Ozzy Trafikskole Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

den bedste køreskole og den bedste kørelærer er uden tvivl Øzkan. jeg startet på en elendig køreskole i taastrup og har været igang i langt tid med mange aflysninger, de svare ikke på beskeder n... Näytä lisää

Mangler du et kørekort, kan jeg klart anbefale at du vælger Øzkan som din kørelærer. Jeg blev anbefalet at køre hos ham og jeg fortryder intet. Så til dig der vil tage et kørekort anbefaler jeg klart... Näytä lisää

Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Näytä lisää

Ozzy has been very encouraging and exhibited patience throughout my learning journey. Thank you Ozzy for all your support.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

68 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse. Søde mennesker alle sammen. Jeg lærte alt jeg skulle bruge til at bestå min køreprøve. Tak til Øzkan min kørelærer som har givet mig en fantastisk oplevelse:)

12. maaliskuuta 2025

Danmarks bedste køreskole

TLDR; Det er en køreskole jeg bestemt kan anbefale til andre, både som førstegangserhverv og generhverv. Fantastisk sted.

Den lidt længere version;
Ozzy køreskole var noget jeg valgte, da det var nemt at komme til og fra lokationen efter arbejde. Jeg kom lidt sent ind på et hold, men de var rigtig gode til at få mig op til de andre niveaumæssigt.

Man hører ofte om at teoritimerne er tunge, specielt med den mængde viden du får kastet i hovedet. Men her blev det gjort underholdende og sjovt, hvor fejl blev set mere som en oplevelse og ikke en dårlig ting man skulle undgå.
Læreren er rigtig god til alle de små nuancer der er ved eleverne, for at sikre de er med, og får den bedste oplevelse i klasselokalet. Det giver altså en form for tryghed man ikke finder mange steder.

Når vi kommer til køretimerne, så var de rigtig gode.
Jeg følte mig tryg ved kørelæreren, som også var rigtig god til at pointere fejl under og efter kørslen på en god måde, så man kunne gå og tænke lidt over det, og lære af det indtil næste gang.

I forhold til alt det administrative, som skal gøres, så er de altså på et andet niveau. Der er de virkelig gode til at fortælle dig hvad du skal gøre, hvorhen du skal få fat i de her ting, og hvad det betyder for ens forløb, hvis man mangler nogle af de her papirer.
De skriver også gerne ud i god tid, hvis der er nogle ændringer i køretimer, teoritimer eller gøre opmærksom på, at man har en glatbane/kravlegård/prøve man skal til, og sikre at eleven er klar til det.

Kørelærerne som personer er fantastiske. Meget varme mennesker, der virkelig går den ekstra mil for deres elever. Skide gode at snakke med, også hvis der er noget man er usikker på i forhold til teori/kørsel/prøver. Nem at komme i kontakt med.

Jeg kan varmt anbefale Ozzy som dit barns eller din egen køreskole. Kæmpe tommel op herfra, og for den indsats de gør.

3. tammikuuta 2025

Rare mennesker, god erfaring og styr på det hele

Jeg er lige blevet færdig på Ozzy trafikskole, jeg bestod teori og køreprøve i første hug. Så jeg kan 110% stå bag en varm anbefaling af den køreskole. Virkelig rare mennesker, som også har helt styr på hvad de laver, og god erfaring. Man ryger bare smooth igennem det hele👍🏼💪🏼

3. maaliskuuta 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. God kørelærer med forståelse. Jeg bestod min køreprøve i første hug, med min kørelærer Özkan
Kan virkelig anbefale Ozzy Trafikskole!

11. helmikuuta 2025

Kæmpe Anbefaling

Jeg tog til køreprøven hos dem, med kørelæren Turgut. Han har tålmodighed med dig, og lære dig på den nemmeste og perfekte måde hvordan du skal forholde dig i trafikken.

10. helmikuuta 2025

Jeg blev anbefalet af en bekendt til at…

Jeg blev anbefalet af en bekendt til at starte på ozzy trafikskole, og Idag på kortet har jeg fået mit kørekort. Jeg vil især takke min kørelærer øzkan både for de sjove teori aftner og vores kørsel på vejene.

Tak for alt og kan klart anbefale ozzy trafikskole og Ozkan

5. helmikuuta 2025

Feedback

De er meget tålmodige med deres elever, og virkelig god til at få timerne til at være interessante. Fortryder ikke Ozzys Trafikskole!

22. tammikuuta 2025

Bedste køreskole uden tvivl!

Bedste køreskole uden tvivl!
Turgut, hånden på hjertet uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han hjalp mig ligefør min køreprøve med bilens udstyr og det var netop ligepræcis det han fortalte mig som var det samme sagkyndig spurgte om! Jeg bestod alt første gang takket være Ozzy og Turgut, fremragende kørelærere begge to, tak for det hele!

17. tammikuuta 2025