PapierenBloemen.nl Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik las online dat de verkoopster met vakantie zou gaan en ik had mijn bestelling te laat geplaatst om deze hiervoor nog verzonden te krijgen (dit stond duidelijk online gecommuniceerd). Er werd to... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super geholpen en heel erg vriendelijk te woord gestaan. En ook nog eens super meedenken had twee pakketten kort achter elkaar besteld en verzendkosten terug gekregen ( niet eens om gevraagd ) echt su... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze kunstenares staat je te woord als je vragen hebt, geeft tips over het best te gebruiken materiaal, doet dit op een vriendelijke en zachtaardige manier maar ook nog eens zonder dat je erg lang m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb afgelopen week bij dit bedrijf een bestelling gedaan. Een overzichtelijke website met goede beschrijving overal bij. Ik ben een beginnende hobbyist en dan is dat wel erg prettig. Ik kon bij... Näytä lisää

1. Askarteluliike

Yrityksen kirjoittama

Dé webshop voor papierbloemisten! Meer dan 120 kleuren crêpepapier en andere materialen voor het maken van papieren bloemen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Verzending duurt langer dan aangegeven

De website suggereert dat de producten snel geleverd worden (voor 12:00 bestelt, zelfde dag in huis). Op basis hiervan heb ik bij jullie bestelt. Het pakket zou gisteren geleverd moeten zijn maar dat is het niet. Ik had het zondag nodig, dus ik heb er nu niks meer aan en zal het dus retourneren als dat mogelijk is. Zonde van de verzendkosten.

11. huhtikuuta 2021

Beste S.A.,

Bedankt voor je review! Fijn dat je de tijd hebt genomen om feedback te sturen, ondanks een vervelende ervaring.
Wat vervelend dat je bestelling niet op tijd geleverd is. Ik kan me voorstellen dat het niet leuk is als je ergens op wacht en het langer duurt dan je verwacht.
In de bestelinformatie op de website staat "Bestel je op werkdagen voor 12:00, dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd.". Dat betekent dat bestellingen op diezelfde dag overgedragen worden aan de verzender(PostNL). De eerstvolgende bezorgdag is meestal een (werk)dag later, maar door de enorme drukte kan er veel vertraging zijn in de verzending. Daar kan ik helaas niets aan veranderen.
Wil je je bestelling retour sturen, neem dan even contact op via e-mail en vermeld je bestelnummer, dan kan ik je daarmee helpen.

Groeten,
Emily

Gevoel van luxe

De website is overzichtelijk en er worden veel combi deals of aanbiedingen geboden waardoor ik een stuk goedkoper uit ben. Veel keuze en vrijwel alles op voorraad. Verzending ging super snel en het was werkelijk prachtig verpakt. Met mooi vloeipapier en kaartje en cadeautje en gekleurde zakjes met bloemen stickers. Veel aandacht voor detail en het voelde heel luxe, als een groot cadeau. Kwaliteit van materiaal is ook prima voor zover ik er verstand van heb. Ik ben meer dan tevreden. Enige wat voor mij fijn zou zijn ook kwaliteit wolvilt en groene katoenen garen om te kunnen kopen, ik maak namelijk vilten bloemen. Bedankt voor alles!

Vastaus yritykseltä PapierenBloemen.nl

Hallo Marieke, bedankt voor je uitgebreide review en de productsuggesties! Wie weet kan ik in de toekomst het assortiment uitbreiden met wolvilt en katoenen garen:)

Super

Goede service, super spullen met mooie kleuren

Vastaus yritykseltä PapierenBloemen.nl

Fijn dat je er blij mee bent, bedankt voor je review!

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf, mooi en duidelijke beschrijving van assortiment. Goede prijs en kwaliteit verhouding. De aankoop wordt netjes verpakt en verzonden. Een aanrader voor een goed product.

Vastaus yritykseltä PapierenBloemen.nl

Bedankt voor je review Anita, fijn dat je er blij mee bent!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd, mooi ingepakt en goede qualiteit producten.

Vastaus yritykseltä PapierenBloemen.nl

Graag gedaan Elizabeth, bedankt voor je feedback!

Echt een cadeautje

Ruim assortiment, gewoon moeilijk om te kiezen! Mijn bestelling werd snel afgeleverd, mooi verpakt en met een kleine persoonlijke attente erbij. Echt een cadeautje!

Vastaus yritykseltä PapierenBloemen.nl

Graag gedaan E! Bedankt voor je review:)

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling was snel afgehandeld alleen…de levering wacht ik nog op

Bestelling was snel afgehandeld alleen de levering wacht ik nog op

29. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä PapierenBloemen.nl

Beste A, momenteel is er flinke drukte bij PostNL, dat betekent dat veel pakketjes vertraging hebben opgelopen. Heel vervelend dat je bestelling er nog niet is! Mocht het maandag nog niet geleverd zijn, dan kun je contact opnemen via contact@papierenbloemen.nl en ga ik kijken wat ik voor je kan doen.
Groeten,
Emily

Saanut 5/5 tähteä

Zeer overzichtelijke site en goede service

Ik kon bij de bestelling al zien wanneer het bezorgd zou worden en dat klopte precies. Alles keurig ingepakt ontvangen, met een persoonlijke noot erbij. Erg tevreden, dankjewel!

24. tammikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä PapierenBloemen.nl

Dank je wel Margie! Heel veel maakplezier gewenst :)

Zeer tevreden

Zeer tevreden, alles prima verlopen en correct. Doe zo verder .

20. tammikuuta 2021

Dank je wel Patrick!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin