1. Kotisiivouspalvelu
  2. Ikkunanpesupalvelu

Yrityksen kirjoittama

Paulas Puts & Städ är en professionell städservice med bas i Stockholm och vi arbetar i Stockholm med omnejd samt i Nynäshamnsområdet. Vi erbjuder pålitliga och noggranna städtjänster för både privata hem och företag. Våra tjänster inkluderar hemstädning, fönsterputs, trappstädning, kontorsstädning och storstädning. Oavsett om du behöver regelbunden veckostädning eller en mer omfattande engångsstädning anpassar vi våra tjänster efter dina behov. Vi är ett mindre städföretag med stort fokus på personlig service, förtroende och noggrannhet. För oss handlar städning inte bara om rena ytor, utan om att göra din vardag enklare, minska stress och skapa en trivsam och hälsosam miljö där du kan känna dig trygg och bekväm. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma mot både hemmet, arbetsplatsen och miljön. Vårt mål är att leverera professionella resultat med ett ansvarsfullt och hållbart arbetssätt. Hos Paulas Puts & Städ arbetar vi med både privatpersoner och företag och värdesätter tydlig kommunikation, pålitlighet och långsiktiga kundrelationer. Letar du efter en trygg och professionell städfirma i Stockholm eller Nynäshamnsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss.

3,7

2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Bästa städfirman helt enkelt

Bästa städfirman som jag har någonsin anlitat och jag har provat x antal firmor förut. De är alltid på glatt humör som är kanske inte just städningsrelaterad men är viktigt för mig att se glada personer hemma hos mig. Städningskvalitet kan jag inte klaga på alls utan snarare gör de lite extra jämfört med alla andra som jag provade. Prismässigt ligger de lägre än många andra. Med andra ord är jag helt nöjd! Tack att ni finns.

24. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin