Animigo Arvostelua 1 031

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

For nogle år siden købte jeg et anti bark halsbånd, har ladet på det hver dag, lades hurtigt op, men alt har en levetid og nu har jeg så lige købt et nyt igen, for det virker bare. Kan klart anbef... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det hjælpe med det samme, min lille podenga , gave en halv skrige , mens hun løbe frem , derefter vende hun sig hurtigere tilbage mod indendøres fra have , og hun havde hallen mellem benene. Hun ha... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har reddet vores hund fra urinvejsbetændelse. De 2 første gange til dyrlæge og den tredie gang havde jeg købt urinary aid, det virkede lige så godt som pillerne fra dyrlægen, det er fantastisk! har in... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Anti gøhalsbånd virker med det samme, han har kun gøet nogle gange første dag, og kun ét gø pr. episode, efterfølgende har han stort set ikke gøet og nu er der gået en uge, kan klart anbefales hvis di... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lemmikkieläintarvikekauppa
  2. Eläinruokakauppa
  3. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Animigo har specialiseret sig i sundheds- og velvære produkter specifikke til kæledyr, og har alt hvad du behøver for at passe og pleje dine søde firbenede venner. Med fokus på naturlige ingredienser og kvalitets formuleringer har Animigo udviklet sig som en hjemmeside, du kan stole på, når det kommer til dine elskede kæledyr. Vi er passioneret når det kommer til kæledyr, og overfører den pleje og opmærksomhed til vores hjemmeside.

Dit Online Kæledyrspleje Univers

Yrityksen kirjoittama

Hurtig Levering
Vi ved, hvor fantastiske vores produkter er, så du vil selvfølgelig prøve dem så hurtigt som muligt! Af denne grund tilbyder vi en række leveringsmuligheder for at finde den bedste til dig, herunder tilbyder vi ekspres levering inden for 24 til 48 timer i hverdagene eller 2-5 hverdage levering med sporing, så du kan følge din pakkes rejse.
Gratis Levering
Hvem elsker ikke gratis levering? Hvis du bruger 499 kr. eller derover, kvalificere du dig automatiskt til gratis levering. Derudover så tilbyder vi rabat på dine leveringsomkostninger efter størrelsen på din ordre, så du kan få mere for dine penge. Du kan læse mere om vores levering på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bedste leveringsmulighed.
Pakker Afsendes Samme Hverdag
Vi ved, at du vil have dine produkter så hurtigt som muligt, så du kan begynde at nyde dem sammen med dit kæledyr. Derfor sigter vi efter at sende din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis du bestiller inden kl. 17.00 på en hverdag, så du kan få dine varer hurtigere.
På Lager
I modsætning til mange andre online forhandlere opbevarer vi hver enkelt vare på lager i vores egne varehuse, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvor meget vi har, så vi lettere kan sørge for at have dem på lager. Skulle det ske, at vi desværre er løbet tør for et produkt, så kontakter vores kundeservice team dig, så vi sammen kan finde en løsning og du kan modtage dine produkter.
Naturlige Ingredienser
Vi ved, at kærlig og elskende kæledyrsejere ikke ønsker at give deres firbenede venner skadelige kemikalier. Derfor er alle produkter hos Animigo lavet ved hjælp af naturlige ingredienser, der er blevet omhyggeligt udvalgt af vores kæledyrs eksperter for at give dig og dine loyale ledsagere det allerbedste.
Fantastisk Service
Vi elsker kæledyr over hele kloden, så for at hjælpe med at håndtere enhver forespørgsel, du måtte have, tilbyder vi international kundeservice. Med hjælp til rådighed på talrige sprog er vi sikre på, at vi hurtigt og nemt kan besvare dine spørgsmål! For at gøre tingene endnu nemmere for dig, tilbyder vi også andre former for hjælp, herunder telefon, email, live chat og post, så du kan finde den, der passer til dig.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Her har jeg handlet ubeklageligt op til flere gange. Handler her gerne igen 🙂🙏

19. tammikuuta 2026

Hej Diana,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den, og vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse. Nu håber vi bare, at produkterne lever fuldt op til dine forventninger.

Saanut 5/5 tähteä

For nogle år siden købte jeg et anti…

Kan klart anbefales.
God oplevelse og hurtig levering

13. huhtikuuta 2026

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Og at den så er så positiv, som den er, gør os bare endnu gladere. Da vi altid ønsker at give vores kunder en rigtig god oplevelse, motiverer det os kun til at blive endnu bedre.

hurtigt og nemt

13. huhtikuuta 2026

Hej Eskild ,

1. maaliskuuta 2026

Hej Helle,

Saanut 4/5 tähteä

Vare bliver altid levere hurtigt…

Vare bliver altid levere hurtigt indenfor 2 til 3 dage dejligt

31. maaliskuuta 2026

Hej Martin,

Alt det bedste, Marie fra WeightWorld

Saanut 5/5 tähteä

Hurtigt at handle og modtage

Hurtigt at handle og modtage og lækre vare. Jeg ved ikke om det virker da jeg lige har modtaget

5. huhtikuuta 2026

Hej Christina,

Alt det bedste, Marie fra WeightWorld

Helt OK, kom hurtigt !

Varen kom hurtigt !

Hej Kirsten,

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, og produktet er perfekt

Hej Henrik,

Super produkter

19. helmikuuta 2026

Hej Claus,

Saanut 5/5 tähteä

Altid et godt sted at handle.

Altid et godt sted at handle.
Gode varer med hurtig forsendelse.
Kan anbefales.

17. maaliskuuta 2026

Hej Per,

Det varmer at høre, at du har været glad for vores service, og at du har haft en god oplevelse hos WeightWorld. Det er noget, som vi arbejder ekstremt meget på, så det er dejligt at høre. 🙂

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig reaktion på henvendelse

Da fragtfirmaet fejl leverede med 150km, var Animigo hurtige til at gendsende, tak.

12. maaliskuuta 2026

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

2. helmikuuta 2026

Hej Line,

Mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Og at den så er så positiv, som den er, er vi bare endnu gladere for. For vi vil jo gerne give dig som kunde en rigtig god oplevelse, så det motiverer os kun til at blive endnu bedre 🙂

Med venlig hilsen, Marie fra animifo

God købsoplevelse

Hurtig levering, nem bestilling

9. maaliskuuta 2026

Hej Hans,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den, og vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse. Nu håber jeg bare, at produkterne lever op til dine forventninger.

Alt det bedste,

Marie fra animigo

en rigtig god oplevelse

Firmaet hjalp mig trods fejl

9. maaliskuuta 2026

Hej XJohnny,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det er noget, som vi altid stræber efter at sikre.

Saanut 5/5 tähteä

som altid varen er super god og bliver…

som altid varen er super god og bliver leveret til tiden så det er fantatisk at handle hos jer......

5. maaliskuuta 2026

Hej Tina,

Tak for at tage tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Men vi sætter selvfølgelig mest pris på, at vi har formået at give dig en rigtig god oplevelse. Det er noget, som vi altid stræber efter. Vi ser frem til at give dig en lige så positiv oplevelse næste gang.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

4. maaliskuuta 2026

Hej Ditte,

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin