Saanut 5/5 tähteä

Er is een ruime keuze in parfums, zowel populaire/designer parfums en niche parfum. Ideaal om iets uit te proberen. De verzending is snel en in een goede stevige verpakking.

Saanut 5/5 tähteä

Tot op heden heb ik twee maal een (grote) bestelling gedaan bij parfumsamples.be en ik ben 100% tevreden. Het is de ideale manier om verschillende parfums te leren kennen. De samples waren met zorg ve... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Je suis assez mitigé quant à l'authenticité des produits proposés. Après commande de plusieurs échantillons pour choisir un produit à offrir, le produit de marque acheté chez son distributeur officie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Producten in goede staat ontvangen. PostNL liet wel op zich wachten (status veranderde 3 dagen lang niet), uiteindelijk zelfs even contact opgenomen met PostNL, deze gaf aan het nog even af te wachte... Näytä lisää

1. Kemikalio
  2. Kosmetiikkateollisuus
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Parfumsamples.be! Bij ons test je de nieuwste parfums voor een fractie van de prijs. Een uitgebreid aanbod van designer- en nichegeuren voor zowel mannen als vrouwen. 100% Originele geuren verzonden in staaltjes van 2 ml, 5 ml en/of 10 ml Volgende werkdag verzonden.

4,6

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Very nice experience

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Hello Damien! Thank you very much for taking the time and post a review! We appreciate it :)

recommanderen

snel, goede kwaliteit

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Hoi! Dank je wel voor de mooie review, dit waarderen we enorm :-).

Saanut 4/5 tähteä

Product in goede orde ontvangen.

Product in goede orde ontvangen.
Levering door Postnl liet 5 dagen op zich wachten.
Van de communicatie over de levering klopte niets.

29. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Dank je wel voor de review! Tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed verpakt, samples goed gelabeld

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Hoi Marielle, dank je wel voor de mooie review!

Hele grote aanrader!

Tijdens mijn zoektocht naar een webshop die decants verkoopt en in Nederland levert, kwam ik al vrij snel uit bij Parfumsamples. En damn, wat een onwijs groot assortiment! Bijna alle geuren die geprezen worden in de TikTok/Reddit fragrance community zijn hier te vinden. Ideaal als je een aantal van deze geuren (die niet in de traditionele parfumwinkels verkocht worden) wilt proberen, zonder direct een 100 ml fles te kopen en vervolgens te blijven zitten met een geur die je eigenlijk niet lekker vindt.

Besteld en binnen een paar werkdagen lag het al in de brievenbus. Alle decants worden netjes gelabeld en verpakt in bubbeltjesplastic. Dikke aanrader, deze webshop! Vandaar ook deze zeer verdiende 5 sterren review.

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Hoi Lars! Dank je wel voor deze mooie review! Hier worden we enorm blij van. Mochten er geuren zijn die je niet in het aanbod kan terugvinden, mag je ons dat altijd laten weten. Nieuwe geuren ontdekken is immers één van de redenen waarom we met onze webwinkel begonnen zijn. Thanks!

Ruim aanbod, goede prijs

Eigenlijk niet bekend met websites die parfumtesters verkopen maar dit is ècht een uitkomst! Je wilt niet zomaar een parfum van 100ml blind kopen, dus 2ml flacons zijn dan echt een uitkomst. Ben erg tevreden!

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Bedankt voor je review! Leuk om te horen — daar doen we het voor. ;)

Saanut 5/5 tähteä

Service client hyper sympa et réactif

Service client hyper sympa et réactif, qui ont procédé à un changement d'adresse de livraison après ma commande.

Sinon les échantillons sont enveloppés dans du papier-bulles avant d'être mis dans un petit colis. Très pratique pour prendre le temps de sentir un parfum de l'acheter !

14. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Merci pour votre avis ! Heureux que tout se soit bien passé et que vous soyez satisfait de notre service et de l’emballage. :D

Zeer scherpe prijzen

Zeer makkelijke,overzichtelijke site...zeer scherpe prijzen, ideaal als je een parfumverslaafde zoon hebt.

21. kesäkuuta 2025

Dank je wel!
Als mede-parfumverslaafde begrijp ik je helemaal! :D

Veel keus

Veel keus, nette prijzen, snelle verzending!

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Bedankt voor je mooie woorden! :)

Veel keuze

Redelijk snel.
Goede kwaliteit.
Veel keuze

21. kesäkuuta 2025

Bedankt voor je review!
Fijn dat je tevreden bent over het aanbod en de kwaliteit. ;)

Super leuk

Super leuk om nieuwe geuren uit te proberen.

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Veel plezier met het ontdekken van nieuwe geuren! ;)

Een 2de keer besteld

Dit is de 2de keer dat ik besteld heb en het was perfect zo heb ik het graag.
Zo weet ik nu dat Bv Creed Green Irish Tweed geweldig is
Dank u

26. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parfum Samples

Bedankt voor je vertrouwen en fijne reactie! :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin