Saanut 5/5 tähteä

I've placed my second order now for the 40:1 inositol blend after finishing my first jar. It's part of my PCOS routine and I've seen improvemnts already, so I'm quite happy with it. I do think the fla... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de kwaliteit & de mooie, snelle levering!! Bedankt voor de gratis pillendoos & massageborstel. Merk nu na enige tijd een zeer positief verschil met vroeger met de combinatie Sixsens... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

i love all the products i have tried (inositol 40:1, berberine, omega 3, vitamin d3, and zinc). after quitting the pill this is the only thing that helped me with energy levels and regular periods. t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik nu al 1 week ongeveer de inositol 40:1 van ovabalance en ik merk nu al dat ik minder trek heb in zoetigheid en minder last heb van een opgeblazen gevoel terwijl ik over minder dan 1 week... Näytä lisää

Yritys on vastannut

5. Luontaistuoteliike
  6. Ihonhoitoklinikka

Tietoja yrityksestä Ovabalance

Yrityksen kirjoittama

Ovabalance: bewezen effectieve, natuurlijke supplementen, waaronder D-Chiro-Inositol (DCI), Six Sense, Ultimate Multi Mama en Saw Palmetto Complex. ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Snel in huis

Ovabalance is ontstaan door de zoektocht die we zelf hebben afgelegd naar een betere en gezonde hormonale balans. Ons doel is om jouw lichaam en geest in balans te brengen zodat jij je ook fit, energiek en gelukkig voelt!

We zijn #obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen.

We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal vegan.

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder!

Liefs, iedereen bij Ovabalance

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Nog vroeg om te beoordelen

Ik slik nu 2 dagen DCI en SixSense, dus vind het lastig om nu al te zeggen of het iets met me doet. Heb wel het idee dat ik niet meer zoveel trek heb in lekkernijen in de avond

9. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Maris, bedankt voor je review! Twee dagen is nog maar heel kort inderdaad. We adviseren de supplementen minimaal 8 weken te proberen. Dat je al na 2 dagen minder trek hebt is een goed signaal van je lichaam dat DCI en Six Sense beginnen te werken. We horen graag hoe het na een aantal weken gaat!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben na 2 jaar weer ongesteld…

Ik ben na 2 jaar weer ongesteld geworden dankzij de supplementen van ons balance!
Online krijg je fijne uitleg en begeleiding.

4. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Li, wat fijn😊 dat horen we natuurlijk graag! Bedankt voor het delen van jouw review.

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Eveline, bedankt voor het delen van jouw ervaring, fijn dat je de kwaliteit van de supplementen en onze service waardeert!

Top product

Ik merk echt al een verschil

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Wat fijn om te horen dat je al verschil merkt. Bij het door jou gekozen supplement kun je na 2 a 3 weken de eerste verschillen waarnemen. We raden aan om het supplement minimaal 8 weken te gebruiken om de effecten goed te kunnen beoordelen.

Bedankt voor je positieve review Sylvie!

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst, dag erna kwam ik een kortingscode tegen. Hierover contact gehad en hebben ze dit nog verrekend. Erg netjes + bij mijn bestelling nog een gratis pillendoos gekregen. Moet de supplementen nog gaan gebruiken dus dit is nog even afwachten

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je positieve review. Mocht je vragen hebben over de supplementen of advies willen, dan kun je ons ook altijd mailen van ma-vrij 09:00 - 18:00. 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goed product

Goed advies. Echter, krijg je wel vaak emails met goedbedoelde tips en goedbedoelde raad om andere vitaminen ook te nemen. Maar als je hier altijd op in moet gaan, ben je honderd euro's kwijt per maand aan vitaminen. Dit product werd me aangeraden door de gynaecoloog maar zei wel om enkel dit te nemen en niet extra's te beginnen nemen.
Na 3 maanden een ander product te hebben genomen waar ik geen verschil merkte, merk ik na een halve maand (bij dit product) ook nog niet echt verschil. Maar dit komt hopelijk nog wel.

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Bedankt voor je positieve review Lieselotte! Weet dat je je altijd kunt afmelden voor onze nieuwsbrief onderaan elke e-mail.

Onder jouw naam kan ik maar 1 bestelling vinden (geen eerdere bestellingen) en bij dit product raden we aan om het supplement minimaal 8 weken te gebruiken om de effecten goed te kunnen beoordelen.

Mocht je meer informatie over het supplement willen ontvangen of andere vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen naar service@ovabalance.eu

Super snelle levering

Super snelle levering. Goede adviezen. Nu wachten op het effect van de pillen!

15. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste, bedankt voor het delen van jouw review, fijn dat je onze service weet te waarderen 😊. Hopelijk heb je snel baat bij de supplementen!

Saanut 4/5 tähteä

Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd. Daarnaast fijn product, gebruik het nu een maand of 5. Enige nadeel vind ik de verzendkosten

23. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Bedankt voor je positieve review Nina. Ik heb je orders even bekeken en je zou bijvoorbeeld ook in een keer 6 potjes kunnen bestellen. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen én je ontvangt 10% korting. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen (service@ovabalance.eu).

Snelle levering!
Net 1 week begonnen ben benieuwd.

22. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Bedankt voor je positieve review! Mocht je aanvullende vragen hebben over (de werking) van de supplementen, dan kun je altijd met ons chatten via de website, bellen of een e-mail sturen.

Het opnemen van bestellingen

Ik bestelde een kamer en schreef niet het exacte adres. Er ging niets mis, ik kreeg een leuke mail, niemand was boos en het werd meteen opgelost!

13. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We proberen iedereen altijd zo snel en goed mogelijk te helpen.

Mocht je in de toekomst andere vragen hebben over bijvoorbeeld onze supplementen of ons spaarprogramma (BalancePoints), dan horen wij het graag! Bedankt voor je positieve review. 🙂

Aanrader!

Snelle levering en goede producten. Kost iets meer maar betere kwaliteit dus meer dan waard. Gebruik het nu al een jaar.

30. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Priscilla, wat fijn dat je onze snelle levering en kwalitatief hoogwaardige supplementen kan waarderen, dat horen we graag! Bedankt voor het delen van jouw review.

Saanut 5/5 tähteä

Ik merkte meteen het resultaat!

Na even te zijn gestopt ben ik jullie DCI Inositol toch maar weer gaan gebruiken. Ongelofelijk! Ik menstrueerde al naar dag 2 weer en al mijn acne verdween meteen.

14. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Sanne, wat goed om te horen dat je zoveel baat hebt bij DCI! Dankjewel voor het delen.

Bestelling is snel verzonden

Bestelling is snel verzonden,
Netjes verpakt, blij met de producten. En handige pillendoos erbij. Smaak van de capsules moet ik even aan wennen, ondanks dat je deze geheel doorslikt, smaken ze niet echt lekker. Maar met een slok water erachter aan, is dat ook zo weer verdwenen.

6. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de supplementen en de levering! Bedankt voor je positieve review Desire. Mocht je verder nog vragen hebben over onze supplementen, dan kun je ons altijd mailen. 🙂

DCI op advies

Naar aanleiding van een EMB-bloedtest bij een orthomoleculair therapeut, kreeg ik het advies om DCI - D-Chiro-Inositol 600 mg te gaan slikken. Toen ik op de website terecht kwam, was het makkelijk om het product op te zoeken en te bestellen. De extra uitleg over het maandelijkse abonnement was verhelderend. Bij het stellen van een vraag via de chat, kreeg ik een duidelijk antwoord.
Ook de informatie in de nieuwsbrief vond ik fijn om te lezen en ik word goed op de hoogte gehouden over het bestelproces.
Ik ga starten met het slikken van dit supplement en ik ben benieuwd naar eventuele veranderingen.

11. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Ilse, wat fijn dat je blij bent met onze persoonlijke service en OvaRepeat. Hopelijk heb je snel baat bij de supplementen!

Zeer tevreden klant

Ovabalance heeft me heel goed geholpen bij de vragen die ik over hun supplementen had. Bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd. Tot nu toe zeer tevreden klant!

4. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Dorien, ontzettend bedankt voor het delen van jouw ervaring, fijn dat je onze service en snelle verzending waardeert!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering goede communicatie over…

Snelle levering goede communicatie over de mail. Eenparig maanden geen dci en six sence gebruikt en merk dat mijn energie level weer erg laag is en veel meer behoefte aan eten door de hormonale schommelingen

7. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Loes, bedankt voor het delen van je ervaring. Hopelijk heb je weer snel baat bij DCI en Six Sense!

Heel tevreden

Eind juni heb ik m’n eerste bestelling gedaan. Het werd snel geleverd. Vind de informatie die gegeven wordt heel duidelijk. Daarnaast helpen ze je graag zonder dat het opdringerig is. Na een paar maanden merk ik verschil en dat de supplementen mij hierbij helpen. Ben heel tevreden.

7. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Ovabalance

Beste Su, fijn om te lezen dat je onze snelle verzending en klantenservice waardeert en je baat hebt bij de supplementen. Dat horen we graag, bedankt voor het delen van je ervaring!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin