1,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Så dålig service & bemötande, säljer trasiga saker

Så dålig service & bemötande, köpte vägghängd toalett & kommod med handfat, alla delar (i stort sett) skadade/trasiga! Inte villiga att ersätta något, fick själv laga delarna (blev dock inte bra, då det även var repor i) 😱 Nu har de slutat svar! Köp inget här!

25. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Det här är ett bluffföretag

Det här är ett bluffföretag. De annonserar låga priser online för att locka folk, men de skickar antingen inte varorna eller så skickar de bara en vara från din beställning. Sedan skickar de ett mejl där de säger att varorna returnerades för utebliven mottagning och debiterar dig en avgift.

31. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Det här företaget lurar dig på dina…

Det här företaget lurar dig på dina pengar. Jag betalade 500 kr för en retur av spegel och har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka. Själva leveransen tog 1,5 månad från köp datum. Använd aldrig detta företag! Priserna må kännas lockande men du kommer bli screwed! Välj en annan online butik!!! Jag ska nu gå vidare med en anmälan till Konsumentverket och ARN.

1. joulukuuta 2025

Varken pengar eller vara

Jag köpte en vara från dem den 25 augusti. Idag är det den 13 oktober. Jag har varken fått varan eller fått tillbaka pengarna.

13. lokakuuta 2025

Oseriöst företag

La en beställning 26 juni. Jag har mejlat företaget flertalet gånger men får ett dåligt Google-translate svar tillbaka med oklara uppgifter. Har fortfarande inte sett röken av min beställning. Tveksamt om jag ens kommer få varan jag har betalat för.

23. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Det är inte värt besväret..

Beställde en dusch. När duschen inte skickades som avtalat så hörde jag av mig, då skickades den. När den skulle köras hem till mig så hör fraktbolaget av sig och säger att ett paket är helt i kras. Hör av mig till outl1 som säger att jag ska ta emot alla paket ändå och sen höra av mig om vilket som är trasigt. Detta trots att jag fått bild av fraktbolaget på vilket paket som är trasigt och ingen såg meningen med att skicka något som redan är skrot. Då slutade outl1 att svara på mail och på telefon bad de oss att vänta, vilket vi gjorde. Två paket av tre kom hem. Men det har nu gått över två månader och ännu har inte sista paketet kommit. Varje gång jag pratar med dem så skyller de ifrån sig och tar inget ansvar och ber oss ha tålamod. Första tjejen jag pratade med ljög och sa att paketet inte har scannats av fraktbolaget och hon skulle återkomma samma eftermiddag om vart det är. Det gjorde hon inte. När jag ringde en vecka efter det säger en annan tjej att frakten inte ens har blivit bokad vilket hon åtgärdar och vi ska få besked från dhl kommande vecka. Och visst veckan därpå bokades det en frakt hos dhl men ännu en vecka gick och då sa en annan tjej att paketet är kvar på lagret men att hon kontaktar dem och ber dem skynda på........ och nu har det gått en vecka igen och .... fortfarande inget paket mottaget hos dhl. Mail svarar de inte på längre och jag varken orkar och hinner inte ringa och sitta i kö när kundservice bara ljuger och "förstår" att det är jobbigt att vänta. Vilket skitsnack. De har ingen aning om vi står utan dusch eller om vi har en bokad rörmokare som väntar på att få koppla in den.
Och kompensation är det inte tal på för att, lyssna nu, outl1 KAN INTE PÅVERKA leveranstiderna(!) på något som dhl eller lbc inte ens mottagit. Vilket skämt.

30. kesäkuuta 2025

Dålig kvalite

Har köpt trädgårdsstolar i aluminium efter 2 veckor ute är det rostskador på alla sex! Har skrivit till Outl1 men inte fått något svar på min reklamation.

30. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Köpte växthus, dålig service vid reklamation

Köpte växthus, när det skulle monteras var två glas sönder mitt i paketet. Ca 8 mail senare och 3 veckor är vi inte nära någon lösning. De begär att man ska uppge en massa saker som man inte vet tex paketnummer (inte samma som kollinummer) trots att alla glas levererades i en trälåda ich jag hade massor av bilder. Tar 3-6 dagar mellan varje svar från dom och svaren ger ingenting. De verkar bara vilja förhala för att man ska tröttna och de ska slippa ersätta rutorna. Fruktansvärt oseriösa. Önskar jag läst här innan och aldrig köpt från dom.

3. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Sämsta kundservicen jag har varit med om – rekommenderas absolut inte!

Jag har aldrig varit med om en så rörig och dåligt hanterad kundservice som hos Outl1. Direkt efter att jag lagt en beställning insåg jag att produkten troligen inte skulle fungera för min installation. Jag kontaktade dem omedelbart för att avboka, men istället för ett tydligt svar bollades jag runt mellan flera olika medarbetare under flera dagar – alla med olika besked.

Trots att jag uttryckligen bad om att få avboka innan något skickades, skickades ändå paketet iväg tre dagar senare. När jag ifrågasatte detta fick jag höra att det "inte går att stoppa ett paket som redan har beställts", vilket är både märkligt och oprofessionellt – särskilt eftersom det var de själva som lovade att vänta med att skicka tills jag fått svar.

Jag accepterade till slut att betala returavgiften bara för att få saken ur världen, men inte ens det sköttes smidigt. Nu har det gått lång tid utan att jag fått någon återbetalning, trots att de själva kontaktade fraktbolaget för att returnera paketet.

Aldrig mer Outl1 – total brist på ansvar, struktur och respekt för kunden.

13. helmikuuta 2025

varning !!!

varning !!!
Det är bara ännu ett företag som lurar folk med billigt
Ett bedrägeri företag

19. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

0 stjerner Opdatering af mit køb af spa…

0 stjerner Opdatering af mit køb af spa hos Outlet
Har købt et spa hos Outlet som skulle være skrottet. Spabadet var utæt, acrylen var flækket halvdelen af lyset virkede ikke. Den ene side var helt trykket ind fordi det havde stået længe på den side. Masser af skrammer på beklædning + der var papirer fra fragtmanden at embelage var skadet. Nu har jeg kæmpet med dem i over 3 måneder frem og tilbage og de vil give 15% i afslag og sende pærer.
Så skal jeg selv reparerer acryl, beklædning, lys og utætheder
Det er total latterligt køb ikke noget hos dette firma

1. marraskuuta 2023

Vi beställde ett utespa

Vi beställde ett utespa. Leveranstid 1-3 dagar från deras lager. 7 dagar senare hade NTEX inte fått uppdrag att hämta. När vi avbryter semestern för att åka 100 mil hem för att ta emot poolen 3 veckor senare så har den stora fraktskador. Som att det inte var nog så hade dom skickat helt fel pool. Vi fick fel modell och fel färg och flera tusen billigare än vi betalat. När man sen ringer kundtjänst är det 2,5 timmar i kö! Mail tar flera dagar innan dom svarar på. Nä, köp inget av dom här, betala lite till och köp av nåt seriöst företag!!
Kan tillägga att tjejerna på kundtjänst var väldigt hjälpsamma och gjorde vad dom kunde när dom väl svarade. Tyvärr lyssnar inte deras arbetsgivare på vad kunderna klagar på. Men som sagt, ingen skugga ska falla över tjejerna på kundtjänst.

21. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Blev oerhört besviken då vi fick hem…

Blev oerhört besviken då vi fick hem vårt loungeset till terrassen. Såg inte alls ut så på hemsidan, skulle ha gått till Specsavers först! Levererades i 3 lådor, när du väl har fått upp alla delar så är det omöjligt att få ner det igen. Smått o eländigt att sätta ihop. Krimskrams krams från Asien.

15. huhtikuuta 2023

Så får du rätt mot Outl1

Efter köp av växthus med flera ingående felleveranser är företaget oförmögna/ ointresserade av att lösa problem med deras produkter. Och hänvisar till ARN med svaret vi kan inget göra.
För mer information sök på "Så får du rätt mot Outl1 och andra besvärliga företag"

2. tammikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin