Bra utbud, snabb service. Lite långsammare leveranser p.g.a. högt tryck, men om de får ordning på det (ökad resiliens) och kanske sänker priserna en aning (några kronor under konkurrenterna) så blir d... Näytä lisää
Snabb leverans, enkel hemsida att beställa ifrån, fick allt som jag beställt med rätt smaker etc, väl paketerat vid ankomst. Störtsköna energidrycker, Är nöjd med företaget och kommer att beställa mer... Näytä lisää
Efter beställning av funko pop via er hemsida hörde personalen av sig angående en något mindre skada på kartongen. Informerade med bilder och om jag fortfarande var intresserad. Bra service!
Funkade perfekt med att ”boka” varorna när de var restade, aviserades när de var i lager och levererades på dagen som uppgavs som leverans vid beställning. Rekommenderas! Tack!
Yrityksen kirjoittama
Grundades 2013, med avsikten att vara den häftigaste godis- och presentåterförsäljaren i Sverige och självklart stället för alla dina favoritkaraktärer från filmer, tv-serier, spel och musik. OVRHYPD är en trendig butik som lever i skärningspunkten mellan attityd och nöje. Det är en plats för glädje, smak, färg och ljud. Sött, syrligt, salt och krämigt - det är så livet ska vara, och så är det på OVRHYPD!
Hyllie stationsväg 22, 215 32, Malmö, Ruotsi
- 0736 86 66 81
- kontakt@ovrhypd.se
- ovrhypd.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
En positiv og negativ oplevelse
En positiv og negativ oplevelse, den negative er at pakken kommer i en pakkeboks nærmere København og jeg bor i Søborg, men jeg regner nu også med da jeg bestilte ordren at pakken ville blive leveret til min private adresse, men da jeg så at den ville blive leveret i en pakkeboks tænkte jeg bare ok indtil jeg opdager at jeg skal hente pakken i København, !!!
Næste gang må pakken gerne blive leveret i en pakkeboks i Søborg og ikke København, !!!! Ellers var leveringen hurtig 👍🏼 men lige lidt der skal forbedres
Snabb leverans, enkel hemsida att beställa ifrån, fick allt som jag beställt med rätt smaker etc, väl paketerat vid ankomst. Störtsköna energidrycker, Är nöjd med företaget och kommer att beställa mer i framtiden.
Temus betalningsalternativ är urusla
Temus betalningsalternativ är urusla, jag lämnar ALDRIG mina kortuppgifter på online. Det är betalning när man hämtar varorna. Det är oerhört många som tycker likadant.

Vastaus yritykseltä Ovrhypd
Bra service
tyvärr så hade dom lager fel när jag beställde, så en produkt hade dom inte. Men dom var snabb på att meddela mig det. Så vi löste det bara via nått mail.
Bra och snabb service
Okej
Snabb leveranstid, men de flesta burkar är skadade (vet ej om de blivit under frakten eller om de skickades så). Inte smakat än men läst att alla ska ha samma smak vilket är en stor besvikelse.
Väldigt bra förpackat och snabb leverans
snabb leverans!
Toppen butik
Produkterna skickades tillbaka utan att…
Produkterna skickades tillbaka utan att jag hann att hämta ut dessa pga utlandsresa… så har inte fått nått att recensera
Trasiga kakor
Enkelt att beställa. Dock ingen återkoppling på reservationlista och ALLA kakor mer eller mindre krossade vid ankomst
4 vardagar har gått och fortfarande…
4 vardagar har gått och fortfarande ingen order skickad. Får hoppas det kommer snabbt när det väl har skickats.
Bra sortiment och enkelt
Bra sortiment, enkelt att navigera, allt fanns inte på lager, men annars jätte bra!
Bestilte fra Danmark 5/5
Bestilte fra Danmark.
Fik pakken i løbet af få dage.
Perfekt pakket
Perfekt forløb.
Tak 5/5
Super snabb leverans
Funkar bra och nöjd å glad