt. En toen ik dat za na het honoreren van mijn refund, is daar via de mail niet op ingegaan.

Verder wordt er gezegd "een geschikte oplossing"... dan is mijn vraag volgens wie? Volgens Paypro? Ik vind het namelijk niet een geschikte oplossing. Ik had op zijn minst een bosje bloemen en een doosje chocolade verwacht.

Nou goed. Heb mijn geld teruggekregen en jullie mogen zelf besluiten of jullie het willen wagen.

Een sidenote: niets persoonlijks naar David! Die heeft mij wel gewoon altijd netjes te woord gestaan. Jammer dat het er op lijkt dat het niet in het beleid is van Paypro om David de bevoegdheid te geven om de uitzondering te maken, zonder eerst intern dit te moeten bespreken.

27. toukokuuta 2024

Hi Mohamed,

Bedankt voor je reactie. Het gaat hier om een registratie voor een affiliate account. Jammer om te horen dat je ons refund beleid als onprettig hebt ervaren. Normaal gesproken kunnen we nadat je een account hebt aangemaakt en onze content hebt kunnen bekijken geen refund meer aanbieden.

Na een paar keer mail contact met je te hebben gehad hebben we jouw account registratie intern besproken. Als resultaat zijn we uiteindelijk tot een geschikte oplossing met jou gekomen. Ik snap dat het vervelend is dat dit even op zich heeft laten wachten, maar ik hoop dat je begrip hebt voor onze werkprocessen. Groet, David

Deskundige en vrolijke klantenservice

Deskundige en vrolijke klantenservice. Behulpzaam en meedenkend.

Ze zijn zeer uitgebreid en persoonlijk. Weten waar ze het over hebben en ze nemen de tijd om je te helpen, tot dat alle vragen beantwoord zijn.

6. maaliskuuta 2024

Erg snel en zorgvuldig

PayPro handelt erg snel en zorgvuldig. Binnen no time was mijn aanvraag goedgekeurd.

1. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä PayPro

Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen met de overgang van TargetMedia naar PayPro! We snappen dat onzekerheid op dit gebied vervelend is. We proberen iedereen zo zorgvuldig en snel mogelijk van dienst te zijn :)

Saanut 1/5 tähteä

De Zoektocht van een Kleine Ondernemer: Een Eerlijke Reflectie op Mijn Ervaring met PayPro

Toen ik besloot PayPro’s betaaldiensten te gebruiken voor mijn leerlingen, voelde ik een sprankje hoop voor een vereenvoudigde betalingsoplossing. Echter, al snel werd ik overspoeld door een gevoel van onbehagen toen de proefperiode van slechts drie dagen niet paste bij de maandelijkse betalingscyclus van mijn leerlingen. Het voelde alsof mijn behoeften als kleine ondernemer over het hoofd werden gezien, ondanks dat ik de algemene voorwaarden had geaccepteerd (het was nogal snel en overweldigend en erg onduidelijk — door de bomen het bos niet meer zien). De situatie werd nog moeilijker toen ik, ondanks PayPro’s beweringen, door een onafgeronde bankvalidatie geen toegang kreeg tot mijn account. Dit veroorzaakte een diep gevoel van frustratie en machteloosheid.

Toen ik de factuur voor deze ongebruikte diensten weigerde te betalen, merkte ik ironisch genoeg dat PayPro ineens veel sneller reageerde, wat in schril contrast stond met hun eerdere trage communicatie. Dit versterkte mijn gevoel dat empathie en begrip voor mijn situatie ontbraken.

Na overleg met een jurist werd duidelijk dat PayPro juridisch gezien in hun recht stond, dankzij de bescherming van hun algemene voorwaarden. Het deed pijn te beseffen dat hun voorwaarden meer gericht leken op winst dan op klantvriendelijkheid. Met tegenzin betaalde ik de factuur, wat leidde tot een gevoel van teleurstelling en een gebrek aan vertrouwen in hun diensten.

Uiteindelijk besloot ik geen betaalprovider te gebruiken. Toch kon ik het niet laten om te denken dat Mollie, met hun klantvriendelijker model van geen aanmeldingskosten en betaling bij omzet, een veel betere keuze zou zijn geweest. Deze hele ervaring heeft mij voorzichtiger gemaakt in mijn zakelijke beslissingen, met een diep besef van het belang van empathie en klantgerichtheid in zakendoen.

Kortom, als kleine ondernemer en ZZP’er voel ik me diep teleurgesteld door deze ervaring met PayPro. Voor iedereen die op zoek is naar klantvriendelijkheid en empathie in een betaalprovider, zou ik persoonlijk Mollie aanbevelen boven PayPro.

2. helmikuuta 2024

Hi JC,

Jammer dat je een negatief gevoel hebt overgehouden aan je ervaring met PayPro. We zouden graag hier ook wat toelichting over willen bieden.

Het klopt dat voor het gekozen pakket (Start-up) een proefperiode geldt van 3 dagen. Dit worden op de registratiepagina ook aangegeven. De verkorte proefperiode ten opzichte van andere pakketten hangt samen met de aanzienlijk lage kosten voor dit pakket (€9 per maand). Met dit pakket proberen wij juist kleine ondernemers de kans te geven ons systeem te verkennen voor een klein bedrag. In jouw geval heb je gekozen voor een jaarabonnement, waarover je ook nog een korting ontvangt. De kosten hiervoor bedragen €72 per jaar wat omgerekend maar €6 per maand betekent.

In tegenstelling tot betaalmogelijkheden van andere betaaldienstverleners heb je voor het aanmaken en integreren van onze betaalpagina's geen technische kennis nodig. Ook zijn wij op werkdagen vrijblijvend bereikbaar via een openbaar telefoonnummer. Via die weg proberen we iedereen, klant of geen klant, zo goed mogelijk te helpen. Dit is in onze sector ook zeker niet vanzelfsprekend.

Vanuit een bedrijfsperspectief konden we de factuur helaas niet meer voor je crediteren. We vinden het nogmaals erg jammer dat je hier een negatief gevoel aan over hebt gehouden. Je mag ons altijd telefonisch benaderen mocht je toch nog met ons systeem aan de slag willen. We zullen je hier dan zo goed mogelijk bij proberen te helpen!

E support@paypro.nl
T 085 40 117 86 (tussen 09.00 - 17.00)

Saanut 5/5 tähteä

PayPro is een top partner!

We zijn erg blij PayPro en onze samenwerking. Onze klanten kunnen zich eenvoudig bij PayPro aanmelden en waarna ze middels een key gekoppeld kunnen worden aan onze dienst. Inmiddels alweer 3 jaar en het werkt super!

27. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Geen duidelijke stappen om abonnementen…

Geen duidelijke stappen om abonnementen te annuleren. In de mail staat dat je op dezelfde mail kan reageren maar je krijgt echter geen reactie terug. Vervolgens moet je alsnog voor abonnementen betalen die je niet hebt gebruikt en die je zelf wel optijd hebt geannuleerd.

12. joulukuuta 2023

Hi,

Vervelend om te horen dat je de stappen om je abonnement op te zeggen als vervelend hebt ervaren. Zoals aangegeven zijn op werkdagen te bereiken via support@paypro.nl. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan kijken we samen hoe we dit kunnen oplossen :)

Hele slechte club paypro

Hele slechte club paypro! December op advies van mijn bank contact gehad. Daarna bleek dat ik er geen gebruik van kon maken. Me kwetsbaar opgesteld bij ze over het verkeerde advies wat ik had ontvangen. Geen reactie niets! Nu 3x gemaild en geen reactie

En het wordt steeds grappiger met de reactie hieronder. Ik heb gelijk december gebeld en me kwetsbaar opgesteld. Toen moest ik mailen. Reminders moeten sturen want er kwam geen reactie maar of ik het verhaal opnieuw wilde doen. En dan gisteren na plaatsen slechte review hierkomt er een reactie waarin wordt geschreven dat ze me meerdere malen hulp hebben geboden en voor me klaar stonden. Ben 1x na aanschaf gebeld🤣. En ik zocht geen hulp maar een annulering - terugdraaien.

Prima ik neem mijn verantwoordelijkheid in deze en zal KNAB nog eens hierop aanspreken met hún verkeerde advies.

Even data toegevoegd: 20 december heb ik de mail gestuurd om te annuleren. Na eerst te bellen. Factuur was van 17 december. Dat was dus proeftijd.

En nu verwijzen naar de proef periode van december en dat ik te laat was. Idioterie. Ik heb december al verzoek tot terugdraaien gedaan. Het is dat ik even focus op andere zaken heb want anders had ik deze grap bij een advocaat neergelegd.

Beste lezer, laat je niet verleiden door onderstaande reactie maar doe je voordeel ermee

2. tammikuuta 2024

Hi Michelle,

Excuses voor de vertraging in onze reactie. De belangrijkste reden hiervoor is dat onze collega heeft gevraagd om jouw situatie te laten beoordelen door iemand die bevoegd is om daarover beslissingen te nemen. Daarom hebben we je eerder deze week een reactie gegeven op de vraag over je abonnement. Dit was niet omdat we een negatieve review binnen zagen komen. Dit was ons pas vandaag opgevallen namelijk.

De proefperiode voor de door jou gekozen diensten op 17 december is verlopen en je hebt op 20 december zoals hierboven aangegeven contact met ons opgezocht. Om die reden kunnen we voor deze kosten helaas geen credit meer aanbieden.

Zoals aangeven kun je gebruik maken van de gekozen functionaliteiten. Via de betaalpagina's kunnen je klanten eenvoudig voor jouw diensten betalen. Jammer dat je hiermee niet van start wilt gaan. We helpen je hier alsnog graag bij!

Groet team PayPro

Saanut 2/5 tähteä

Zeer moeilijk om contact te krijgen…

Zeer moeilijk om contact te krijgen over opzeggen van abonnementen - waarvoor de opzegknop in het account niet werkt. Daardoor onterechte termijn afgeschreven, waarover in eerste instantie ook weer niet op mails wordt gereageerd op het info-adres dat hiervoor wordt aangeraden. Uiteindelijk goed opgelost, waardoor twee sterren, maar wel echt onvoldoende qua service

2. marraskuuta 2023

Hi Tim!

Jammer dat je het opzegproces voor onze cursus als negatief hebt ervaren. Bij de eerste mail die bij mij binnen is gekomen heb ik je direct zo goed mogelijk proberen te helpen bij het stopzetten van je abonnement. Zoals aangegeven op onze site kun je doormiddel van een email aan support@paypro.nl een verzoek indienen voor het stopzetten van je lidmaatschap.

Groet David!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin