Paket.se Arvostelua

2 410
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hej Paket, Jag har precis köpt frakt av er och i bekräftelsemailet fick jag faktura, fraktvillkor men INGEN fraktetikett! Jag behöver omedelbart ha hjälp att få fraktetiketten skickad till m... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

det var tämligen enkelt att beställa tjänst hos er, enkelt att betala och när jag upptäckte att mitt paket både vägde mera och var större då ringde jag och förstod att nu annulleras beställningen och... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag tyckte om att mannen jag talade med via chatten var mycket hjälpsam. Jag är mindre nöjd över att paketet verkar ha "försvunnit", i vart fall än så länge. Detta är andra på ett par månader ett pake... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Krångligt och omständligt. Dessutom vick vi en extrabetalning på 246:-, som bara var att acceptera, annars skulle processen börja om igen med att hitta en bokning. Något som från början sades kosta 62... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 410)

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Worst service i had ever in my life

Worst service i had ever in my life. This site is making scams with the customers by declaring lost bag and return nothing to customer. Do not book through this site even its cheaper but you will not get your precious items.

21. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ingen avhämtning som avtalat, urusel kundservice

Bokade frakt och betalade på fredagen. Talade med personal som bekräftade priset. Upphämtningen skulle vara nästa måndag mellan 10-14 (jag fick ta ledig från jobb). Fick ingen fraktsedel, gick inte nå kundservice förrän klockan 10 på måndagen, då de sade att jag fått fel pris och att de skulle upphäva köpet och inte boka via dem. Jag tyckte att de borde ordna saken eftersom det är dem som har gjort fel, men då sade han bara att jag skulle få en kreditfaktura och så lade han på luren. Telefontiderna (9-16) på hemsidan stämmer inte. Har aldrig varit med om sämre kundupplevelse.

12. elokuuta 2024

Paket.se bluff kundcenter

Paket.se svarade i mitt omdöme att de vill att jag skulle kontakta deras kundcenter. De har ingen kundcenter så jag mailade till ”kundcenter”, personen som varit så långsam i svaren att mina varor hamnade på ”hittegodsavdelningen” i Kina och slutligen hade det gått för lång tid för att returneras. ( ändå fick jag svar att det skulle returneras?) Jag var intresserad sv att höra hur de tänkte kompensera mig. Men nu mer en vecka senare har jag inte hört någonting. Nu vill man inte att man kontaktar de. Det skulle ju vara bra med bara att man svarade i positiv anda men inte mer. Det är bara för synes skull, för de som läser omdömen. Varför kontaktade inte de mig om de var så angelägna att försöka hitta en lösning. De har mina uppgifter för jag har ju skickat paketet via de till Kina. Spel för galleriet.
MITT RÅD TILL ALLA ER SOM LÄSER DETTA. ANLITA INTE DETTA BOLAG. Ni kommer bara bli besvikna om det händer något. Du får ingen hjälp, bara uppmaningar att du ska försöka lösa deras problem genom att kontakta mottagaren och efter att kontaktar en vis mail som inte är så bra i engelska och väntar att paketet skall levereras till dörren. Själv kan jag ingen kinesiska. Jag har ingen kontakt med de bolag som de samarbetar med. Är det det, man betalar för?
Undrar vad de hittar för svar till detta omdöme den här gången? De kanske har redan kompenserat mig, enligt de?

30. heinäkuuta 2024

Bluff bolag

Bluff bolag,
Använde UPS försändelse och från ingen vart kom Paket.se och börjar hävda att jag har använt deras tjänster för att leverera. Sens när kom tredje part in och börjar häva att jag ska betala 20kr. Har använt ett ända bolag och ska fasiken betala för att ni bara vill.

15. helmikuuta 2024

Bedrägeri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag beställde försändning med ett paket som vägde under 2 kg. Jag valde 4 kg för att vara på den säkra sidan.
Efter tre månader skickar Paket.se en faktura till mig där de skriver att paketet vägde för mycket hos mottagaren, och hävdade att siffran var över 10 kg!
Jag bestred detta och kontaktade dem två gånger via deras hemsida och hävdade att paketet vägde mycket mindre.
Inget svar.
Jag talade med UPS, som sa att de inte väger paketet när det kommer fram till mottagaren, så vad Paket.se har fått siffran 10 kg ifrån förstod de inte.
Det här är helt klart bedrägeri, välj vilken annan tjänst som helst utom från Paket.se!!!!!!!!!!!!

29. heinäkuuta 2024

Hej Amanda

Det er ikke korrekt, at vi har sendt dig en efterregning, fordi din pakke er målt til at veje 10 kg. Din pakke vejer ikke mere, end du har oplyst, men den er til gengæld større i dens mål - længde, højde, bredde - og du opkræves derfor for prisforskellen. Når du sender en pakke med større mål en oplyst, sender du dermed en pakke med større volume, hvilket koster mere hos UPS.

Vi har besvaret begge din henvendelser og forklaret, hvad sagen handler om, og vi ser gerne, at du trækker din beskyldninger om bedrageri tilbage. Der er ikke tale om snyd af nogen art, og du er velkommen til at ringe til os på +46 (0) 10 884 81 31, såfremt du ønsker at diskutere sagen yderligere.

Mvh

Saanut 1/5 tähteä

Ej hämtat paket enligt avtal

Beställde paketleverans företag till företag. Betalade extra för att upphämtning skulle ske samma dag och leverans nästa dag, med UPS
Ingen kom och ingen hörde av sig. I dokument som skickades med etikett och faktura etc stod det följande saxade text:
Det ska vara någon på plats på den överenskomna avhämtningstiden.
(annars förbehåller vi oss rätten att kunna debitera en extra avgift på 125:- för misslyckad avhämtning).

Försökte mejla, men på dokument och i mejl så står det olika kontaktmejl, beroende på var du tittar.
Fick svar från en kundtjänstmedarbetare att UPS haft systemfel och därför skulle hämta paketet idag istället. Jag kunde få ersättning med 23,75 SEK.

Visst är det konstigt att de kräver 125 SEK av kund om den inte skulle finns på plats, men när de inte hämtar på datum och tid enligt avtal, så ersätter de med 23,75!!!

23. heinäkuuta 2024

Hej Syrra

Vi beklager meget, at UPS ikke afhentede din forsendelse samme dag, som det var planlagt. Det berettiger dig til at få 23.75 SEK refunderet, da det var det beløb, du betalte for afhentningen. Vi bookede en ny afhentning til dig med det samme, i håb om at få din pakke afsendt hurtigst muligt.

Vi undskylder ulejligheden!

Saanut 1/5 tähteä

Bluff rakt igenom. Detta företag tar inget ansvar för det…

Detta företag tar inget ansvar för det de lovar, otrevlig och arrogant engelsktalande kundtjänst och dessutom skickar de ut bluffakturor efter avslutad leverans. Se upp mwd detta företag!!!

23. heinäkuuta 2024

Hej Petra

Vi er kede af at modtage din anmeldelse. Du har modtaget en faktura, fordi du har købt en erhvervsforsendelse, men ikke oplyst navnet på den virksomhed, pakken skulle leveres til. UPS har dermed måtte tage udgangspunkt i navnet på den privatperson, der stod oplyst som modtager, og pakken betragtes dermed som en privat forsendelse.

Det er korrekt, at det var en engelsk kundeservicemedarbejder, som besvarede din henvendelse. Vi blev ikke gjort opmærksom på, at dette var et problem for dig, for såfremt havde vi selvfølgelig omstillet dig til en svensk medarbejder i stedet.

Vi henviser til vores seneste svar i vores indbyrdes korrespondance, såfremt du ønsker at gå videre med denne sag.

Saanut 3/5 tähteä

Bra kundservice men dåliga leverantörer

När jag såg de låga priserna för frakt utomlands tänkte jag att det var för bra för att vara sant. Det skulle senare visa sig stämma. Bokade en ganska stor frakt av kartonger på hemsidan som skulle plockas upp av DHL, i Frankrike. Dagen efter fick jag mail om att det inte gick att boka med dhl men att FedEx kunde ta över leveransen. Jag godkände detta, skrev ut mina etiketter, och väntade hela dagen vid upphämtningsadressen. Ingen kom. Lyckligtvis fick jag snabbt pengarna tillbaka.

Eftersom paket.se har så låga priser konkurrerar de ut andra bolag i omgivningen så jag bestämde mig för att kontakta dem igen. Pratade flera gånger med kundtjänst som sa att det skulle gå bra att frakta med dhl och att jag kunde lämna paketen på en drop off location. När jag bokade detta på hemsidan kom strax mailet igen om att de endast kunde erbjuda FedEx eller ups, och endast med upphämtning. Jag tackade nej, och återigen fick jag snabbt pengarna tillbaka.

Deras kundtjänst är toppen, de svarar snabbt och är otroligt hjälpsamma över telefon. Kan tänka mig att tjänsten fungerar bättre i Skandinavien. Synd att de är beroende av kassa leverantörer som FedEx och ups. Mina paket skickades aldrig via paket.se, utan valde att gå direkt via franska dhl till ett lite högre pris.

17. heinäkuuta 2024

Hej Dotti

Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er enormt glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi bestræber os altid på at finde den forsendelsesmulighed, som matcher allerbedst, men I dette tilfælde viste det sig desværre at være en udfordring.

Mange tak for venligheden, vi håber på en ny chance for at være behjælpelig i fremtiden!

Du ønskes en god dag

Helt ok tycker jag

Helt ok tycker jag

24. kesäkuuta 2024

Hej Torsten
Mange tak for din anmeldelse, vi sætter pris på din feedback! Du ønskes en god dag

Saanut 5/5 tähteä

De kom under avtalad tid

De kom under avtalad tid, levererade under samma tid oxå.

24. kesäkuuta 2024

Hej Solveig
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringstiden. Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Saanut 3/5 tähteä

UPS i destination lämna inte packet på…

UPS i destination lämna inte packet på rätt adress.
Paket.se service i origin jätte bra

Hej Richard

Vi beklager, at UPS lavede en fejl under leveringen af din forsendelse. Vi sætter pris på, at du på trods var tilfreds med paket.se, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp.

Du ønskes en god dag

ok tjänst

Bra priser för enstaka leveranser. Bra kundsupport som svarar fort. Omständig tjänst där det tar onödigt med tid jämfört med andra leverantörer. blir fel order hos slutlig leverantör ibland vilket slösar tid

Hej

Tak for din feedback, vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber på i fremtiden at få en ny chance for at bevise, at vi er den nemmeste løsning, når det kommer til at booke fragt online.

Snabb hantering

Hej Galex
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, vi er glade for, at du er tilfreds med afhentningen. Du ønskes en god dag.

Tillförlitlig och snabb…

Tillförlitlig och snabb tjänsteleverantör.

22. toukokuuta 2024

Hej Dennis
Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stort pris på. Du ønskes en dejlig dag
Paket.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin