Dacht heel eerlijk, laten we maar keer proberen, maar zal niet waarmaken wat ze zeggen. Ik had maandagavond een bestelling geplaatst. Dinsdagavond alleen bevestiging gehad, dacht neem toch maar eff... Näytä lisää
Een klein flesje besteld om te testen. Bij een mannelijke collega geroken en was direct verkocht! Marc-Antoine Barrois `Ganymede` eau de parfum. Een unisex geur die de hele dag aangenaam blijft hang... Näytä lisää
Na onderstaande review met 1 ster, heeft men mijn mail en bestelling toch gevonden en contact opgenomen. De bestelling was er toen snel én met extra parfum sample naar keuze. Goed en snel opgelost... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik schrijf niet zo snel een review maar dit verdiend gewoon een uitstekende review! Eerste keer met testyourparfum in aanraking gekomen en wat een geweldig concept dit, perfect voor mij! Ik hou van ge... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Parfum testen? bij Testyourparfum kan je makkelijk en goedkoop de beste parfum samples/proefjes kopen van verschillende topmerken.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Geweldig geuren!
Parfum op tijd geleverd
Parfum op tijd geleverd
Minpuntje is dat de parfums niet lang blijven moet vaker spuiten om de geur te behouden

Zeer tevreden
Binnen een dag in huis. Netjes verpakt. En ondanks dat het " maar " test parfums zijn, vind ik het in hele mooie flesjes zitten. Ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan eens uit te proberen.
Top bedrijf
Ik had maandagavond een bestelling geplaatst. Dinsdagavond alleen bevestiging gehad, dacht neem toch maar effe contact op, heel snel werd track en trace doorgestuurd en lag het netjes woensdagochtend in de brievenbus.
Dus 5 sterren voor dit bedrijf!!!
Gemakkelijk bestellen
Gemakkelijk bestellen, juiste communicatie en stipte levering.
Fijn dat het mogelijk is kleine…
Fijn dat het mogelijk is kleine hoeveelheden te proberen.
Langere levering maar wel compleet
Levering duurde langer dan verwacht maar dat was geen probleem. Het geurtje kwam goed verpakt aan.
Zeer tevreden.
Goede producten. Snelle levering.
Bestel regelmatig, gaat altijd goed.
Super verpakt en heerlijke geuren.

Snelle service leuke prijzen

Anders dan verwacht
Voor mij een teleurstelling. Het zit niet in de originele flesjes en je betaalt toch fors voor een tester. Gelukkig alles kunnen retourneren en mijn geld retour ontvangen.

Vastaus yritykseltä Testyourparfum
Snelle levering.Sampels keyring aan…
Snelle levering.Sampels keyring aan gegeven met geurm

Super blij met mijn luchtjes
Super blij met mijn luchtjes
Had er 5 besteld kreeg er 4 binnen maar een mail naar ze gestuurd en volgende dag was die al binnen super blij mee

Great service all perfect 👍🏼
Great service all perfect 👍🏼
Zeker een aanrader en betrouwbaar.
Ik ben tevreden met mijn bestelling. De flesjes zijn mooi en de parfums zijn goed. Mijn pakket is eerst verloren gegaan, maar dit is snel opgelost en ik heb een nieuw pakket ontvangen. De klantenservice was vriendelijk en altijd bereikbaar.
Goede Hulp.
Postnl heeft me in de steek gelaten. Maar heb het goed afgehandeld met Testyourparfum. Het contact met hun was beter dan postnl. Dankje Bram.

Entrega rapida
Foi a primeira vez comprando nesta loja ,entrga rapida voltarei a pedir novos perfumes.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.