Banner for Pandora Living

Pandora Living Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Godt udvalg af møbler til hunden, i dette tilfælde en lille sliske til sengen. Der er gode muligheder for valg af stof og farve, så det passer ind i hjemmet. God information processen igennem og god s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Olohuonekalusteiden myynti
  7. Ulkokalusteet

Tietoja yrityksestä Pandora Living

Yrityksen kirjoittama

Pandora Living er en online butik, der specialisere sig i møbler, der passer til ethvert rum i huset. Hvert produkt er designet til at have flere funktioner og muligheder.

Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljøvenlige kvalitetsmøbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sækkestole, børnemøbler og meget mere!

Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus på miljøvenlighed og høj kvalitet. Alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine møbler, så de passer præcis til dine behov og matcher resten af ​​dine indretningsvalg. Det betyder også at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Brug vores produkter til børneværelset, stuen, udendørs i form af vores havemøbler, og mange andre steder!

Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.

Som vores bedst sælgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige størrelser, farver og stof. De er særdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pænt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende børn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gæsteseng til overnattende gæster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige møbler med en foldemadras.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

232 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super kvalitet

Super kvalitet. Nem levering

Hej Kenn

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback, og vi er glade for, at vi har levet op til dine forventninger.

Bestilt en børnestol XL

Bestilt en børnestol XL, alt var som det skulle være 😍

1. huhtikuuta 2026

Hej Sara

Nemt

Super nemt og fine varer

18. maaliskuuta 2026

Hej Nikoline

God service og kvalitet

Jeg har lige købt et nyt betræk til min 4 delt foldemadras. Først fik jeg gratis tilsendt farveprøver som gjorde det mere sikkert at vælge den rigtige farve. Jeg modtog mit betræk meget hurtigt selvom der var skrevet at der var en lang leveringstid. Kvaliteten er helt i top. Og jeg vil til enhver tid handle der igen.

Hej Bettina

Fine hynder

Hej Laila

Saanut 5/5 tähteä

Lækre varer og leverandør har overholdt…

Lækre varer og leverandør har overholdt alle aftaler i forhold til levering.

19. maaliskuuta 2026

Hej Birgitte

God information undervejs

God information undervejs. Og super levering!

17. maaliskuuta 2026

Hej Kirsten

Saanut 5/5 tähteä

Super fin lille sofa til børn

Super fin lille sofa til børn . Og man sidder fantastisk i den 😊 og børnene kan sidde oppe og nede , så der er plads til alle i vuggestuen 😊

16. maaliskuuta 2026

Hej Julie

Købte en xl-folde madras

Købte en xl-folde madras. Virkelig pæn og god service.
Fragt firma kom ikke med leveringen den dag der stod, så blev lidt nervøs, for det jo mange penge man betaler, men fik god hjælp af Pandora Living

16. maaliskuuta 2026

Hej Marianne

Saanut 5/5 tähteä

Nem hjemmeside at navigere rundt i

Nem hjemmeside at navigere rundt i, mange forskellige farver og stoffer at vælge imellem.
Fin besked om levering og meget nemt med levering lige til døren. 5 store stjerner herfra.

6. maaliskuuta 2026

Hej Gitte

Fantastisk

Vi har købt Jeres 4-delt foldemadras XL, og vi er vilde med produktet - det samler hele familien til leg på gulvet. Produktet er en lækker kvalitet, og virkelig rart, at det var muligt at bestille en farveprøve hjem inden køb. Vi vil helt sikkert anbefale produktet, samt hjemmesiden til andre.

13. maaliskuuta 2026

Hej Camilla

Super

Super, kom inden for lovet leveringstid og glade for vores foldemadras

10. maaliskuuta 2026

Hej Ditte

Det hele gik så fint

Det hele gik så fint. Fra bestilling til levering. Er super glad for vores foldemadras🌟

6. maaliskuuta 2026

Hej Zivka

Så fin foldemadras

Så fin foldemadras. Har bestilt flere gange derfra og det er virkelig gode og pæne madrasser.

15. joulukuuta 2025

Hej Mie

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds, og vi gør os hver dag umage for at levere produkter og service, du kan have glæde af i lang tid.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at skrive til os. Rigtig god dag!

Saanut 5/5 tähteä

Godt produkt der stemmer overens med…

Godt produkt der stemmer overens med beskrivelsen på hjemmesiden.

8. maaliskuuta 2026

Hej Signe

Saanut 5/5 tähteä

Har netop modtaget XL stol til mit…

Har netop modtaget XL stol til mit barnebarn i dåbsgave.
Et super flot produkt i virkelig god kvalitet til en god pris.
Kæmpe anbefaling

25. helmikuuta 2026

Hej Marie

Saanut 5/5 tähteä

God løbende information og super godt…

God løbende information og super godt produkt. Er meget tilfreds og vil klart bruge Pandora Living igen.

5. maaliskuuta 2026

Hej Matilde

Meget tilfreds

Levering før tid, god kommunikation, og foldemadrassens kvalitet og farve lever helt op til forventningerne.

24. helmikuuta 2026

Hej Stine

Saanut 1/5 tähteä

Alt for hård madras

Alt for HÅRD og ubehagelig madras. Ingen af os kan holde ud og ligge på den - og der er ingen returret. Rigtig ærgerlige penge og skuffende køb.

29. tammikuuta 2026

Hej Laura

Vi beklager at du synes at madrassen er for hård. Vi oplyser på hjemmesiden at vores skum har en hårdhed, der hedder medium/hård.

Hårdheden på madrasser er en smagssag fra person til person. Vi beklager at den ikke er faldet i god jord hos dig.

Saanut 5/5 tähteä

Meget flot og praktisk foldesofa

Meget flot og praktisk foldesofa. Perfekt i vores børnegæsteværelse.

19. helmikuuta 2026

Hej Fritze

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin