1,9

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,9

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Nægter at sige hej, pure nægter.

For 3. gang bliver der ikke hilst på en når man kommer ind, i form af et verbalt "hej" eller lign. Jeg valgte derfor at at gå igen. Jeg sagde det til min makker jeg var med, at jeg ikke ville bruge penge på et sted der ikke engang gider sige hej til mig når jeg går lige forbi ejeren.

Så begyndte han at råbe op, og forsvare hans handling med at han "nikkede" til mig, og IKKE sagde noget verbalt da nogle af hans kunder bare godt kunne lide at gå rundt at kigge. Øhm ja? Derfor kan man så ikke sige hej? Jeg har da aldrig hørt om nogen der følte sig stødt af at blive hilst på når man går ind i en butik? Måske det er mig der er gammeldags, men det er bare god stil at sige "hej" til sine kunder.

Kommer der aldrig mere, 3. gang var nok for mig nu.

24. kesäkuuta 2026

Altid god oplevelse.

Altid god oplevelse.
Vi handler jævnligt ved outdoorexperten, både online og i deres butik i Esbjerg. Altid virkelig god rådgivning, om det så er på mail eller i butikken, og det købte svarer altid til forventningerne.

11. syyskuuta 2023

Elendig service

Jakke betalt, men ingen jakke i 2 måneder!
Kundeservice er ikke eksisterende, betalte 1700kr for en jakke, der går i stykker i stoffet, 7 uger efter at outdoorexperten har modtaget jakken retur har jeg stadig ingen afklaring eller noget konkret med ventetiden. De stopper med at svare, så jeg må ringe dem op af flere omgange. Svaret var flere gange at jeg kunne tale med deres leverandør. Det er under alt kritik, kunderne skal da ikke tale med jeres leverandør i udlandet når de handler med en dansk virksomhed. Kan på ingen måder anbefale andre at handle her. Forbered dig på at kime dem ned, og rykke dem konstant, samt blive voldsomt frustreret før du ser skyggen af retfærdighed.

10. syyskuuta 2023

Kundeservice i top…

Kundeservice og leveringstiden på ordren er helt i top. Jeg havde en mailkorrespondance, og alt var tip top i orden behandling af mig som kunde.

10. toukokuuta 2023

God handel

Bestilte en Fjällräven strik, men da jeg modtager den er syningen i ærmet gået op. Jeg kontakter dem, sender varen retur og kun få dage efter fik jeg en ny strik.
Det kalder jeg god og hurtig service.

2. marraskuuta 2022

Andet firma som 'afsender'

Jeg har bestilt online, og fået mine varer, og det er gået uden problemer. Dog troede jeg at der var nogen der drev gæk med mig, da jeg fik en besked om, at min 'pakke fra Lystfiskeren I/S' var på vej. Det synes jeg 'lugtede' lidt, men indeholdet af pakken var absolut som det skulle være, dog fik jeg til at starte med koldsved, da jeg vidste, at jeg ikke havde bestilt noget fra Lystfiskeren.

15. heinäkuuta 2022

Vel vidende

Vel vidende, at man ud fra enkeltstående oplevelser i Outdoorexperten Holstebro ikke bør generalisere f.s.v.a. butikkens normale praksis, så er min konklusion dog, efter dagens oplevelse i butikken, at jeg ikke ønsker at være kunde i Outdoorexperten Holstebro, og at jeg ubetinget vil fraråde personer i min bekendtskabskreds, der deler interessen for friluftsliv, at benytte Outdoorexperten i Holstebro. Mange produkter synes at være i orden, men kundebetjeningen har, to på hinanden følgende dage, været særdeles mangelfuld, uvenlig, selvhævdende og ikke lyttende. Hovedproblemet synes at være, at de butiksansatte består af uerfarne, usikre og i høj grad uvidende og yngre medarbejdere, som ikke ikke besidder reel indsigt i friluftslivet og dermed i praksis kunne optræde som sælgere i en hvilken som helst anden type butik. Der er større optagethed af, at forklare om egne eller butikkens problemer, leverandørudfordringer eller sortimentsbegrænsning frem for kundefokus og alternative løsninger for kunden. Der mangler engagement og viden. Friluftsmennesker er ofte grej freaks og erfarne kunder. Et forsøg på belæring fra en selvhævdende, uerfaren, lettere vred og frustreret medarbejder får ikke kunder til at komme igen. Hverken på nettet eller i butikken. Trist, uklogt og dårlig forretnings-policy.

14. tammikuuta 2022

God service 👌

Fin butik i Holstebro, med venlig og behagelig personale. Efter en fejl fra deres side, blev der rettet op uden brok 👌 Både Kim og Rikke har betjent os 👍

9. toukokuuta 2021

Lækkert udvalg online

Lækkert udvalg på hjemmesiden og ellers flot butik i Holstebro. Jeg kan dog ikke forstå hvorfor der ikke er mulighed for afhentning i den lokale butik.
Jeg vil gerne støtte det lokale, men det er ikke fordi butikkerne, eksempelvis i dette tilfælde, selv hjælper til.

Jeg ville gerne have gjort et køb jeg fandt på webshoppen.
Jeg ringer så til butikken i Holstebro, og spørger om det er muligt at få det til butikken, så jeg kan hente det der, hvor jeg iøvrigt kan blive fristet af noget andet. Jeg går ud fra at butikken ret ofte får leveret vare fra deres hovedafdeling.
De fortæller mig at det er desværre ikke muligt, men butikken siger så at fragten til gengæld kun koster 22 kroner, hvilket skam også er ganske billigt.
Jeg ville gerne have handlet lokalt, men når jeg på lige vilkår med en anden webshop, skal bestille online, til levering, og også i en pakkeboks, kan jeg desværre ikke se hvorfor jeg skal betale 23% mere, for samme produkt.

21. lokakuuta 2020

fremragende service og super hurtig levering.

Har købt flere gange hos Outdoorexperten, og det er den samme super gode oplevelse hver gang. Alt kommer som bestilt, og bytteservicen er helt i top. Er man i tvivl om noget er, der altid en yderst kompetent medarbejder, som sidder klar med hjælp ved telefonen. Jeg ser frem til mange gode handler med en yderst professionel butik som jeg på det varmeste kun kan anbefale.

10. tammikuuta 2020

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, og billig levering. Dog ærgerligt man selv skal betale porto for returnering, men når man kun har betalt 15 kr. for levering, så er det vel ok

18. joulukuuta 2019

Helt i orden...

Hej,
Min bestilling af en jakke forløb uden nogen som helst problemer.
Jakken viste sig at være for stor, returseddel til GLS var med i pakken og fik beløbet returneret efter bare 2 hverdage - det kunne ikke være bedre.

Jeg bestilte anden størrelse og også denne blev leveret hurtigt og helt uden problemer.

19. huhtikuuta 2017

Bara krångel - LÅT BLI KÖPA HÄR

Fick en delbetalning som jag inte valde ajälv med massa extra kostnader.
Jackan gick dessutom sönder efter 2 veckor. Reklamerade men fick inte bra bemötande. Helt oförstående!

26. maaliskuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili