OverhemdenOnline.nl Arvostelua 10

2. Lastenvaateliike
  3. Vaateliike
  4. Vintage-vaatekauppa
  5. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bestel voordelig merk overhemden heren in dé overhemden online shop. 40 topmerken en 4500 soorten shirts, korting tot 50%, gratis verzending & retour.

3,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

ik bestel er een Meyer broek die…

ik bestel er een Meyer broek die volgens de website binnen 1-3 dagen opgestuurd zou worden, Na 10 dagen nog niet ontvangen , Stuur een mail, ja deze broek was niet meer op voorraad die moesten wij bij Meyer bestellen duurt ca 14 dagen extra. Ik ga eind deze maand op vakantie kans is groot dat ik de broek niet in ontvangst kan nemen, slecht voorraad beheer zeg gewoon gelijk dat de levertijd 25 dagen is ipv 1-3 dagen

17. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nare en naïeve mevrouw van de…

Nare en naïeve mevrouw van de klantenservice...
Als je een opmerking maakt over de manier van bezorging (zeer onbeschoft), dan wordt hier zeer onprofessioneel mee omgegaan...
Deze persoon weet totaal niet wat klantenservice is ..

13. heinäkuuta 2024

Geweldig!

We hebben hier enkele mooie polo’s/shirts besteld, waarvan er twee te groot waren. Deze konden zonder problemen worden teruggestuurd. De prijs werd meteen aangepast op Riverty.
Ze hebben een geweldige klantenservice en zijn erg vriendelijk. Ik zal hier zéker weer bestellen!

24. kesäkuuta 2024

Gewoon goed, punt.

In tegenstelling tot enkele negatieve 1-sterren reviews, hier even een positieve. Twee polo's besteld waarvan er een te klein was (zelf zo besteld, dus geen fout van de webshop!) en die werd keurig als retour aangenomen en verwerkt. De communicatie rondom de retour verliep goed en soepel dus ik herken de negatieve review niet hierin en heb dus geen klachten op dat vlak. Daarna weer 2 polo's besteld, ook hier weer goede communicatie rondom de bestelling en keurige levering binnen 2 werkdagen. Kortom, alles tot nu toe tot volle tevredenheid. Tot de volgende bestelling!

12. kesäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Prima, zolang je geen haast hebt

Meer dan eens bij deze site besteld en uiteindelijk komt het allemaal wel netjes in orde, maar wat me écht een doorn in het oog is dat spullen "op voorraad" staan (staat er niet letterlijk, maar er staat "levering 1-3 dagen") en er vervolgens niet zijn; uiteraard weet je dat pas nádat je betaald hebt; dan krijg je een keurig mailtje dat het wat langer kan duren; op 1 januari, dat dan weer wel. Hebben ze snel iemand achter de oliebollen weggetrokken om die mail te sturen (/sarcasme: uit). Als je je mailsysteem kunt programmeren om 24 uur per dag binnen 10 min. na bestelling mij te vertellen dat het artikel er niet is, dan kun je ook je site programmeren om het artikel als zijnde "met langere levertijd" oid weer te geven. OverhemdenOnline.nl maakt dus een bewuste keuze om dit laatste niet te doen en daar vind ik wat van.

1. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Goeie ervaring met dit bedrijf

Goeie ervaring met dit bedrijf. Snel geleverd van 2 verschillende maten, retourformulier erbij, 1 te kleine maat retour gestuurd, snel bericht dat deze ontvangen was in goede orde en geld terug gekregen. Zit goed in elkaar voor een eerste keer besteld.

22. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over deze zaak.

Zeer tevreden over deze zaak.
Aanbod is goed.
Normale levering.
Retour is ook snel afgehandeld en geld terug.
Wel zou ik graag zien dat als er bijvoorbeeld een bepaald product niet op voorraad is dat je kan aanvragen of je op de hoogte gehouden kan worden wanneer het product terug is. Maar veder gewoon prima zaak zoals het hoort

24. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zal best een leuke webshop zijn maar de klantenservice is zwaar ondermaats

Je bestelt een overhemd type x met een leuke korting. Paar dagen later komt er een mailtje met dat het toch niet meer leverbaar is. Je volgende bestelling mag je dan met €5 korting doen.
Kijk je op de website, staat het overhemd er gewoon nog op maar tegen een behoorlijk hogere prijs.
Als je reclameert wordt er doodleuk gezegd dat dat niet klopt en krijg je een foto van de site met een ANDER overhemd. Als je daar dan op wijst wordt er niet meer gereageerd. Gewoon onbeschoft. Ik denk er het mijne van!

3. lokakuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin