den bedste køreskole og den bedste kørelærer er uden tvivl Øzkan. jeg startet på en elendig køreskole i taastrup og har været igang i langt tid med mange aflysninger, de svare ikke på beskeder n... Näytä lisää
Mangler du et kørekort, kan jeg klart anbefale at du vælger Øzkan som din kørelærer. Jeg blev anbefalet at køre hos ham og jeg fortryder intet. Så til dig der vil tage et kørekort anbefaler jeg klart... Näytä lisää
Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Näytä lisää
Ozzy has been very encouraging and exhibited patience throughout my learning journey. Thank you Ozzy for all your support.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Øzkan har været den bedste kørelærer
Øzkan har været den bedste kørelærer. Jeg har virkelig fået meget ud af at køre med ham. Hans måde at lære på er forståelig og giver en tryghed. Jeg vil helt klart anbefale ham som kørelærer.
Min køre lære øzkan var en virkelig god…
Min køre lære øzkan var en virkelig god og nede på jorden kørelære 5 stjerner her fra
Det den bedste oplevelse
Det den bedste oplevelse. Turgut var professionelt, og jeg fik meget gjælp til forberedelse til teoriprøven og køreprøven- han var meget grundige med at give informationer om begge prøver. Han var også altid let tilgængelig, og imødekommende. Jeg anbefalder helt klart Ozzy Trafikskole
Ps. jeg har bestået begge prøver første gang, takket være Turgut og Ozzy Trafikskole.
Bedste prøver i første huk
Bedste prøver i første huk, vil især takke Øzkan for at have hjulet igennem. Kan klart anbefale😄
Alt var helt perfekt
Alt var helt perfekt, det har været en ren fornøjelse og køre med Øzkan. Det kunne ikke have været bedre.
Den ideale køreskole
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Bestod teori og køreprøven i første forsøg takket være Øzkans teori og køre undervisning. Sjællendt finder man en gruppe mennesker, der er så passionerede omkring deres arbejde, og de mennesker de arbejder med. Til alle der læser dette kan jeg kun varmt anbefale Ozzys traffikskole.
Tusind tusind tak øzkan
Tusind tusind tak øzkan
Det har været det bedste forløb super sød og professionel har været så venlig igennem hele mit forløb og virkelig fokuseret på mig
jeg vil takke Øzkan for at have hjulpet…
jeg vil takke Øzkan for at have hjulpet mig igen forløbet, og har været meget tålmodig med mig.
Kan klart anbefale Ozzy Trafikskole
Bedste kørerskole
Jeg har taget mit kørekort hos Ozzykørerskole, og det har været en super god oplevelse. Turgut er virkelig tålmodig og rolig, og han får en til at føle sig tryg, selv når man er nervøs. Han forklarer tingene på en måde, så man hurtigt forstår det, og man kan mærke, at han gerne vil have, at man bliver en god og sikker bilist. Kan helt klart anbefale ham til andre, der skal tage kørekort hos Ozzykørerskole.
Verden bedste kørelærer Øzkan
Verden bedste kørelærer Øzkan! Hvis du skal stole på nogen, at få dig igennem andet end dig selv, så det Øzkan. Både teori og kørelærer. Tak
Den fedeste måde at tage kørekort på
Den fedeste måde at tage kørekort på, du er inkluderet i din undervisning. Intet er forkert men alt er gode spørgsmål! Og alt tages seriøst.
Tak Øzkan! Jeg fik mit kørekort inden for 2 måneder. #hvorsværtkandetvære
Super fed oplevelse mig og min bror fik…
Super fed oplevelse mig og min bror fik begge kørekort Ozzy trafikskole jeg især takke min kørelærer Øzkan for alt den undervisning og motivation.
Kan klart anbefales
Jeg vil takke min kørelærer Øzkan for…
Jeg vil takke min kørelærer Øzkan for at have hjulpet og støttede mig igennem hele kørekort forløbet. Kan varmt anbefale ozzy trafiskole. De har styre på deres arb.
Mine to kammerater og jeg fik Øzkan som…
Mine to kammerater og jeg fik Øzkan som kørelærer, og vi alle tre står nu med et kørekort. Sætter pris på hans fleksibilitet og læring.
Jeg har netop afsluttet mit…
Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Ozzy Trafikskole og jeg kan kun sige én ting: Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut!
Undervisningen var både grundig og utrolig engagerende. Instruktørens måde at formidle stoffet på gjorde det nemt at forstå selv de mere komplekse regler og situationer i trafikken. Det hele blev præsenteret på en sjov og motiverende måde, hvilket gjorde, at man ikke bare lærte det nødvendige – man lærte meget mere, end man havde forventet!
Det var tydeligt, at der blev lagt vægt på, at alle elever skulle føle sig trygge og godt klædt på, både til teoriprøven og den praktiske kørsel. Man blev mødt med tålmodighed, humor og ægte interesse i ens udvikling.
Jeg bestod både teori og praktisk prøve udemærket, og det skyldes i høj grad den professionelle og personlige tilgang, som køreskolen har.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en god, lærerig og tryg vej til kørekortet!
Øzkan is the best instructor ever
Øzkan is the best instructor ever! He has a lot of patience and really knows how to guide and teach. ( I have friends who dont know how to do paralel parking but I tought them, as Øzkan showed me the right way). Moreover, Øzkan is very honest and always gives good feedback, so one knows where the mistakes are and what should be improved before going to the final test.
Jeg har selv dumped 4 gange i en anden…
Jeg har selv dumped 4 gange i en anden køreskole. Skifted til Øzkan og bestod min første gang.
10/10
Meget ærlig og hjælpsom.
Øzkan er bare en fantastisk køre
Øzkan er bare en fantastisk køre, jeg skiftede fra en anden køreskole da de ikke levede op til det de lovet. Jeg blev anbefalede til øzkan og det har bare være så GODT og nu står jeg med et kørekort. Han kan KLART anbefales.