Super god kundeservice Jeg købte et par sko via gavekort, men skulle bruge en anden størrelse. Efter anbefaling bestilte jeg et nyt par og returnerede de gamle. Der opstod lidt forvirring omkr... Näytä lisää
Rigtig hurtig levering, hvilket et super fedt når man gerne bare vil i gang med at bruge sit nye bat. Jeg var desværre rigtig uheldig med både indpakningen under transporten af battet samt vægtsk... Näytä lisää
Efter at have bestilt et padelbat som var pakket og klar til at blive sendt, havde jeg fortrudt det og ville gerne have et andet bat, men det var ingen sag for padel specialisten. Kort tid efter jeg... Näytä lisää
• Padel gear
Halkjærvej 16B, 9200, Aalborg SV, Tanska
- +45 60716992
- info@padelspecialist.dk
- padelspecialist.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Mega god service
Jeg modtog mit padelbat indenfor den aftalte tid. Der var desværre en fejl på battet og jeg fik med det samme tilbudt enten ombytningen eller et afslag i prisen. Jeg valgte afslaget og pengene var min konto kort efter.
Jeg vil helt klart anbefale at købe hos dem igen!
Lang levering tid
God kundeservice hurtig respons.
MEN
Bestilte med dau levering ud fra vejledning på hjemmeside.
Der bliver også skrevet på hjemmesiden
“Hos Padel Specialist har vi dag til dag levering. Du kan bestille din vare en hverdag, før kl. 13:00 og modtage varen allerede dagen efter.”
Jeg bestilte min vare mandag enden 13.00
Min vare forventes først at blive leveret torsdag nu..
Syntes det meget sjusket vejledning.
3-4 dage om levering er ikke ok i min optik. Når man skriver dag til dag levering.
Super god kundeservice
Super god kundeservice
Der opstod lidt forvirring omkring refunderingen, som først blev sat tilbage på gavekortet. Men efter en hurtig mail til kundeservice blev det løst med det samme, og beløbet blev udbetalt uden problemer.
Rigtig god og fleksibel service – det giver tryghed at handle hos jer.
Hurtig svartid og hurtig levering
Hurtig svartid på mail om søndagen. Bestilt søndag og leveret mandag. Dælme god service.
Super service
Jeg har stadig til gode at have en dårlig oplevelse med at handle med Padel specialist.
Hurtig og præcis levering.
Super personlig service fra Peter, når jeg har haft spørgsmål.
Rigtigt god service
Rigtigt god service, jeg havede et bat med en fejl på og kunne sende det retur og modtage et nyt uden problemer.
Altid Super hurtig levering.
Altid Super hurtig levering.
God service og kommunikation
Havde forudbestilt de nye NOX padel sko, de blev forsinket fra producentens side hvilket Padelspecialist ikke kunne gøre så meget ved udover opdateringer løbene med de var forsinket og at de nu havde modtaget dem og dermed snart på vej til mig. Udover det fik jeg gratis grip, et rør bolde også eletrolytter med som beklagelse selvom de ikke kunne gøre noget ved forsinkelsen
Indbegrebet af en overordentlig…
Indbegrebet af en overordentlig effektiv og likeable webshop anno 2026.
Altid god service!
Altid en god service ved Padelspecialist! Jeg spurgte om prismatch på en vare og ikke længe efter var der svar med den ønskede prismatch! Kæmpe anbefaling herfra
Hurtig levring og fantastisk håndtering af reklamation
Jeg var desværre rigtig uheldig med både indpakningen under transporten af battet samt vægtskiverne på battet. Jeg kom hurtigt i kontakt med Sarah og vi fandt hurtigt den helt rigtig løsning , der gør at jeg både vil anbefale dem til andre og selvfølgelig handle der igen.
Tusind tak.

Vastaus yritykseltä Padelspecialist
Byd service
jeg har byd t shirt fordi de var for små, de tager 50kr for byd? de ikke normal jeg tror
Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
I løbet af min købsproces med nye padelbat og lidt ekstra fik jeg exceptionelt god kundeservice fra Peter. Hurtig, behagelig, og helt igennem gennemført oplevelse.
Hurtig levering og god kommunikation i…
Hurtig levering og god kommunikation i forbindelse med returnering.
Kan klart anbefales.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans, mitt rack visade sig vara slut men blev "uppgraderad" till samma pris. Bra jobbat.
Super effektivt
Hurtig ekspedition (levering på lidt over 24 timer) og hurtig support, hvis der skulle opstå spørgsmål. Kan ikke blive bedre.
Fantastisk og hurtig kundeservice
Fantastisk og hurtig kundeservice, svarer på mails efter få timer og var super hjælpsom ift mine tvivl om hvilke bat der var for mig. Stor anbefaling herfra.
Fremragende udvalg, priser og levering
Fremragende udvalg, gode priser, kanon kundeservice og hurtig levering.
5 ud af 5 oplevelse, igen! 🎾
Topkvalitet produkter – hurtig levering og gratis retur
Super gode padelsko i rigtig høj kvalitet. De sidder godt på foden og giver god støtte på banen. Leveringen var hurtig, og det er et stort plus, at der er gratis levering og retur, hvilket gør det nemt og trygt at handle. Alt i alt en rigtig god oplevelse hos PadelSpecialisten – kan klart anbefales.
Flot taske til god pris
Flot taske til god pris. Hurtig og præcis levering.