Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har af flere omgange benyttet os af dem til reklamer på busser i vores område, og det har hele tiden været en behagelig og gnidningsfri proces HVER gang. Vi er tilfredse kunder gennem flere år.
Kritisk: Dårlig service !! jeg har ventet rigtig lang tid på en sag hvor de har snydt mig for 2 måneders opkrævning. De har ikke engang sat mit bus reklame op men har opkrævet for det. jeg skrivet og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Out of Home Media er et outdoor medieselskab fokuseret på at udfordre outdoor markedet med innovation og nytænkning. Out of Home Media er Danmarks største udbyder af busreklamer og har Danmarks bredeste dækning på EurosizePlus. Derudover har Out of Home Media største outdoor digitale netværk med 1.505 facings
Yhteystiedot
Ragnagade 7, 2100, København, Tanska
- +45 31413131
- kontakt@outofhomemedia.dk
- outofhomemedia.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Bus reklamer
Vi har brugt bus reklame gennem Out of home media siden 2020 - og vi bruger dem stadig.
Samarbejdet fungere godt og der er god service og dialog.
Er der udfordringer med beskidte busser eller lign. så bliver der taget hånd om det.
God service og altid hurtige til at…
God service og altid hurtige til at svare på vores henvendelser. Vi har en fast kontaktperson, hvilket også fungerer optimalt.
En kæmpe fornøjelse
Vi har samarbejdet med Out Of Home Media ad flere omgange og er hver gang blevet mødt med kompetent faglig sparring og et højt serviceniveau – hele vejen fra den indledende dialog til det færdige produkt.
Det er altid en kæmpe fornøjelse at samarbejde med Jeppe, og Out Of Home Media får mine varmeste anbefalinger!
Hos Advokat Reinwald er vi super glade…
Hos Advokat Reinwald er vi super glade for samarbejdet med Out of Home Media om vores busreklamer. God service og venlige medarbejdere.
Imødekommende, effektiv og god proces
I forbindelse med vækst og åbning af nye klinikker hos Psykiatrisk Klinik - Hornstrup & Gotfredsen i Syddanmark, har vi netop indgået samarbejde med Out of Home Media ift. busreklamer i Esbjerg, Odense og Trekantsområdet.
Kontakten har virkelig god fra start til slut, hvor oplevelsen er at de i udstrakt grad har forsøgt at imødekomme vores ønsker samt tænkt kreativt ift. bedste mulige løsninger og fleksibilitet.
Herudover et meget nemt og godt samspil omkring udformning af grafik og layout til reklamerne.
Slutteligt har tonen og oplevelsen af service været absolut positiv, hvor der også har været plads til smil i en effektiv proces samtidig med udformning af et brugbart og godt produkt.
Med den fine start, ser vi nu frem til at vores reklamer ruller ud i Syddanmark!
Kan varmt anbefales
Vi har efterhånden haft et længerevarende samarbejde med Out of Home Media - og det har fra start været en rigtig positiv oplevelse. Der er altid godt humør, en konstruktiv tilgang og en oprigtig interesse i at finde løsninger, der fungerer for begge parter.
Det mærkes tydeligt, at et godt samarbejde handler om, at alle bliver hørt, og at begge parter går fra bordet med følelsen af en god handel. Samtidig er der stor respekt for relationen og en ægte værdsættelse af samarbejdet, hvilket skaber tillid og gør det nemt at arbejde sammen.
Kan varmt anbefales.
God kundepleje
Har fra dag 1 været meget tilfredse med Out of Home Media - Bus reklamen har jeg forlænget og må sige at jeg får mange positive kommentarer på den, så den bliver sent rundt i bybilledet. -Der er også virkelig god kundeservice - de er gode til at pleje deres kunder, noget som andre firmaer godt kunne tage ved lære af.
Busreklame
Vi er tilfredse kunder gennem flere år.
Super god service
Super god service.
Jeg har været 100% tilfreds siden dag 1.
Bus reklamen virker rigtigt godt, og har helt sikkert givet en del nye kunder, og ikke mindst en masse omtale.
Klar kommunikation og hurtig eksekvering
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Out of Home Media i forbindelse med reklame på busser i Aarhus. Hele processen har været nem og professionel med en god dialog fra start til slut.
Der blev hurtigt reageret på vores ønsker, og eksekveringen gik smidigt og effektivt. :-)
Fin og professionel håndtering af hele…
Fin og professionel håndtering af hele samarbejdet i forbindelse med køb af reklame bag på bus.
Busreklame bagende
Vi har gjort brug af dem i forbindelse med busreklamer på bagenden af en bus med udstilling af en bil og er yderst tilfreds med deres håndtering, levering, kommunikation og løsninger.
Kan klart anbefale dem.
Amatør firma
Amatør firma! Har ventet en måned på svar! De trækker samtidig 6.000kr hver måned.
De virkede profesionelle da de kom ud til os, men har efter vi har underskrevet et års kontrakt været dybt afvisende.
Hold jer langt væk!
Lad jer ikke narre her, bare sig nej tak
I slutningen af 2025 blev vi overtalt til at få en busreklame på i Aalborg på linje 1 + 3 (den ville være på den ene eller anden) fint for os og en linje der kører lodret igennem Aalborg. Vi aftalte start i april 26 da vi lige skulle derhen hvor vi fik travlt og havde råd.En månedstid senere ringede de og gav mig et godt tilbud til en busreklame nr 2. Den skulle så køre vandret igennem Aalborg så vi havde et fint eksponerings område. Inden længe røg den første aftale og de sendte den første opkrævning i marts for "det havde de ret til" derefter gik der er rum tid inden reklamen kom på en bus. Den kom endelig på. Vi bor selv på ruten så vi så den hver dag, i nogle dage! Derefter var den væk, vi skrev omkring det og svaret var først at den kørte, derefter kunne de godt se at den ikke kørte og det var fordi folien ikke var så pæn men den ville køre igen om 3 til 4 uger !!! Løgn på løgn, når man ser på mange af busserne i Aalborg ser det ud til at folien er smidt på med en skovl så det må være en underlig undskyldning. Vi kunne ikke gøre andet end at håbe det blev bedre. Det gjorde det ikke for allerede da nr 2 bus blev sat igang var det på linje 1 !! Den bus vi allerede kørte på og ikke vandret igennem Aalborg. Ved opringning omkring dette havde de ALDRIG lovet dette og jeg skulle finde mig i det. Vi blev meget forargede og vrede over dette og ville ud af aftalen men det kunne der ikke blive tale om for de havde ret til at råde over busreklamerne og hvor de kørte! Ganske kort tid efter var der igen ballade og vores reklame blev ikke set i flere uger. Vi satte endda en dusør af en weekend på 1000 kr til den der kunne finde og tage et billede af vores reklame der skulle køre på linje 1 eller 3. Den blev ikke fundet. Ved henvendelse til outofhome media får man standard skrivelsen hver gang. "vi forstår din frustration og vi skal nok finde ud af hvad der er galt" problemet er bare at der ikke burde være noget galt igen og igen og værst af alt intet bliver opdaget med mindre vi selv holder øje!! Så de smider en folie afsted med posten og så regner de med at alt er som det skal være i det næste år !! Hold nu magle en flok inkompetente pengegriske sleske personer der bare skovler ind men ikke gider holde øje med noget som helst. Jeg kører denne sag så langt det er nødvendigt for jeg vil sørme ikke snøres af sådan en flok amatører.
Elendigt bureau
Elendigt bureau
Bondefanger folk med kontrakter - der ALDRIG er underskrevet fysisk !!!
At vi så ikke kan komme ud af aftalen, trods henvendelser så sender de sagen til advokat og i retten .
Trods sagen “åbenbart” var lavet mens vi var i en omdannelse til ApS, og vores gamle cvr nummer blev lukket, så har de ikke ment sagen/ aftalen skulle overføres til vores ApS
Så trods gammel virksomhed IKKE har eksisteret i den pågældende reklame periode - så har de sendt sagen til advokat og nu står alle tidligere ejere i RKI.
Det er sgu det værste firma jeg nogensinde har haft noget med - de lukker fuldstændig ned for dialog - har ikke styr på at fremvise underskrevne kontrakter, eller være opdaterede på cvr numre
Hold jer langt væk fra dette firma
Yderst serviceminded
Yderst serviceminded. Jeg har haft busreklamer fra out of home media i et par år nu - senest er det Buket der står for det. det er flotte reklamer. Jeg er yderst tilfreds og får mange tilkendegivelser fra folk der har set dem. kan varmt anbefale den form for markedsføring

Vastaus yritykseltä Out of Home Media
Det er et rent fusker firma
Det er et rent fusker firma. Min busreklame har ikke kørt siden vores aftale i december og de trækker stadig penge for min konto. Når jeg kontakter dem finder de på undskyldninger, og lover at rette op på det, eller så kan de ikke forstå at den ikke er oppe. Men min reklame sidder stadig ikke på den bus som er aftalt. Det kan ikk være rigtigt at man skal gå og holde øje med det. Kan i ikk bare gøre jeres arbejde ordenligt uden at snyde folk? I får ihverfald ikk flere penge ud af mig. I har misligholdt den flere gange nu!

Fremragende Samarbejder
Kan varmt anbefale Out Of Home Media, til dig der ønsker at reklamere.
Buket, har givet en stor hjælp, til at finde det rigtige produkt der passer til vores, pleje firma. Derudover har vi haft den bedste oplevelse, med samarbejdet, alt gik som aftalt og på den aftalte tid.
Mangler du at reklamere kan det varmt anbefales, især når det er Buket.
Vi har fået flere feedbacks for folk, der synes det er en super god reklame.
Hanan Trofast Pleje

Vastaus yritykseltä Out of Home Media
Jeg har været i dialog med Patrick…
Jeg har været i dialog med Patrick Spangholm fra Out Of Home Media. Vi fik strikket en super fin kampagne sammen til vores virksomhed og Patrick har ydet top-klasse service og rådgivning.
Varmeste anbefaling herfra!
Vi bruger out of home Media til branding
Vi bruger out of home Media til at brande vores events og er fuldt tilfreds med resultatet.
Vores ønske var at brande vores messekoncept og her har Patrik formået at få alt til at fungere optimalt.
Vi kan klart anbefale Patrik og out of home Media
Trustpilot-kokemus