Drivetrafik Arvostelua

1 142
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Super godt og hurtigt forløb, hvor Øzkan min kørelærer havde styr på det og fik det til at forløbe rigtig smooth og nemt :)) rigtig god service, kan klart anbefales

Did a MC drivers license with this school. Overall really good experience. Was really happy that they could accommodate my height with a nice bike all the way, including for the exam. Kenneth ma... Näytä lisää

Jeg kan stærkt anbefale den her køreskole, og især deres kørelærer Morten. Gennem hele forløbet har der været fleksibilitet og tryghed, som har gjort oplevelsen tusinde gange bedre. Min kørelærer Mort... Näytä lisää

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Uprofessionel køreskole og kørelærer

Svar til køreskolen
Hej drive.
Tak for svar. Min mor forsøgte faktisk at kontakte jer i starten af mit forløb for at drøfte de forhold jeg oplevede men kom aldrig igennem. Vi blev derfor enige om jeg skulle give det nogle flere chancer da det ville være besværligt at skifte lærer eller skole. Jeg har ikke lyst til at nævne hvem jeg kørte med. Det synes jeg ikke er fair og i orden at hænge en enkelt ud herinde. Vi er flere der har haft det dårligt med personen. Det var først da flere af mine veninder som er startet på en anden køreskole i Ballerup fortalte mig om at der der blev snakket om at man ikke skulle vælge jer fordi i havde et meget dårligt ry i området at jeg blev klar over at det var noget galt og jeg jo så nok har valgt forkert.
Men det er ikke noget at gøre ved det nu. Jeg har fået mit kørekort. Håber andre får en bedre oplevelse.

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse ved at tage kørekort hos Drive trafik skole.
Teoriundervisning var meget overfladisk og blev derfor kedelig og uinspireret. Det var konstant uro og larm i lokalet. Læreren kunne ikke styre det. Næsten hver gang kom der også voksne ind med motorcykel hjelme der skulle låne toilettet. De larmede også og tog ikke hensyn.
Min kørelærer kunne jeg bestemt ikke lide. Jeg oplevede rigtig dårlig kemi og havde et indtryk af at han ikke kunne rumme de ting jeg havde svært ved. Hans store bil havde jeg svært ved og var derfor meget dårlig til at parkere. Så det brugte vi næsten ingen tid på. Køretimer var ikke gode. Han havde altid et eller andet at brokke sig over som intet havde med min undervisning at gøre. Han var mere optaget af sin mobil telefon når vi kørte og hvis jeg spurgte om noget fik jeg ofte et surt svar. Der var tit pinlig tavshed i bilen. Jeg ved at flere andre har haft lignende oplevelser med ham.
Jeg synes heller ikke det er i orden at skulle sætte sig ind i en støvet bil med en underlig lugt. Læder sæderne var fedtet og klistret. Det der loghæfte vi skulle skrive i hver gang blev ikke fulgt selvom der står at det er ulovligt ikke at følge det. Vi trænede aldrig de ting der stod og jeg følte tit jeg glemte ting fordi der gik længe mellem vi kørte. Jeg er utrolig skuffet over mit forløb og det har været så uprofessionelt. Vælg et andet sted er min anbefaling.

28. heinäkuuta 2026
Drivetrafik-logo

Vastaus yritykseltä Drivetrafik

Hej Caros, Vi er meget kede af at høre om din oplevelse på vores køreskole samt ked af at du ikke har kontakte køreskolen undervejs i dit forløb, så vi kunne have drøftet det og fundet en anden løsning både med teori og kørelærer. Vi har ikke hørt lignende fra andre elever. Da vi ikke kan se hvem du er ud fra dit navn her, må du meget gerne kontakte os på tlf. 22 22 25 11 som er åben mandag til torsdag fra kl. 10-17 og fredag kl. 10-15. Da vi meget gerne vil høre nærmere om hvem din teorilærer og kørelærer var, og kan rette op på det internt, så ikke andre risikere at få samme oplevelse, da dette bestemt ikke er vores standard, da vi ønsker alle vores elever, får den bedste undervisning samt det hurtigste forløb. Vi oplever desværre at nogen skriver falske anmeldelser for at skade vores omdømme. Håber meget at høre fra dig. Mvh. Drive Trafikskole

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole, og verdens bedste kørelære Øzkan. 👌😃 han gjorde det til en god oplevelse, og han er god til at få en til at føle sig tryg. Jeg kan klart anbefale alle at vælge Øzkan som kørelære.

23. heinäkuuta 2026

Verdens bedste kørelærer! Intet mindre!

Verdens bedste kørelærer! Intet mindre! Morten formår at skabe en tryg og rar atmosfære hele vejen igennem forløbet. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at han havde mig 110% både på vejen, men også til den faglige del. Jeg kan kun anbefale at starte hos drivetrafik.

26. helmikuuta 2026

Tog et lynkørerkort fra 28-5 til d 7-7.

Tog et lynkørerkort fra 28-5 til d 7-7.
Det var effektivt ift. at finde tider og gode lærere Kenneth, Janneck og Jonas.
Ole gør sig umage for at tilpasse tider der passer ind i ens kalender.

28. toukokuuta 2026

Teori forløbet gik super fint

Teori forløbet gik super fint. Fik dog en uheldig kørelære som ikke lærte mig noget specielt, og sad på telefonen det meste af tiden. Han blev dog fyret, og så fik jeg en kørelære som rettede op på det hele på 2 kørelektioner. Bestod køreprøven i første forsøg så kan klart anbefale.

11. heinäkuuta 2026

God oplevelse hele vejen

Det var med lidt uro i maven, at jeg i starten af marts ringede til Ole og spurgte til MC kørekort og mulighederne. Jeg havde haft en drøm om at køre på motorcykel siden jeg var dreng. Det var især adventure jeg synes var rigtig spændende. Tilbage i 80’rne i Østrig og Schweiz så jeg rejsende på motorcykel køre i alperne. Det var der drømmen opstod. Det så så fedt ud. Jeg kan huske jeg drømte om at gøre det samme.
Nu er jeg et skridt tættere på den drøm takket være Drive Trafik MC.

Jeg startede ud hos Drive Trafik MC på Amager og afsluttede praktisk prøve fik d. 9 juni i Frederikssund.
Jeg er 57 år og jo lidt oppe i årene, hvor man jo tænker lidt mere over tingene. Det er jo ikke helt uden risiko ar køre på motorcykle, men Ole beroligede mig flere gange og jeg fortsatte. Ole endte med at være min mentale coach hele vejen igennem. Tak for det Ole. 🙏🏻
Kørerlærer Kenneth fra Amager afdelingen var lidt af en karakter. Han ligner en gammel biker med det lange skæg. Jeg havde Kenneth i starten både til teori, køreteknisk anlæg og de første køretimer. Han var nok lidt træt af mig nogen gange, da jeg stillede mange spørgsmål og “misforstod” ham når vi var ude og køre, fordi jeg synes jeg skulle lige ud når Kenneth havde sagt til højre 😀.
Kenneth er nu bund solid, og man får ikke en sang fra de varme lande. Nej man får sandheden, og ved nærmere eftertanke er det nødvendigt når man køre på motorcykel. Får der er ikke plads til for store fejl. Jeg husker især det Kenneth prædikede igen og igen i forhold til at kigge langt frem. Kik frem, kik frem og scan trafikken.
I Frederikssund var det Jonas der bragte mig i mål til den praktiske køreprøve. Jeg bestod førte forsøg ligesom teorien.
Jeg var ved at være godt mør på det tidspunkt, og var faktisk lidt usikker på, om det nogensinde ville lykkes mig at få kortet. Jeg er sikker på, at Jonas flere gange tænkte, at jeg var den mest distræte elev han nogensinde havde haft. Enten kørte jeg forkert eller også glemte jeg at få noget udstyr med hjem når jeg var til køretime. Okay fair nok og med to universitetsuddannelser på lommen passer jeg måske også til den lidt distræte professortype, der overtænker alt, spørger til alt og analyserer alt 🧐🧐.
Jeg farede da også vildt i en af de store rundkørsler i Frederikssund dagen før min praktiske prøve.
Men det hele gik jo alligevel. 😆

Tak til Ole, Kenneth og Jonas fordi i passede på mig, bar over med mig, og fik mig i mål.

Jeg kan varmt anbefale Drive Trafik MC til andre.
Det er ikke bare en køreskole. Der er dygtige og kloge mennesker bag, som brænder for det de laver. Det er meget værdifuldt.
Nu skal jeg ud og trille en lille tur. Tak for denne gang.
Vh
Jim

9. kesäkuuta 2026

God oplevelse med øzkan i drive trafik

Startede på drive trafik i skovlunde, og fik øzkan som teori lærer . Sjov, effektiv og lærende teori. Lærte noget efter hver time. Og var så heldig at jeg også fik ham som kørelærer. Og på kort tid står jeg nu her med et kørekort. Skal du selv starte, burde du tage drive med øzkan.

9. heinäkuuta 2026

Kan anbefale Drive (især Drive Stenløse)

Kan anbefale Drive (især Drive Stenløse hvor jeg havde mine timer).
De gav god administrativ hjælp og vejledning gennem alle trinene til kørekortet, og lektionerne var grundige og hyggelige. Morten var rigtig god både som teorilærer og med lovpakken af køretimer. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første forsøg.

29. kesäkuuta 2026

Vil starte med at sige tusind tak til…

Vil starte med at sige tusind tak til min kørelærer Øzkan for at have hjulpet
Mig igennem på så kort tid. Jeg startet for 3 år siden og fik en kørelærer (han er heldigvis stoppet der) som var total ubehagelig og derfor stoppet jeg mit forløb, men min veninde anbefalet at jeg skulle kører med Øzkan selvom min plan var slet ikke at genoptage kørslen hos drivetrafik. Kan kun anbefale Øzkan og drivetrafik skal sætte pris på at de har en dygtig kørelærer som Øzkan.

2. heinäkuuta 2026

Jeg startede på på drivetrafik i…

Jeg startede på på drivetrafik i Skovlunde og Øzkan var min teorilærer. Nogle af de sjoveste undervisningstimer jeg nogensinde har haft. Allerede først teori ønskede jeg Øzkan som kørelærer. 2 måneder efter har jeg mit kørekort. Der var god service, god humor og styr på tingene. Skal du starte på kørekort vælg drivetrafik og Øzkan

1. heinäkuuta 2026

Vælg en anden køreskole!!!

Vælg en anden køreskole!!!
For dit eget bedste.
Jeg har haft et meget dårligt og utilfredsstillende forløb med drive trafik.
Deres undervisere har ingen social og pædagogisk forståelse for en. Og at man er nervøs og har udfordringer. Det handler bare om at blive hurtig færdig så de kan tjene deres penge.
Man får ikke det kørsel man har betalt for og tonen er rå og grim hvis man stiller spørgsmål. Dårlig stemning og hvis man ikke gør hvad der bliver sagt kan man bare finde en anden. Der gik tit flere uger mellem køretimer hvilket jeg ikke synes var i orden. Skolen var heller ikke til at få fat på! Man har fornemmelsen af alt bare sejler og lærerne ikke har tid og lyst til sit arbejde. Et meget skuffet.
0 stjerner herfra. Vælg et andet sted!

28. kesäkuuta 2026
Drivetrafik-logo

Vastaus yritykseltä Drivetrafik

Hej Mejs, Vi er meget kede af at høre om din oplevelse på vores køreskole. Da vi ikke kan se hvem du er ud fra dit navn her, må du meget gerne kontakte os på tlf. 22 22 25 11 som er åben mandag til torsdag fra kl. 10-17 og fredag kl. 10-15. Da vi meget gerne vil høre nærmere om hvem din teorilærer og kørelærer var, og kan rette op på det internt, så ikke andre risikere at få samme oplevelse, da dette ikke er vores standard, da vi ønsker alle vores elever, får den bedste undervisning samt det hurtigste forløb. Vi oplever desværre at nogen skriver falske anmeldelser for at skade vores omdømme. Håber meget at høre fra dig. Mvh. Drive Trafikskole

Fantastisk oplevelse hos DriveTrafik MC

Jeg har netop bestået mit motorcykelkørekort hos DriveTrafik, og jeg kan varmt anbefale dem.

En særlig stor tak til Kenneth, som har været en fantastisk kørelærer gennem hele forløbet.
Kenneth er tålmodig, professionel og god til at skabe en tryg atmosfære, hvor man udvikler sig som motorcyklist.
Undervisningen har været grundig, lærerig og samtidig fyldt med godt humør.
Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg, og det skyldes i høj grad den gode undervisning, jeg har fået hos DriveTrafik.

Tusind tak til Kenneth og resten af teamet for et super godt forløb. 🏍️💪

23. kesäkuuta 2026

En blandet oplevelse.

En blandet oplevelse.
Min kørelærer var faktisk ret dygtig og meget behagelig.
Selv strukturen kunne være bedre og der var noget spildtid.
Køreteknisk anlæg Amager var en blandet oplevelse, grundet en kørelærer der ikke burde have med elever at gøre. Dybt uprofessionel og ikke opgaven moden.
Selve køreprøven i Frederikssund var egentlig ok, bortset fra at det var en rigtig dårlig bane. Det tænker jeg kan gøres bedre. Man får lidt på fornemmelsen at lejen måske var mindre. Men kørelærerne var meget behagelige og gav nogle virkelig gode råd.
Jeg fik mit kort og det er jeg selvfølgelig glad for, men man står tilbage med den følelse at man ikke helt fik det man havde betalt for

16. kesäkuuta 2026

Meget dårlig køreskole

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med Drive Trafikskole. Jeg kan på ingen måde anbefale andre at tage deres kørekort hos dem.
Det er et meget uprofessionelt firma hvor det bare handler om at blive hurtig færdig så de kan tjene deres penge. Først have jeg førstehjælp som varede under 4 timer selvom det er et 8 timers kursus. Alle nåede slet ikke at lave øvelserne og der var mega larm i lokalet. Læreren sagde hun ville hurtig hjem. Vores teori blev også hastet af sted. Tit var vi færdige efter lidt over en time. Vores lære havde en rigtig grim attitude og blev irriteret hvis nogle spurgte om noget eller ikke forstod noget..Mine køretimer var virkelig dårlige. Jeg følte seriøst ikke jeg lærte noget. Han sagde hele tiden jeg kørte godt men alligevel skulle jeg betale en masse ekstra timer. Der var tit dårlig stemning og tavs i bilen og når han endelig snakkede var det alt andet end undervisning men ligegyldige og underlige ting han snakkede om. Mit kørekort blev alt for dyrt.. Det var heller ikke fedt jeg næsten ikke havde kørt inden teoriprøven.. Jeg sagde tit jeg ønskede at køre ca. Hver uge da jeg ellers glemte det men han blev bare ved at sige vi ville køre efter teoriprøven. Jeg blev slet ikke prioriteret.Hvis du ønsker at lære noget og ikke vil snydes så vælg en anden køreskole...Mange af mine venner og bekendte er startet på køreskolen i Ballerup Centret og de siger det er rigtigt godt. Drive er rigtig dårligt og også et dyrt sted.

12. kesäkuuta 2026

Really great experience

Kenneth made the classes quite fun in Rødovre, and Jannik and Jonas really helped drive it to the finish line in Frederiksund, with good guidance and feedback to the exam.

Great experience, as long as people work on the feedback they receive during the lessons!

(The entire thing took about 3 months, but half of that time was just about waiting for an exam spot! )

26. toukokuuta 2026