Zeer goede prijs voor de bestelde producten op parfumania.nl! Ook enorm snel geleverd door POSTNL! Ik heb prijzen vergeleken en Parfumania kwam er veruit als beste uit, zelfs terwijl er hoge ko... Näytä lisää
Niet moeilijk om te bestellen en te betalen. Vlugge service ze vragen je wanneer je de levering wil en verder geen probleem. Levering was ook perfect Goeie service
Het was een goede ervaring omdat de bestelling nu eenmaal was zoals het altijd zou mogen zijn. Ruim assortiment, heel goede prijzen en snel en correct geleverd!
Ik zocht last minute een geschenkje voor mijn kleindochter Alba, een 4-jarig prinsesje dat houdt van mooie kleedjes en daar hoort natuurlijk een lekker ruikend geurtje bij!!! Vandaar mijn keuze voor P... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik ben tevreden!
Pakketje was als beloofd de volgende dag thuis geleverd! Heel erg blij met mijn aankoop! Ik ga zeker en vast nog eens opnieuw bestellen
Zeer goede ervaring bij Parfumania. Snelle levering; woensdagnamiddag besteld, donderdagochtend geleverd. goede prijs-kwaliteitverhouding.
Het verliep zoals in de mail werd…
Het verliep zoals in de mail werd vermeld.
Was goed verpakt
Vlot kunnen bestellen en vlot geleverd…
Vlot kunnen bestellen en vlot geleverd in een doosje op maat.
Snelle levering, juiste artikelen gekregen en nog eens aan de beste prijs. Ik bestel hier zeker terug !
Snelle levering goede prijs
Zeer praktische en duidelijke webshop!
Zeer praktische en duidelijke webshop. Bestelling verliep vlot met een perfecte aflevering volgens afspraak, top!
Eenvoudig te bestellen
Eenvoudig te bestellen , goede prijs en kwaliteit en snelle levering
Supersnelle levering van mijn bestelde…
Supersnelle levering van mijn bestelde revlon lipsticks. En bovendien aan zeer lage prijs.
Ga zeker nog bij Parfumania bestellen!
Overzichtelijke website met veel keuze, gechekt voor betrouwbaarheid via Trustpilot 'cause you never know' ;-), prijzen vergeleken met andere online stores, product besteld en volgende dag geleverd gekregen.
De bestelling mooi verpakt
De bestelling mooi verpakt en volgens de verwachte termijn geleverd.
Beste prijs en snelle levering
Zeer snel geleverd
De bestelling is zeer snel aangekomen, ik heb hem dinsdag besteld & die was woensdag al in huis. Ook is de parfum goedkoper dan op andere sites, hierdoor heb ik hem direct gekocht.
Gisteren besteld vandaag geleverd
Gisteren besteld vandaag geleverd! Super gewoon! Duidelijk info gehad op de site!
Leuk verpakt! Kende de site niet maar nu hebben we er eentje bij om op te bestellen🎉
Zeker een aanrader !!
Heel scherpe prijs, alsook levering na 2 dagen !
Top, een aanrader !
Eerste aankoop , maar zeker niet de laatste !
snelle dienstverlening
Parfumania is betrouwbaar in alle opzicht
Prima service, snel geleverd, Kwaliteit tegen een heel scherpe prijs. Tevreden en een aanrader. Wat ze beloven doen ze ook!
Koop en levering tiptop.
De uitleg op de website was klaar en duidelijk.
De levering gebeurde op de vooropgestelde dag en op het voorziene uur.
Tevreden klant
Betaalbare parfum. Makkelijke bestelsite. Uitstekende follow up na de bestelling. Snelle levering. Het was mijn eerste keer dat ik bij Parfumania bestelde en het enige dat ik heb zijn goede woorden. Ik zal het zeker aanbevelen aan mijn familie en vriendinnen en in de toekomst opnieuw bestellen.