Bestilte et Pawfix bræt og der var virkelig hurtig levering, vi testede den dagen efter modtagelse og min hund er ellevild, han elsker combinationen mellem at måtte "grave" og godbidder som belø... Näytä lisää

1. Lemmikkieläintarvikekauppa

Pawfix aktivtetslegetøj til hunden der vedligeholder din hundes klør

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Firmaet har rettet op på en utilfreds hændelse, som de ikke har ansvaret for

Jeg har fået en meget venlig mail og en god løsning på problemstillingen, om manglende levering. Det er ikke firmaet der er årsag til varen ikke er leveret som forventet, men de har taget ansvar for hændelsen, derfor for de en meget bedre tilfredsheds vurdering
Hilsen Ruth

Varen var meget lang tid undervejs - så kom der en besked om den var en dag forsinket - næste dag var den heller ikke kommet til butikken. Måske kommer den i morgen, men jeg er ikke længere på det aftale leverings sted - øv og pengene har I trukket
Det er for surt

1. huhtikuuta 2026
Pawfix-logo

Vastaus yritykseltä Pawfix

Tusind tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, når en pakke er forsinket – og især når den ikke når frem til det aftalte afhentningssted i tide.

Vi kan se, at din pakke desværre er blevet forsinket hos PostNord, hvilket er årsagen til den manglende levering. Det ændrer dog ikke på, at det selvfølgelig er en dårlig oplevelse for dig – og det beklager vi meget.

Pengene bliver trukket ved afsendelse af ordren, men vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre herfra, så du ikke står med en dårlig løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os på [mail], så finder vi en god løsning sammen – fx om pakken kan omdirigeres eller sendes på ny.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – og igen undskyld for oplevelsen.

Bedst til større hunde…

Hurtig levering, fint produkt. Det er dog bedre til store hunde end små, synes jeg. Min hund tager sin lange tunge ned i hullet efter godbidden og kradser/ sliber ikke sine negle. Så pt. Arbejder vi på, at kradse på kommando. Så “spil effekten” fungerer ikke her i huset, desværre. Men den sliber fint, og virker som sådan- men det kunne have været luge meget med godbidskanaler og drejefunktionen. Det er min hund ikke stor nok til. En lappe/ spaniel osv. ville sagtens kunne få den i sving, tænker jeg.

25. helmikuuta 2026