Saanut 5/5 tähteä

Voor de 2e keer dat ik wat bestel bij Fysio Supplies. Super tevreden, de volgende dag in huis. Contact gehad met Anna ivm een aanpassing in mijn bestelling, klantvriendelijkheid een dikke 10!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb meerdere keren bij FysioSupplies besteld en elke keer werd alles snel en netjes geleverd. Eerst bestelde ik de blauwe RumbleRoller, later ook de XFirm variant en de XFirm Beastie Ball.... Näytä lisää

1. Fysioterapialaitteiden toimittaja
  2. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Fysiotherapie & gezondheidsproducten FysioSupplies heeft een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment gezondheidsproducten; van verbruiksmaterialen tot oefenmaterialen en van complete praktijkinrichtingen tot high-end-behandelapparatuur, geschikt voor fysiotherapie, revalidatie, oefentherapie en fitness. We werken samen met nationale en internationale gerenommeerde merken en we zijn exclusief leverancier van verschillende A-merken. Hiermee zijn we dé totaalleverancier voor de gezondheidsprofessional en gezondheidsbewuste consument. We bieden de fysiotherapeut en andere gezondheidsprofessionals toegevoegde waarde door in totaaloplossingen te denken. Ons team met specialisten gaat graag met u in gesprek om samen met u uw wensen en behoeften te bepalen en op basis hiervan de juiste oplossing te adviseren. Bijvoorbeeld op het gebied van praktijkinrichting, bij de aanschaf van gezondheidsproducten, zoals behandelapparatuur, maar we leveren ook opleidings- en financieringsmogelijkheden. Het delen van kennis zien wij ook als onderdeel van de totaaloplossing, dit doen we door geregeld artikelen over de trends en ontwikkelingen binnen de fysio- en gezondheidsbranche te plaatsen op onze blog en social mediakanalen.

3,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte communicatie bij…

Zeer slechte communicatie bij vertraagde levering badstofhoezen voor de behandelbank. 2 jaar geleden al meerdere problemen gehad met levering. Gelukkig zijn er andere leveranciers.

20. helmikuuta 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de communicatie rondom de vertraagde levering van de badstofhoezen voor de behandelbank. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer je in het verleden ook al problemen hebt ervaren met een levering.

Door recente veranderingen binnen ons bedrijf hebben we niet proactief gebruikgemaakt van dit reviewplatform. Desondanks vinden we het belangrijk en professioneel om altijd te reageren op feedback van onze klanten.

We nemen je opmerking over de communicatie en de vertraging zeer serieus. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We zouden graag de kans krijgen om te bekijken wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen verbeteren.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we het dossier erbij pakken en samen met jou naar een passende oplossing kijken.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Feedback zoals deze helpt ons om onze service te blijven verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Doet totaal niet wat er in de…

Doet totaal niet wat er in de beschrijving staat. Zwakke kniebrace wel 60 euro betaald en 6,50 verzendkosten.
Retourneren moet je ook zelf betalen.
Ik kijk wel ergens anders.

13. helmikuuta 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat de kniebrace niet voldoet aan je verwachtingen en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer een product anders wordt ervaren dan je op basis van de beschrijving had verwacht.

We nemen je feedback over de kwaliteit van het product en de ervaring met het retourproces serieus. Productervaringen kunnen per persoon verschillen, maar we kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we samen bekijken wat er mogelijk is en hoe we je verder kunnen helpen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze service en ons assortiment verder te verbeteren.

Team FysioSupplies

Dikke 10!

12. helmikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor je geweldige review!
Fijn om te horen dat je heel tevreden bent. We waarderen je feedback enorm!

Team FysioSupplies

Saanut 1/5 tähteä

Betalen niet volledige bedrag uit bij retourneren

Brace besteld en die werd in doos zonder verdere verpakking geleverd. Zakje met accessoires was open gescheurd. Voor ons geen probleem, maar na het exact zo geretourneerd te hebben omdat de maat niet goed was, kregen we bericht dat het niet in de originele verpakking is teruggestuurd en dat we daarom 50% van het aankoop bedrag terug zouden ontvangen. Ik vind dit echt diefstal. NOOIT bestellen!

3. helmikuuta 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met zowel de levering als de afhandeling van je retour. We begrijpen dat dit erg vervelend en frustrerend voor je is, zeker wanneer je het gevoel hebt dat het product niet in dezelfde staat is ontvangen als waarin je het hebt teruggestuurd.

De beoordeling van retourzendingen gebeurt normaal gesproken op basis van de staat waarin een product bij ons wordt ontvangen. We begrijpen echter dat er in jouw geval mogelijk onduidelijkheid is ontstaan over de originele verpakking en de staat van het product bij levering. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze processen verder te verbeteren.

Slechte service

Brace besteld die de volgende dag verzonden zou worden. Toen kreeg ik bericht dat het 4 tot 6 werkdagen zou duren. Uiteindelijk 8 dagen later bestelling ontvangen, maar niet meer nodig. Er wordt niks qua verzendkosten of retourkosten gecompenseerd, dus al het geld kwijt voor niks.

21. tammikuuta 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de levering van je bestelling. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een product later wordt geleverd dan verwacht, zeker als je het daardoor uiteindelijk niet meer nodig had.

We nemen je feedback over de levertijd en de kosten rondom verzending en retourneren serieus. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We kijken graag met je mee naar wat er in jouw situatie precies is gebeurd.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we het voor je nakijken en samen bekijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Lange levertijd

Kniebrace besteld. In het bestelproces staat niets over een levertermijn, daarom eerst telefonisch gevraagd. Ik ben dus letterlijk aan het lijntje gehouden. Op de beloofde dag van levering maar eens gebeld en het product was nog niet eens binnen van de leverancier. Order geannuleerd, elders besteld en nu maar 10 dagen wachten op de terugbetaling.

13. tammikuuta 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met het bestelproces en de communicatie rondom de levertijd van de kniebrace. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je vooraf contact hebt opgenomen om duidelijkheid te krijgen over de levering.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je onduidelijkheid ervaart over de levertijd of dat je pas later hoort dat een product nog niet bij ons binnen is van de leverancier. We nemen je feedback hierover dan ook serieus en gebruiken dit om onze communicatie en processen te verbeteren.

Goed om te horen dat de bestelling inmiddels is geannuleerd. De terugbetaling wordt normaal gesproken binnen de geldende verwerkingstermijn verwerkt. Mocht je hier nog vragen over hebben of als er iets niet duidelijk is, dan kijken we graag met je mee.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we de status van de terugbetaling voor je controleren.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Brace besteld die op voorraad zou zijn…

Brace besteld die op voorraad zou zijn en binnen 3 a 5 werkdagen geleverd zou worden, ondertussen drie weken verder nog niks. Brace besteld voor een vakantie ondertussen weg zonder brace waardoor ik nu beperkt word in de dingen die ik kan doen. Meerdere malen contact gehad maar helpt niet.
Aanbod voor vertraging zou 5%korting zijn op een volgende bestelling.... eergister zou hij sowieso met de post mee gaan werd aangegeven.
Nu nogsteeds geen track en tracé code.

Een volgende keer bestel is zeker bij een concurrent.

18. joulukuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons oprecht te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de levering van je kniebrace. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer een product dat je nodig hebt niet op tijd wordt geleverd en je daardoor beperkt wordt in wat je kunt doen.

De situatie die je beschrijft, waarbij een product als op voorraad wordt weergegeven maar vervolgens aanzienlijk langer op zich laat wachten, is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Ook de onduidelijkheid rondom de verzending en het uitblijven van een track & trace code begrijpen we dat dit voor extra frustratie zorgt.

We kijken hier graag nogmaals zorgvuldig naar, zodat we kunnen nagaan wat er precies is gebeurd met je bestelling en hoe we dit alsnog goed kunnen oplossen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we het direct voor je onderzoeken.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Feedback zoals deze helpt ons om onze processen en communicatie verder te verbeteren.

Ikke Modteget varen, men pengende er trukket

Ikke Modteget varen, men pengende er trukket

Hvor mine vare?

3. joulukuuta 2025

Kære kunde,

Tak for din besked. Det er naturligvis meget beklageligt at høre, at du endnu ikke har modtaget din vare, men at beløbet allerede er blevet trukket. Vi forstår, at dette skaber frustration, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

På grund af nylige ændringer i vores virksomhed har vi ikke proaktivt benyttet denne anmeldelsesplatform, men vi finder det vigtigt og professionelt altid at reagere på kundefeedback.

Vi tager din henvendelse meget seriøst og vil gerne finde en løsning sammen med dig. Vil du være venlig at kontakte vores kundeservice med dine ordredetaljer? Så kan vi straks undersøge, hvad der er sket, og sikre, at din vare bliver leveret, eller at du får refunderet beløbet.

Vi værdsætter din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service. Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og vi håber at løse dette hurtigt.

Med venlig hilsen,

Saanut 1/5 tähteä

FysioSupplies promised a delivery of 2…

FysioSupplies promised a delivery of 2 workingdays this weekend as it was in supply. But on monday we received an email that it would be 5 workingdays. As it is a medical device we do not want to wait this long. I asked the service department if they could do their best to speed-up delivery, but instead they cancelled the whole order! And refused to reverse the cancellation.

24. marraskuuta 2025

Dear customer,

Thank you for your message. We are very sorry to hear about the issues you experienced with your order and the delivery delay. We understand how frustrating this must be, especially for a medical device that you needed urgently.

Due to recent changes within our company, we have not always actively used this review platform. Nonetheless, we consider it important and professional to respond to all customer feedback.

We take your feedback regarding the handling of your order very seriously. It is certainly not the experience we want our customers to have. We would like the opportunity to review what happened and see if we can find a solution. Could you please contact our customer service with your order details? We will investigate the situation and do our best to assist you.

Thank you for taking the time to share your experience. Your feedback helps us improve our processes and service.

Kind regards,

Saanut 3/5 tähteä

Opzich goede producten

Opzich goede producten, alleen de service is nul.
Retouren dan moet jezelf verzend kosten betalen . Er word zeker niet meegedacht

2. lokakuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, maar het spijt ons dat je de service rondom het retourneren als teleurstellend hebt ervaren. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer je zelf de verzendkosten voor een retourzending moet betalen en het gevoel hebt dat er niet met je wordt meegedacht.

Je feedback over onze service en het retourproces nemen we serieus. We streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk te helpen en vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen wanneer zij contact met ons opnemen.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kijken we graag met je mee naar je situatie en wat we eventueel voor je kunnen betekenen.

Saanut 1/5 tähteä

Non comprate da questo sito

Non comprate da questo sito. Assistenza post vendita inesistente e servizio di reso impossibile da utilizzare in quanto segnalano che non hanno strumenti per accettare la richiesta. Disonestà ed incompetenza

22. syyskuuta 2025

Gentile cliente,

Grazie per il tuo messaggio. Ci dispiace sinceramente sapere che hai avuto problemi con l’assistenza post-vendita e con il processo di reso. Comprendiamo quanto possa essere frustrante quando il supporto non risponde come ci si aspetta e che questo influisca sulla tua esperienza complessiva.

A seguito di recenti cambiamenti nella nostra azienda, non abbiamo sempre utilizzato in modo proattivo questa piattaforma di recensioni. Tuttavia, riteniamo importante e professionale rispondere a tutti i feedback dei clienti.

Prendiamo molto sul serio i tuoi commenti riguardo l’assistenza e il reso. Ti invitiamo cortesemente a contattare il nostro servizio clienti fornendo i dati del tuo ordine, così potremo verificare la situazione e trovare insieme una soluzione adeguata.

Ti ringraziamo per aver condiviso la tua esperienza, perché ci aiuta a migliorare ulteriormente i nostri servizi.

Cordiali saluti,

Saanut 1/5 tähteä

Kommunikation ist nur schwer möglich

Kommunikation ist nur schwer möglich. Lange Lieferzeit schlechter Service.

13. syyskuuta 2025

Sehr geehrter Kunde,

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Es tut uns leid zu hören, dass Sie Probleme mit der Kommunikation und der Lieferzeit erlebt haben. Wir verstehen, dass dies sehr ärgerlich sein kann und nicht die Erfahrung ist, die wir unseren Kunden bieten möchten.

Aufgrund kürzlicher Änderungen in unserem Unternehmen haben wir bisher nicht proaktiv auf diesem Bewertungsportal reagiert. Dennoch ist es uns wichtig und professionell, auf das Feedback unserer Kunden einzugehen.

Wir nehmen Ihre Anmerkungen zu Kommunikation und Lieferzeiten sehr ernst. Bitte kontaktieren Sie unseren Kundenservice mit Ihren Bestelldaten, damit wir gemeinsam prüfen können, was schiefgelaufen ist und wie wir Ihnen weiterhelfen können.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen zu teilen. Ihr Feedback hilft uns, unseren Service weiter zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen,

Hele slechte site

Hele slechte site, zou er niet bestellen.
Staat nergens aangegeven hoe lang de levering gaat duren. Ik had het snel nodig en vaak mag je wel verwachtten dat het binnen 2 a 3 werkdagen binnen is. Zo niet zou dat vermeld moeten worden.
Inmiddels al 6 dagen verder en pas na vragen krijg ik een mail met excuus het word binnen 2 a 3 werkdagen verzonden.
Echt belachelijk vooral als je het echt nodig hebt. Had er anders wel voor gekozen om het ergens anders te bestellen!

26. elokuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons oprecht te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze website en de communicatie rondom de levertijd. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een product sneller nodig is dan uiteindelijk mogelijk blijkt te zijn en dat dit niet duidelijk vooraf is aangegeven.

We nemen je feedback over de leveringsinformatie en de communicatie zeer serieus. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We gebruiken je opmerkingen om onze website en communicatie verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter duidelijk is voor onze klanten.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we samen kijken of er nog iets voor je mogelijk is.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons onze service te verbeteren.

Slechte retourvoorwaarden

Slechte retourvoorwaarden.
Ik had een reiskussen besteld en geprobeerd of ik er op kon slapen. Ik heb het alleen uitgeprobeerd, er een extra hoes omheen gedaan, maar het bleek ongeschikt vanwege nek- en hoofdpijnklachten. Ik heb het daarom retour gestuurd, netjes in de verpakking zoals ik het ook ontvangen had. Kreeg ik de melding dat kussen 'onverkoopbaar' was geworden omdat ik er op gelegen heb!

Hoe kun je een kussen anders uitproberen dan door er op te gaan liggen??

Ik vind dit een zeer klantonvriendelijke en onbehoorlijke gang van zaken en ben hier zeer ontevreden over.

Bestellen bij FysioSupplies: NOOIT MEER!

19. elokuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met het retourproces van het reiskussen. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een product op een manier wordt beoordeeld waardoor je slechts een gedeeltelijke terugbetaling ontvangt, ondanks dat je het netjes hebt teruggestuurd.

We nemen je feedback over de retourvoorwaarden en de beoordeling van het product serieus. Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten het gevoel krijgen dat ze hun aankoop niet eerlijk kunnen uitproberen. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze procedures rond retourzendingen en klantcommunicatie te verbeteren.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we samen kijken of er nog een passende oplossing mogelijk is.

Saanut 4/5 tähteä

Ik bestelde een product

Ik bestelde een product, waarna ik twijfelde of het wel verstandig was om bij dit bedrijf te bestellen gezien de negatieve reviews. Ik kreeg daarnaast direct een mail dat ze mijn item niet op tijd konden leveren, wat goeie service was (behalve dan dat ik liever het product wel op tijd zou ontvangen). Ik heb toen teruggemaild om de bestelling te annuleren. Binnen twee uur reactie (!): de bestelling is netjes geannuleerd en ik heb het geld binnen vijf dagen teruggekregen. Dus een nette afhandeling, ondanks wat de negatieve reviews suggereerde zou gebeuren. Eén ster minder omdat ze het product niet tijdig konden leveren, en omdat ze geen gratis retourneren aanbieden (terwijl ze ook via Bol.com als verkoper producten verkopen, en daar wel gratis retourneren inbegrepen is)

12. elokuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Fijn om te horen dat de afhandeling van je annulering snel en netjes is verlopen, ook al had je liever het product op tijd ontvangen. We waarderen het dat je dit positieve aspect deelt, ondanks je eerdere twijfels door negatieve reviews.

We nemen je opmerkingen over de levertijd en de retourvoorwaarden serieus. Dit helpt ons om onze communicatie en service verder te verbeteren, zodat klanten in de toekomst nog duidelijker geïnformeerd worden en een betere ervaring hebben bij het bestellen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons onze service en processen verder te optimaliseren.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en Rumbleroller is top!

Vooral die Beastie maakte écht verschil bij mijn diepere triggerpoints.

Ik snap de negatieve reviews dan ook niet goed. Ze bieden RumbleRoller in Nederland aan voor scherpe prijzen.

Na jarenlange pijn door triggerpoints ben ik nu bijna helemaal klachtenvrij!

25. heinäkuuta 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Het is geweldig om te horen dat onze producten, zoals de RumbleRoller en de Beastie Ball, je echt hebben geholpen bij je triggerpoints en dat je bijna klachtenvrij bent.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en dat je onze snelle levering en scherpe prijzen benoemt. Feedback zoals deze motiveert ons om onze service en assortiment continu te verbeteren.

Bedankt voor je vertrouwen in FysioSupplies en veel plezier met het gebruik van je producten!

SCAM

SCAM! I never received my package, and despite multiple attempts, they are breaking their own terms and conditions by not resolving the issue. I am still without my order and without a refund. Very disappointing service.

22. heinäkuuta 2025

Dear customer,

Thank you for your message. We are very sorry to hear that you have not received your order and that this has caused frustration. This is certainly not the experience we want for our customers.

We take this matter very seriously and would like to resolve it with you. Could you please contact our customer service with your order details? We will investigate what went wrong and ensure that your order is either delivered or refunded as soon as possible.

We greatly value your feedback, as it helps us improve our service. Again, our sincere apologies for the inconvenience, and we hope to resolve this promptly.

Kind regards,

Saanut 2/5 tähteä

Dårlig fragt

Jeg betalte 99 kr for fragt. Der gik lang tid fra bestilling til at jeg fandt en mail i min junk mail om at den var leveret i en pakke boks i en nabo by. Det var en mail fra dpd. Aldrig forsøgt leveret hjemme hos mig og ingen sms om levering.

15. kesäkuuta 2025

Kære kunde,

Tak for din besked. Det er naturligvis meget beklageligt at høre, at du har haft problemer med leveringen, og at pakken blev leveret til en pakkeboks i en anden by uden besked eller hjemmelevering. Vi forstår godt, at dette er frustrerende, især når du har betalt for fragt.

Vi tager din oplevelse med leveringen meget seriøst. Vil du være venlig at kontakte vores kundeservice med dine ordredetaljer? Så kan vi sammen undersøge, hvad der gik galt, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få situationen løst.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det hjælper os med at forbedre vores service.

Med venlig hilsen,

Betrüger

Extrem lang Lieferzeiten, schlechte Kommunikation, katastrophale Rückabwicklung.
Mir wurden beschädigte Hanteln geliefert, die ich natürlich zurück gesendet habe. Nun wird mir unterstellt, ich hätte andere Hanteln zurückgesendet als ich erhalten habe und man verweigert die Gutschrift zweier Hanteln. Diese versucht man ständig an mich zurück zusenden mit Androhung von Rechnungen von Frau W!

21. toukokuuta 2025

Sehr geehrter Kunde,

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie eine so negative Erfahrung mit der Lieferung, Kommunikation und Rückabwicklung gemacht haben. Wir verstehen, dass dies äußerst ärgerlich und enttäuschend ist, insbesondere wenn beschädigte Hanteln geliefert wurden und es anschließend Unklarheiten bei der Rücksendung gab.

Wir nehmen Ihre Hinweise sehr ernst und möchten den Vorfall gern noch einmal sorgfältig prüfen. Bitte kontaktieren Sie unseren Kundenservice mit Ihren Bestelldaten, damit wir den Sachverhalt nachvollziehen und eine passende Lösung für Sie finden können.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mitzuteilen. Ihr Feedback hilft uns, unsere Prozesse und unseren Service zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen,

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. Ze zeiden me dat mijn bestelling twee weken te laat zou zijn en beantwoordden mijn e-mails niet toen ik vroeg om de bestelling te annuleren. Gebruik dit bedrijf niet.

28. maaliskuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de vertraging van je bestelling en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mails over annulering. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en zeker niet de service die wij onze klanten willen bieden.

We nemen je opmerkingen over de levertijd en communicatie serieus. Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we samen bekijken wat er mis is gegaan en hoe we je situatie alsnog kunnen oplossen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit helpt ons onze service verder te verbeteren.

Team Fysiosupplies

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin