Out of Home Media Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Vi har efterhånden haft et længerevarende samarbejde med Out of Home Media - og det har fra start været en rigtig positiv oplevelse. Der er altid godt humør, en konstruktiv tilgang og en oprigtig... Näytä lisää

Har fra dag 1 været meget tilfredse med Out of Home Media - Bus reklamen har jeg forlænget og må sige at jeg får mange positive kommentarer på den, så den bliver sent rundt i bybilledet. -Der er også... Näytä lisää

Vi har af flere omgange benyttet os af dem til reklamer på busser i vores område, og det har hele tiden været en behagelig og gnidningsfri proces HVER gang. Vi er tilfredse kunder gennem flere år.

Kritisk: Dårlig service !! jeg har ventet rigtig lang tid på en sag hvor de har snydt mig for 2 måneders opkrævning. De har ikke engang sat mit bus reklame op men har opkrævet for det. jeg skrivet og... Näytä lisää

1. Mediayhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Out of Home Media er et outdoor medieselskab fokuseret på at udfordre outdoor markedet med innovation og nytænkning. Out of Home Media er Danmarks største udbyder af busreklamer og har Danmarks bredeste dækning på EurosizePlus. Derudover har Out of Home Media største outdoor digitale netværk med 1.505 facings

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super produkt samt et professionelt team bag!

Vi kan varmt anbefale Out Of Home Media til dig som ønsker at øge kendskabet til netop dit brand! Patrick har været en stor hjælp, når det kommer til at finde det rigtige produkt til os som bilforhandler. Udover det så er Patrick en fyr, som har begge ben solidt plantet på jorden (det kan vi jyder godt li').😉👍

Vi har fået god feedback fra kunder, som har set vores reklame, så en stor "tommel op" til Patrick og Out Of Home Media teamet! 😊🤝

Lasse Christensen, Storgaard Biler Bramming

11. lokakuuta 2022

Godt samarbejde med Patrik

Vi har sparret med Patrik, som både har været meget venlig og professionel i vores samarbejde, ligesom han har været interesseret i at finde den rette løsning for os. Klar anbefaling herfra.

1. kesäkuuta 2022

Professionel og imødekommende !

Professionel og imødekommende !

Jeg havde et rigtig godt møde med Patrick. Han var meget professionel , havde styr på sine tal og enormt imødekommende. Klar anbefaling , hvis man går med en drøm om at starte en virksomhed op.

26. syyskuuta 2022

God service!

Vi har åbnet en ny forretning ig skulle i den anledning bruge noget markedsføring. Det hjalp Patrik os hurtigt med, og vi fik planlagt, da markedsføringen rst skulle køre efter åbning. Alt er gået glat og vi er meget tilfredse. Kan varmt anbefales!

15. syyskuuta 2022

Super fed oplevelse og service for en engageret medarbejder

Nikolaj som er vores kontakt person indenfor out of home Media har været super flink, cool og dygtig .
Vi havde et ønske om et større kendskab til vores klinik som Nikolaj har formået at hjælpe os med .
Vi kan klart anbefale at i spørger efter ham i bureauet og i vil med det samme føle at i bliver set og hørt!

16. helmikuuta 2022

God oplevelse

Jeg er glad for samarbejdet med Patrick Spangholm. Han er ihærdig og meget løsningsorienteret. Jeg er sikker på vi fremover for et godt og konstruktivt samarbejde - og han kan hjælp med at få neighborhood.boutique ud i offentligheden.

Alt godt
/Tim

1. syyskuuta 2022

Klasse

Klasse, super service fra Kenneth! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. syyskuuta 2022

Super god service og god vejledning

Super god service og god vejledning. Jeg havde længe overvejet at købe en busreklame til kommunalvalg men var meget i tvivl. Julie hjalp med kompetent rådgivning og hjalp mig under hele processen.

1. marraskuuta 2021

En varm anbefaling 👍🏻

Efter en masse gode konstruktive møder og telefonsamtaler med Daniel fra Out of Home Media, valgte jeg i 2019 at købe en stor bagende på en bus i Næstved - og det har givet mig utrolig meget kendskab i byen for mit firma: anjablom.dk.
Så hvis du overvejer en busreklame - kan jeg helt klart anbefale dig at tage fat i Daniel. Han er super god til sit job og meget opmærksom.

20. toukokuuta 2021

Busreklame til ILD.PIZZA

I godt samarbejde med Kenneth Brøgger blev jeg guidet igennem hele processen samt fik god og kyndig vejledning da ILD.PIZZA skulle have lavet vores første bus reklame.

Hvis dette er noget vi vil gøre igen, tøver jeg ikke ved at kontakte Kenneth igen.

7. toukokuuta 2021