Ik heb onlangs een koel/gewichtsdeken besteld Snel geleverd met duidelijke info. Een heerlijke ervaring met de afgelopen hitte. Heerlijk koel en voelt zacht aan. Een aanrader!
Bra pris, ingen fraktkostnad, paketet kom snabbt och utmärkt kommunikation. Att det ens finns en produkt av denna magnituden är helt fantastiskt, en varmvattenflaska som rymmer nästan 4 liter!! Ska a... Näytä lisää
De service was goed en de levering verliep snel. Helaas ben ik minder tevreden over het product zelf. De koeldeken is naar mijn ervaring niet zo verkoelend als wordt beloofd. Het effect is minimaal; v... Näytä lisää
Opgebeld voor wat aanvullende informatie over de pasperpan. Werd meteen opgenomen en vriendelijk en rustig geholpen. Aansluitend besteld en de dag erop de pan ontvangen. Heerlijk lichte pan, ziet er m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pasper is een merk en ontwikkelt en verkoopt warmwaterkruiken en koeldekens. Zo heb je het nooit meer te warm of te koud ; )
Bijvanksweg 1a, 7451KN, Holten, Hollanti
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede en snelle service
Goede en snelle service.
Ik heb een cliënt kruik gekocht. Nog niet uitgeprobeerd, want het is een kerstcadeautje.
Super product
Super product! Ik weet niet of de kruik 8 uur lang warm blijft maar lang in ieder geval. De lange kruik is heerlijk. Fijne stof er om heen. Heb deze recent ook voor mijn kinderen gekocht. Ze zijn er helemaal blij mee. Ik had een vraag en de klantenservice reageerde snel en super vriendelijk! Dikke aanrader!
Onmisbare kruiken
Zo'n fijne webshop met ontzettend goede producten. Ik gebruik de kruiken al enkele jaren dagelijks en blijf terug komen omdat ik deze kwaliteit gewoon nergens anders vind. Elke x sta ik weer te kijken hoe ze hun producten toch weer hebben weten te verbeteren terwijl ik niet doorhad dat ik het miste.
Top pannetjes
Top pannetjes. Niet fijn roeren met harde spatels zoals hout. Bakt totaal niet aan. Met ei niet ook kip niet. Vis weet ik mog niet. Eerst opwarmen da pas boter erin
vlotte service en een goed artikel
Andere pannenset, echt merk?
Sorry maar wat ik ontvang zijn niet dezelfde pannen als op de foto. Ik kan hier geen foto's uploaden

Prima service
Nadat ik een dop voor mijn oude kruik besteld had die niet bleek te passen, kreeg ik een extra kruik waar de nieuwe dop wel op past. Helemaal fantastisch dat dit zo geregeld was, op initiatief van pasper. Prima service dus!
De pan is super en snel geleverd!
Zeer snelle verzending
Douchemat keurig in de brievenbus
Mooie kwaliteit mat
De mat leek me in eerste instantie wat te slapjes. Maar in gebruik blijkt het een nette kwaliteit deurmat te zijn met een goede antislip onderkant. Vlot bezorgd.

Tout est très bien
Tout est très bien. Livraison très rapide. Colis parfait. Couverture conforme à sa description.
In volle tevredenheid
Qua bezorging goed op de hoogte gehouden en en de mogelijkheid om het bezorgadres te wijzigen. Verder voldoet de deken aan de verwachtingen.
Pan is niet netjes ingepakt
Pan is niet netjes ingepakt, de pan is zeer kwetsbaar vervoert in een plastic zak.
Ik was hier niet blij mee.