Ekstrem god kundeservice til trods for meget besvær og flere ombytninger. Købte en vældigt fint Primus komfur, det første der ankom lignede noget der havde været udsat for et traffik uheld, og y... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi havde købt en del termokrus, der ikke levede op til forventningerne. Ved henvendelse til kundeservice herom var det overhovedet ingen problemer med at få lov til at returnere købet, og få pe... Näytä lisää
Outdoor experten er den eneste korrekte sko butik du kan finde i esbjerg hvis du er en stor mand med store fødder som skal bruge en ordentlig bred sko i str 47 eller 48. Det var 47 for mit vedkommend... Näytä lisää
Fantastisk service ved reklamation på en regnjakke i OutdoorXperten Holstebro. Jakken var næsten 2 år gammel og behandlet godt, men limningen i brystlommen var begyndt at gå op og ødelægge ja... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Outdoor X-perten finder du alle de fede mærker inden for ude- og friluftsliv. Kig eller klik forbi og se udvalget fra f.eks. Fjällräven, Haglöfs, Jack Wolfskin, Lundhags, Hanwag m.fl.
Yhteystiedot
Nordhavnskaj 31, 6960, Hvide Sande, Tanska
- info@outdoorxperten.dk
- outdoorxperten.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Den bestilte vare var ikke på lager
Den bestilte vare var ikke på lager. Fik en dyrere vare til samme pris.
Hurtig levering og god service
Problemfri bestilling og levering
Dårlig service
Dårlig service
Jeg har oplevet en dårlig service i butikken i Holstebro
D. 27. April i år købte jeg et par Merell vandresko. Blev ekspederet af Kim.
Jeg fortalte ham, at jeg plejer, at bruge Columbia sko, men at de havde en svaghed i foret i hælen. Han udtrykte klart, at det skete ikke med denne sko, og hvis det skete, skulle jeg bare komme med skoene. Underforstået =erstatning
3 måneder efter opdager jeg, at der begynder, at være lidt slitage i foret i den ene hæl. Derudover er der flere huller i hælen på den ene sko, altså trædefladen.
Jeg har gået ca. 250 km i skoene.
Jeg henvender mig i butikken d. 31. Juli, hvor Kim ser på sagen, men mener ikke der er noget at gøre.
Han mener skoene er for store- derfor slitage i hælforet . Dertil måtte jeg fortælle ham, at det var ham selv der rådgav mig mht. størrelsen, for jeg ville faktisk have haft et nummer mindre.
Han beholder dog skoene, og jeg forstod på ham, at han ville sende dem ind til reklamation
Men så kommer det næste.
Jeg hører intet fra forretningen, og henvender mig d.15. August i butikken .
Yngste mand i butikken, siger, at det er Kim, der ved noget om det, og et stykke tid efter returnerer den unge mand fra baglokalet, efter at have talt med Kim , medbringende mine sko, og siger, at der ikke er noget at gøre- jo, de havde da sendt sms til mig- d. 1. August, fortalte han.
Den har jeg aldrig modtaget. Det ved jeg med 100 % sikkerhed.
Men jeg undrer mig da også over, at allerede dagen efter, jeg har reklameret over skoene, har han et svar til mig. De kan da ikke have været sendt ind. !
Jeg kontakter herefter hovedafdelingen i Hvide Sande, som bl.a.svarer mig, at Leverandøren tager ikke stilling til eventuelle reklamationer længere, det er de enkelte forhandlere som skal vurdere og afgøre dette.
Min fornemmelse var også , da jeg afleverede skoene, at han på forhånd havde besluttet, at der ikke var noget at gøre.
Det kunne han jo så bare have fortalt mig der.
Derudover spørger jeg om, hvilket nummer de har benyttet, da de sendte den påståede SMS . Det viser sig, at det er sendt til et andet nummer.
Min mand har købt flere par Merrell sko i butikken, og han har ikke oplevet fejl på dem. Jeg har købt en del tøj, og egentlig fået en god behandling, men fremover finder jeg et andet sted
God service ,hurtig levering
Hurtig og nem ekspedition
Hurtig og nem ekspedition. Leveret 11/2 døgn efter bestilling.
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos Outdoor Experten, servicen er tiptop.
Lynhurtig forsendelse og super…
Lynhurtig forsendelse og super medarbejder service.
Hurtig leverig🙂👍
Nem måde at handle på.
Hurtig levering.
Rimelig pris og rimelig forsendelsesomkostninger.
Virkelig god oplevelse
Stort produktudvalg. Den bestilte vare var eksakt som beskrevet. Mega hurtig levering. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.