Waardeloze kwaliteit. Dit zielige bedrijf heeft tevens hun producten met een hele marketing tekst in calorieteller apps gezet. Flut bedrijf, hopelijk snel failliet.
Maaltijdshake Red fruits en fatburner strawberry kiwi Super lekker van smaak! Fatburner doet echt wat hij beloofd! Vetgehalte is in één week echt gedaald (gemeten via weegschaal die alles opmeet). Va... Näytä lisää
Overzicht website is heel duidelijk,met alle nodige informatie die je maar wil weten. Betaling verloopt veilig, betalingsbewijs,als aankoopbewijs krijg je meteen in je inbox. Als ook de snelle... Näytä lisää
Beste mensen Geen pantser bestelen Dhl of post nl zeggen dat is geleverd maar je hebt niks ontvangen ze drukke jou producten achter over dus mensen wees gewaarschuwd!!!!!!!!
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Patser is gericht op iedereen die streeft naar een gezondere en betere levensstijl. Een gezondere levensstijl betekent het beste van alles hebben. Onze missie is het leveren van hoogwaardige en eerlijke supplementen voor een gezondere levensstijl. Dat is ons doel en we willen dit op een verantwoorde & duurzame manier vervullen. Al onze grondstoffen zijn dan ook in het laboratorium getest om de hoogste kwaliteit en maximale effectiviteit te garanderen.
Impact 71C, 6921RZ, Duiven, Hollanti
- info@patser.life
- patser.life
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Niet meer zonder!
Al een lange tijd klant, keer steeds weer terug, de supergreen helpt me de dag door en zorgt ervoor dat ik me heerlijk voel. ook de shakes en de fatburner zijn erg lekker en prettig!
ik ben zeer tevreden en blijf lekker bestellen!

Aanrader!
Makkelijke site om te bestellen, levering ging snel en goed en tot nu toe redelijk tevreden met de producten!

goede service
goede service, snelle levering, juiste gebruiksaanwijzing producten, topproducten, een aanrader voor iedereen

Goede smakelijke producten.
Zeer lekker de smaken die ik van patser…
Zeer lekker de smaken die ik van patser bestel, resultaat tevreden over..

Aanbevelingswaardig
Omega-3 en Vitamines besteld, keurig verpakt en de volgende werkdag in huis. Producten voldoen aan wensen.
Normaal altijd zeer tevreden
Normaal altijd zeer tevreden. Vandaag besteld, de dag nadien meestal in huis. Nu wacht ik echter al een week op mijn bestelling en aan de tracking veranderd er niets. 😪

Het is zo lekker
Het is zo lekker, ik drink met water in de middag als ik werk.
Het is snel geleverd. Zodat ik nooit zonder zit. Na 2x het aantekopen, ben ik echt zeer tevreden van het product.
Mvg
Kelly

Vastaus yritykseltä Patser
Snelle levering en goeie producten.
Was snelle levering maar na 1 dag…
Was snelle levering maar na 1 dag gebruik van fatburner super veel last in buik gekregen dus 2 dagen niet gebruikt dacht voor zekerheid nog eens testen toen weer dag gebruikt die nacht weer zelfde krampen en pijn in buik1 dus voor mij niet meer

Vastaus yritykseltä Patser
De eerste keer dat de producten die ik…
De eerste keer dat de producten die ik gebruik die zeer goed werken en zeer doeltreffend zijn. Ik merk ook het verschil als mijn fatburner op is en wacht op mijn bestelling. Zal Patser blijven nemen ookal is mijn doel bereikt. Echt TOPPIE en doe zo verder !!!!