Zeer snelle levering en goeie kwaliteit…
Zeer snelle levering en goeie kwaliteit
Super aardige mensen .
Ik raad deze hoesjes zeker aan .
Bij padsy vind je de mooiste en meest luxe telefoonhoesjes. Onze collectie biedt bescherming en stijl voor elke telefoon.
Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Zeer snelle levering en goeie kwaliteit
Super aardige mensen .
Ik raad deze hoesjes zeker aan .
Goede en beleefde service en goede kwaliteit snelle levering en fijne communicatie bestel zeker vaker !❤️

Vastaus yritykseltä padsy
Zeker een aan rader vrolijke communicaties altijd gezellig in de live en zeker mooie en goede kwaliteit hoesjes 💗 bestel hier zeker vaker en ga zo door met jullie bedrijfje

Vastaus yritykseltä padsy
5 dagen geleden een negatieve review geplaatst, deze hebben ze gelijk gerapporteerd voor ‘schadelijke inhoud’. Hoewel ik jullie (patrick & daicy) niet eens schade wil aanrichten door een slechte review te plaatsen maar gewoon echt een oplossing wil voor mijn probleem met jullie bedrijf en andere mensen wil waarschuwen.
Ik heb nog een keer contact met jullie gezocht maar wederom geen reactie, ook via andere e-mail adressen jullie proberen te bereiken maar niks werkt.
Jullie geven aan helemaal geen bestelling van mij gehad te hebben wat onzin is, daadwerkelijk heb ik een bestelling ontvangen en ik heb echt een klacht.
Vanochtend om 09:50 ook weer op jullie website gekeken of ik het juiste e-mail adres heb gebruikt en dat was correct. Ook geprobeerd contact te zoeken vandaag met jullie via de website via het contactformulier maar niks, nog altijd geen reactie.
Ik vind het jammer en ik hoop serieus dat jullie mijn klacht nog een keer gaan oplossen/behandelen. Werkelijk waar, dit slaat toch nergens op? Hebben meerdere mensen hier last van.

Vastaus yritykseltä padsy
In de live meegedaan met een winactie, na een hele avond gezellig gekletst te hebben in de live heb ik een FANTASTISCH telefoonkoord gewonnen. ( namens een gulle gever) Goed ingepakt en goede kwaliteit. Daisy en Patrick zijn super lieve mensen, die zorgen voor gezelligheid, een snelle service &bezorging❤️ Ga zo door lieverds❤️

Vastaus yritykseltä padsy
Mijn hoesje in de pre-order besteld en vorige week binnen 2 dagen binnen. Met een leuke persoonlijke note erbij en een lekker snoep kersje 🍒. Heb m nu een week om mijn mobiel en is echt top. Past perfect en mooie kleur 🤩. Een aanrader.

Vastaus yritykseltä padsy
Een telefoonkoord besteld bij Padsy via de live van tiktok. Snel geleverd en super kwaliteit! Heel blij mee!

Vastaus yritykseltä padsy
Super leuke en lieve mensen.
Helpen je goed met het kiezen van het juiste product! Ga zo door toppers❤️🙌
Echt een aanrader!
Super vriendelijke mensen en super goede kwaliteit telefoon hoesjes!
Van mij 5 sterren!😊🩷

Vastaus yritykseltä padsy
Ik had een nieuw telefoonhoesje nodig en ik kwam bij Padsy terecht.
Na een hele snelle verzending het hoesje binnengekregen. Super leuk verpakt! En het hoesje? Hele goede kwaliteit! Past perfect om mijn telefoon en voelt lekker aan. Hier ga ik zeker blijven bestellen!

Vastaus yritykseltä padsy
Fijne hoesjes, beschermt goed en houd fijn vast in hand. Snelle levering! Ga zo door 😀

Vastaus yritykseltä padsy
Vriendelijke verkoper! Snelle levering, alles zat goed verpakt en goede kwaliteit hoesje. Helemaal blij mee ❤️

Vastaus yritykseltä padsy
Snelle levering met een leuke attentie en een persoonlijke noot en goede kwaliteit
Leuk contact gehad met de eigenaren de hoesjes zijn goede kwaliteit en had ze snel binnen ga zo door !
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.