Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Lite besviken över tiden det tog emellan då jag skickade beställningen tills jag fick orderbekräftelsen. Samt ingen information när beställningen hade skickats. Sedan har jag inte fått några poäng t... Näytä lisää
Bra beskrivningar och stöd för förstå och välja padelutrustning för mig som nybörjare. Jag fann ganska snabbt rätt racket till alla i familjen. Många bra erbjudanden också. Kanske för att jag gjorde m... Näytä lisää
Allt inom padel till schyssta priser!
Forumvägen 14, 13153, Nacka, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Jag beställde ett padelracket från Padelspecialisten.com som aldrig levererades. Efter över 1,5 månad skyller de fortfarande på fraktbolaget utan att erbjuda någon lösning. När jag begärde pengarna tillbaka hänvisade de istället till ett presentkort, vilket väcker oro kring hur de hanterar sina kunders pengar. För mig känns detta oseriöst och gränsar till vilseledande beteende. Jag kommer att anmäla ärendet vidare.

Vastaus yritykseltä Padelspecialisten.com
Varan jag beställde fanns inte. Och det fick jag reda på först efter att själv ha efterlyst den.

Vastaus yritykseltä Padelspecialisten.com
Beställde och betalade, fick ingen leverans eller epost om försenad levrans. Först när jag själv skrev och frågade, efter ca 10 dagar fick jag besked om försening. Därefter tog den närmare två veckor innan jag återfick min betalning.
Gått 1.5vecka fortfarande inte fått mina skor.

Vastaus yritykseltä Padelspecialisten.com
Trots fel stl i min beställning så var Daniel snabb på att svara och hjälpte till att fixa rätt Stl.
Fick ett använt racket utan att det marknadsfördes som demoex och till original pris.

Vastaus yritykseltä Padelspecialisten.com
Snabb leverans, bra kvalité på damkläderna och väldigt god service vid byte/retur.
Bestilte produkter, og fik super hurtig respons med ordrebekræftelse og link til. DAO. De sov dog lidt i timen, og gjorde mig så nervøs at jeg kontaktede kundesupport, der ASAP kom med opdatering på min pakke, jeg efterfølgende kunne hente i pakkeboks på vej hjem fra arbejde samme dag, sådan. Alt ialt en super god oplevelse, hvor De lever op til deres værdier. Bestillingen blev i øvrigt suppleret med et rør gratis bolde. Super fin stil.
Beställde 11 mars. Då jag inte fått något meddelande om att varan skickats 15 mars skrev jag och bad dem inte skicka varan alls.
Fortfarande inte fått något som helst svar 😂
Vet inte vad som händer, men beställ inte härifrån om ni inte är beredda att vänta.

Vastaus yritykseltä Padelspecialisten.com
Tog lång tid innan padelspecialisten ens registrera min order men jag är nöjd med produkten

Vastaus yritykseltä Padelspecialisten.com
Snabbt å bra men om man har en present check gäller inte den på hela beloppet om det ingår frakt vilket är lurendrejeri i mina ögon.....
EDIT: 2024-02-29, efter svar från padelspecialisten.
Svaret jag får är fel. Jag har tillochmed en "print screen" på vad jag skulle betalt vilket var lägre än jag fick betala. Min teori är att frakten inte är nått padelspecialisten inte rår över men lite irriterande att man får betala en högre summa på fakturan än vad som står på kvittot.... Nu är det bara några kronor det handlar om så det var strunt detsamma men att få veta att man inte "förstår" är jue kanske inte så snyggt! :*

Vastaus yritykseltä Padelspecialisten.com
Fast delivery and everything in a good price.