Paket.se Arvostelua

2 410
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hej Paket, Jag har precis köpt frakt av er och i bekräftelsemailet fick jag faktura, fraktvillkor men INGEN fraktetikett! Jag behöver omedelbart ha hjälp att få fraktetiketten skickad till m... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

det var tämligen enkelt att beställa tjänst hos er, enkelt att betala och när jag upptäckte att mitt paket både vägde mera och var större då ringde jag och förstod att nu annulleras beställningen och... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag tyckte om att mannen jag talade med via chatten var mycket hjälpsam. Jag är mindre nöjd över att paketet verkar ha "försvunnit", i vart fall än så länge. Detta är andra på ett par månader ett pake... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Krångligt och omständligt. Dessutom vick vi en extrabetalning på 246:-, som bara var att acceptera, annars skulle processen börja om igen med att hitta en bokning. Något som från början sades kosta 62... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 410)

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Opålitliga

Opålitliga, bokad dag gäller inte, otrevliga, inga garantier.

Jag har beställt hämtning av pall två gånger via detta företag och vid båda gångerna så har det blivit strul. Nu senast bokade jag upphämtning dagen efter att jag bokat, fick ingen tullfaktura eller fraktsedel så jag kunde inte slutföra packandet samma dag. Väntade tills att kundtjänsten öppnade dagen efter.. ingen va där vid kl9 som utlovat, väntade till kl10 och fick ett Mail att upphämtning va möjlig först nästa dag. Men jag kunde lägga till 1000kr om jag ville ha snabbare leverans. Ingen ursäkt denna gången heller av Katarzyna.

8. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Ni kan ju se till att paket de t…

Ni kan ju se till att paket de t levereras. Dom letar ff efter det i Malmö

25. joulukuuta 2023

Hej May

Vi er kede af forsinkelsen. Forsendelsen blev lokaliseret og afhentet af modtager d. 8. januar kl. 11.31. Vi undskylder ulejligheden.

De bedste hilsner,

Absolut katastrof

Absolut katastrof. 7 saker totalt krossades. Man kan tro att någon spelat ping pong med boxarna trots att jag packat exakt enligt instruktioner. Total respektlöshet och oförsiktighet för folks saker. Ovärderligt innehåll rent sentimentalt totalt krossade. Hoppas verkligen ni ersätter mig prismässigt för sakerna som gått sönder och leverans. Otroligt besviken på denna service. Noll uppdateringar heller som utlovat och boxarna kom dessutom för sent och jag fick jaga leverantören på plats i landet dit boxarna skickades för att ens få mina boxar. Riktigt ledsen att man betalar för något och får ens grejer totalt förstörda

24. joulukuuta 2023

Kære Emilia

Vi er enormt kede af at høre om din oplevelse. Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at vores underleverandør har formået at ødelægge samtlige genstande i din forsendelse. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og starte en reklamationssag hos vores underleverandør. Såfremt du ikke allerede har gjort det, kontakt da mail@paket.se, så vi kan hjælpe dig videre herfra.

/ Paket.se

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och smidig hemsida

Snabb och smidig hemsida. Behövde inte skapa konto som hos sndra speditörer. Priset för frakten bättre
än förväntat. Både avsändare och mottagare mycket nöjda

23. joulukuuta 2023

Hej

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt at både afsender og modtager er tilfreds med forsendelsesforløbet. Du ønskes en god dag

Mange hilsner

Not even worth 1 star

Not even worth 1 star. They lied. The packet was not even picked up and we didn’t even get a sorry or a refund. Stay away from this company

19. marraskuuta 2023

Hello Lotta,

We are sorry to receive your review. Unfortunately, we are not sure why your shipping experience was unsatisfactory. Your package was sent on November 21 and delivered on November 22 as planned. If you wish to elaborate on your review, please contact mail@paket.se

Kind regards,

Saanut 4/5 tähteä

Tog lite tid

Tog lite tid, men paketet kom fram till adressaten i gott, oskadat skick. Så jag är nöjd.

18. marraskuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin