Zeer goede prijs voor de bestelde producten op parfumania.nl! Ook enorm snel geleverd door POSTNL! Ik heb prijzen vergeleken en Parfumania kwam er veruit als beste uit, zelfs terwijl er hoge ko... Näytä lisää
Niet moeilijk om te bestellen en te betalen. Vlugge service ze vragen je wanneer je de levering wil en verder geen probleem. Levering was ook perfect Goeie service
Het was een goede ervaring omdat de bestelling nu eenmaal was zoals het altijd zou mogen zijn. Ruim assortiment, heel goede prijzen en snel en correct geleverd!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Prachtige artikelen op de website, voor elk wat wils
Ik zocht last minute een geschenkje voor mijn kleindochter Alba, een 4-jarig prinsesje dat houdt van mooie kleedjes en daar hoort natuurlijk een lekker ruikend geurtje bij!!! Vandaar mijn keuze voor Parfumania, en wat een goede keuze. De dag na de bestelling, die heel eenvoudig ging, ontving ik het mooi ingepakt geschenkje thuis. Wat een mooie ervaring. Alles perfect verlopen, ik zal niet nalaten nog andere artikelen te bestellen. Bedankt!!!!!
Goede service en snelle verzending
Duidelijke website en makkelijk in gebruik. Mijn bestelling was goed ingepakt en werd snel verzonden. Zeker een aanrader!
Eerste aankoop!
Overzichtelijk website, mooie parfums kunnen aangekocht worden. Meedere parfums kunnen aankopen aan een mooie prijs!
Sterke prijs!
Prijs was heel goed tov andere websites. Snel geleverd en heel mooi verpakt!
Scherpe prijs
Duidelijke website, goede prijs, snelle levering
Goed Product/ Goede Prijs/ Snelle levering
Ik vond deze site via Google zoekresultaten. Het product dat ik zocht boden zij het goedkoopst aan en hun uitleg was duidelijk. De procedure om te bestellen en betalen was eenvoudig. Het product werd goed verpakt en snel geleverd op het afhaalpunt van mijn keuze. Ik raad deze site aan.
So expensive
Bottle of aqua Di Parma arancia Di capri of 150 ml at 130 whereas at Deloox only 90. So parfumania expensive without any added value
Mijn verwachtingen duidelijk verwezenlijktDuidelijke en gemakkelijk bruikbare…
Duidelijke en gemakkelijk bruikbare site. Gemakkelijke betaling. Spoedige bestelling en levering op het aangeduide tijdstip.
Echt super tevreden.
Parfumania "Een webwinkel zoals geen ander"
Website , zeer goed samengesteld, producten zeer goed voorgesteld en beschreven. De levertijd verrassend snel , mijn bestelling doorgezonden donderdag 4/09 om 17:10 u en goederen ontvangen op vrijdag ochtend 5/09 om 10:15 u. De verpakking stevig en verzorgd, en niet te vergeten zeer gunstige prijzen . Een aanrader voor iedereen.
Grote keuze aan goede prijs
Grote keuze aan goede prijs. Bestelling correct afgehandeld.
Simply the best!
Weeral tevreden over mijn zoveelste bestelling, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn vriendinnen, die zijn ook super enthousiast, tot binnenkort en bedankt.
Chez Parfumania Nederland
Chez Parfumania Assen Nederland, tout est plus que parfait, de la commande et de l'avoir des produits. Bonne expérience. Merci et bonne continuations.....
Ontdekking van het jaar!
Ongelofelijk dat ik Parfumania heb ontdekt. Parfums terug gevonden waarvan ik dacht dat deze nog moeilijk te vinden waren. Bestelling geplaatst en reeds daags nadien geleverd. Perfect gewoon!
Ik ben zo gelukkig dat ik Parfumania…
Ik ben zo gelukkig dat ik Parfumania heb ontdekt, ik kan dezelfde producten voor een veel lagere prijs krijgen. De categorieën zijn heel duidelijk, ik kan hetgene ik zoek direct vinden. De verzending gebeurt binnen 3-4 dagen. Heel erg bedankt! 🌟🌟🌟🌟🌟
---
parfumania heeft mij aangenaam verrast
parfumania heeft mij aangenaam verrast, was de eerste keer dat ik deze winkel bezocht en er heb besteld met name Colonia van accqua di Parma die site is heel betrouwbaar en de bestelling was op twee dagen in huis heel tevreden over de levering en het product.
vlotte levering ,mooie kortingen goed…
vlotte levering ,mooie kortingen goed verzorgd ingepakt
Eerlijke webshop
Vlotte webshop, snel de gewenste producten gevonden en de levering was behoorlijk snel
Duidelijke website en snelle levering
Duidelijke website, snelle levering. Niets op aan te merken!
Vlotte service
Vlotte service. Perfecte levering. Mooi verzorgd niet beschadigd. Op tijd geleverd zoals beloofd.