Passat EnergyArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fin service på telefon, kompetente folk man taler med. Havde Passat ude og hjælpe med lidt problemer på mit fyr, super god oplevelse- de kan deres kram 💪🏻 At få en faktura tager noget tid, så... Näytä lisää

Super venlig montør så kom ud og hjalp men syndes det var dårlig service da jeg ringet jeg og fik afvide om jeg ikke bare kunne skifte da han ikke har tid eller gad at skifte den. Men nogle dygtig... Näytä lisää

Helt fantastisk god Service og support! Efter samtale med Torben og Claus, fik jeg tilsendt ny iltsonde på under et døgn, samt meget præcis og kyndig vejledning til selv at skifte og kalibrere den... Näytä lisää

Passat Energy er altid venlige og imødekommende , altid parat til at komme hurtigt hvis der en sjælden gang er problemer. Og endda med et smil ,-) Vi har flere af deres produkter på flere adresser... Näytä lisää

1. Lämminvesivaraajien myynti
  2. Elektroniikkalaitteiden valmistaja
  3. Energian tuotantolaitteet ja -ratkaisut
  4. Lämmityslaitetoimittaja
  5. Lämpöenergiayhtiö

Passat Energy producerer i Danmark vores Compact-kedler til private og HO-kedler til erhverv, til fyring med træpiller, halm, diverse granulater m.m. Derudover importerer vi fliskedler, brændefyr/forgasningskedler og pillefyr. Passat distribuerer hovedsageligt kedler og reservedele i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Frankrig. Vi forhandler primært fyringsløsninger og reservedele i Danmark. Passat er især kendt for den gode kvalitet af vores fyringsløsninger og vores serviceniveau ved servicering af kedler. Passat har i mere end 50 år produceret fyringsløsninger i Danmark og er i dag ejet af HH-Energy, som drives af tidligere Passat medarbejdere.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hold da fast.... Go' service!!

Hold da fast..... HH Energy / Passat mener det virkelig seriøst, når de vil hjælpe en i mål med opvarmningen.

Jeg kan kun sige Wow til deres service.

Jeg har en Passat 60kw kedel... Det spiller bare efter lidt go' hjælp.

18. joulukuuta 2024

Jeg er fint tilfreds med at besøges…

Jeg er fint tilfreds med at besøges forløb som aftalt
(kom til tiden som aftalt) en god snak om fyret og drift.

jeg troede måske der kunne "testes" lidt mere på de mekaniske dele og på elektronikken, det meste af tiden gik med "rengøring" af "brændkammer" og "blæser run" så i det perspektiv syntes jeg det er en kende dyrt for rengøring :-)

24. syyskuuta 2024

Seriøst firma

Seriøst firma, hurtig levering, kompetente medarbejdere som er gode til at give råd og vejledning.
Super produkt

2. toukokuuta 2024