Parketteksperten Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super service og oppfølging på bestilling og ordre fra start til slutt! Hun jeg hadde snakket med ringte meg opp igjen for å fortelle at det var noe jeg ikke trengte å kjøpe på ordren min, og husk... Näytä lisää

Lett å bestille på nett. Enkelt å betale. Dyktig selger da jeg ringte for tilleggsopplysninger. Rask og presis levering. God kontakt med sjåfør. Bedre kan det ikke gjøres, ingen forbedringsønske.

Hadde en reklamasjon (ikke deres feil), som de håndterte eksemplarisk. Og bare det å få kommunisere med ikke bare ekte mennesker (ingen chatbot i veien) men også mennesker med myndighet til å gjøre no... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit

Parketteksperten har Norges største utvalg av gulv på nett og i butikk. Våre eksperter hjelper deg med å finne ditt drømmegulv!

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg er tømrer fra Haugesund og ringte…

Jeg er tømrer fra Haugesund og ringte Thomas (daglig leder) og fikk gode tips angående lydisolering av etasjeskille. Jeg bestillte varene jeg skulle ha og fikk de kun 2 dager etter bestilling. God kundebehandlig og flotte produkter!
Eneste litt dyr frakt viss man bor på vestlandet, men leveransen veide også over et tonn, så forståelig.

18. marraskuuta 2025

Kan ikke anbefale Deres produkt som skal motvirke knirk I parkett/Laminatgulv. Ødelegger gulv🤬

Produktet som skulle være så bra for å motvirke knirk i parkett/Laminat gulv ble testet ut mellom 2 stk bord i 48timer uten særlig virkning og skade. Det ble deretter forsøkt benyttet på utsatte belastet område i stuen. Etter noen dager såg jeg at skjøtene hadde svellet opp slik at nå er faktisk gulvet skadet. 🤬

14. heinäkuuta 2025
Parketteksperten-logo

Vastaus yritykseltä Parketteksperten

Takk for samtalen vi hadde. Dette er et produkt vi selger veldig mye av, og vi aldri har fått tilbakemelding på denne utfordringen. Ut fra det du fortalte i telefon, er det ikke mulig at knirkestoppen kan påføre gulvet ditt skade. Vi har testet dette ut på endeskjøter, med å helle en hel boks ut, uten at det blir noe form for skade. Våre håndverkere har brukt dette produktet i flere år, og har utelukkende god erfaring.

Likte at varene var på lager…

Likte at varene var på lager, å grei pris.

Men så viste det seg at varene ikke var på lager, å lang vente tid…så det trekker ned.

Kanskje man kan få litt rabatt eller reduksjon på fraktpris for ulempen

8. kesäkuuta 2025
Parketteksperten-logo

Vastaus yritykseltä Parketteksperten

Vi har mange tusen kvm. gulv på lager, men dessverre klarer vi ikke til enhver tid å ha samtlige dekorer lagerført hos oss. Heldigvis har vi gode leverandører, og vi mottar vanligvis varer fra dem 1-4 dager etter bestilling. Da klarer vi igjen å levere til våre kunder innen 9 virkedager. Men, det hender en sjelden gang at lageret hos leverandøren også går tomt, og det klarer vi dessverre ikke å fange opp før bestilling legges inn. Vi vil da alltid varsle kunden og informere, med alternativ å vente eller annullere ordren. Så her må vi bare beklage at du fikk en dårlig opplevelse.