Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Godt udvalg af møbler til hunden, i dette tilfælde en lille sliske til sengen. Der er gode muligheder for valg af stof og farve, så det passer ind i hjemmet. God information processen igennem og god s... Näytä lisää
En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Frederikshåbvej 53, 7183, Randbøl, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Bestilt en børnestol XL, alt var som det skulle være 😍

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Jeg har lige købt et nyt betræk til min 4 delt foldemadras. Først fik jeg gratis tilsendt farveprøver som gjorde det mere sikkert at vælge den rigtige farve. Jeg modtog mit betræk meget hurtigt selvom der var skrevet at der var en lang leveringstid. Kvaliteten er helt i top. Og jeg vil til enhver tid handle der igen.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Lækre varer og leverandør har overholdt alle aftaler i forhold til levering.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Super fin lille sofa til børn . Og man sidder fantastisk i den 😊 og børnene kan sidde oppe og nede , så der er plads til alle i vuggestuen 😊

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Købte en xl-folde madras. Virkelig pæn og god service.
Fragt firma kom ikke med leveringen den dag der stod, så blev lidt nervøs, for det jo mange penge man betaler, men fik god hjælp af Pandora Living

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Nem hjemmeside at navigere rundt i, mange forskellige farver og stoffer at vælge imellem.
Fin besked om levering og meget nemt med levering lige til døren. 5 store stjerner herfra.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Vi har købt Jeres 4-delt foldemadras XL, og vi er vilde med produktet - det samler hele familien til leg på gulvet. Produktet er en lækker kvalitet, og virkelig rart, at det var muligt at bestille en farveprøve hjem inden køb. Vi vil helt sikkert anbefale produktet, samt hjemmesiden til andre.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Det hele gik så fint. Fra bestilling til levering. Er super glad for vores foldemadras🌟

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Så fin foldemadras. Har bestilt flere gange derfra og det er virkelig gode og pæne madrasser.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Godt produkt der stemmer overens med beskrivelsen på hjemmesiden.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Har netop modtaget XL stol til mit barnebarn i dåbsgave.
Et super flot produkt i virkelig god kvalitet til en god pris.
Kæmpe anbefaling

Vastaus yritykseltä Pandora Living
God løbende information og super godt produkt. Er meget tilfreds og vil klart bruge Pandora Living igen.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Levering før tid, god kommunikation, og foldemadrassens kvalitet og farve lever helt op til forventningerne.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Alt for HÅRD og ubehagelig madras. Ingen af os kan holde ud og ligge på den - og der er ingen returret. Rigtig ærgerlige penge og skuffende køb.

Vastaus yritykseltä Pandora Living
Meget flot og praktisk foldesofa. Perfekt i vores børnegæsteværelse.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.