Niet alleen hun producten zijn fantastisch. Ook hun dienst na verkoop is super snel en de medewerkers zijn steeds heel vriendelijk en professioneel. Dit bedrijf verdient een mooie review.
Een geweldige machine! Snelle levering! Eerste dag sojamelk gemaakt, en vandaag havermelk. Bij vragen wordt er redelijk snel op de mail gereageerd. Misschien wel goed om sommige dingen extra in he... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Onze missie is simpel: jou de kracht geven om je eigen plantaardige melk te maken. Met OurMylk bespaar je tijd, verminder je verpakkingsafval en geniet je van plantaardige melk die 100% vers en naar eigen wens is.
Hollanti
- info@ourmylk.nl
- ourmylk.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super tevreden
Super tevreden! Snelle levering. Stevig en onderhoudsvriendelijk. En we zijn met gans het gezin creatief drankjes aan het testen. Ik vind het fijn dat je ook warme drankjes kan maken😃 ik denk dat we nog lang gaan genieten van onze ourmylk!
Amandelmelk gemaakt en het was echt zo…
Amandelmelk gemaakt en het was echt zo als hoe amandelmelk eruit moest zien en proeven. Andere functies zoals het maken van rijst, soya en haver-melk moet ik nog uitproberen.
Dat je met het apparaat ook smoothies kan maken maakt mijn oude smoothiemaker overbodig! Moet dit ook nog uitproberen!
Borsteltje en klein bekertje meegeleverd zijn niet vermeld in de handleiding.
Ben zeker tevreden met Ourmylk.
Gemakkelijk te bedienen en zeer…
Gemakkelijk te bedienen en zeer tevreden met de verse zelfgemaakte plantaardige melk
Fantastisch apparaat
Snelle levering, goede uitleg, geweldig apparaat, makkelijk te bedienen. Kortom zeer blij mee. Aanrader. Zoveel lekkerder, goedkoper en je kunt je creativiteit uitleven op de lekkerste combinaties.
Professioneel en klantgericht
Ik gebruik de Ourmylk nu al enkele…
Ik gebruik de Ourmylk nu al enkele maanden en ben er zeer tevreden over. Ook de service is top, toen ik helaas een defect had hebben ze mij onmiddelijk geholpen. Vriendelijke en heel klantgerichte service, een echte aanrader.
Dank je wel voor dit prachtige…
Dank je wel voor dit prachtige apparaat, en het geeft echt heerlijke plantaardige melk met een goede smaak, zonder kruimelige resten in de melk. Echt blij mee!!
Wat een fantastische machine
Wat een fantastische machine, ben er heel blij mee.
Volgens mij de beste melkmaker
Volgens mij de beste melkmaker. Handig dat je kan kiezen tussen warm en koud bereiden. Zeer handig voor kokosmelk. Makkelijk schoon te maken n licht in gebruik. Ik raad hem iedereen aan.
Snelle levering, goede service waar je snel antwoord krijgt op je vragen. Apparaat zeer makkelijk te bedienen met 2 jaar garantie. Waarom zou je nog plantaardige melk willen uit een pak?
Ik heb het apparaat nog maar net
Ik heb het apparaat nog maar net, ik ben er tevreden mee, ik heb nog wel wat drap in mijn kan, maar ik denk dat dit niet anders kan, ik roer het er wel doorheen. De melk moet je toch roeren voor het gebruik, dit moest ook toen ik het zelf maakte en zeefde. Deze zeef ( het ) mandje is nog fijner, maar laat ook drap door, DE service is goed, ik had de melkkan de andere dag al in huis, met de benodigde info en recepten.
Avant d’acheter Ourmylk
Avant d’acheter Ourmylk , j’ai beaucoup investiguer sur plusieurs machines à lait végétaux sur Google, la qualité, le prix….
Finalement je me suis intéressée sur Ourmylk, j’ai même envoyé des @ à l’entreprise pour poser de nombreuses questions, l’interaction a été rapide à tout mes @, ça m’a beaucoup aidé pour faire mon choix final, et vraiment je suis ravie de cet achat, pour la qualité, le prix, de plus elle chauffe aussi si l’on veut directement boire un bon lait végétal au cacao …. Dans mes investigations c’est la seule machine qui chauffait , et le prix très avantageux par rapport à d’autres machines, et quand il s’agit du goût délicieux, onctueux, rien à voir avec les laits végétaux du commerce, j’adore. Voilà je pense que j’ai tout dit.
Een geweldige machine
Een geweldige machine! Snelle levering!
Eerste dag sojamelk gemaakt, en vandaag havermelk.
Bij vragen wordt er redelijk snel op de mail gereageerd. Misschien wel goed om sommige dingen extra in het receptenboekje te plaatsen. Zoals "welke cashew noten worden gebruikt, rauwe of gebranden." Net als de pistachenoten wordt dit niet gezegd.
Maar ik ben verder tot nu toe zeer tevreden.
Wat een super product
Wat een super product! We hebben het nog maar net in huis en geprobeerd met ongebrande cashewnoten en wat ahornsiroop. Bijzondere was dat er geen pulp ontstond, maar alles werd cashewnotenmelk. En heerlijke smaak. Nu uitvogelen welke plantaardige melk we het lekkerst vinden en met welke zelfgekozen ingrediënten. Heel fijn idee dat er geen onnodige toevoegingen in de plantaardige melk zit, maar dat je dit zelf kunt beslissen! En al is de aanschaf een investering, uiteindelijk is de plantaardige melk per liter goedkoper!
Top!
Makkelijk, snel, goed schoon te maken. In een handomdraai veel en heerlijke melk. Zeer tevreden en staat mooi in de keuken.
Heel tevreden over ourmylk
Heel tevreden over ourmylk! 2L notenmelk gemaakt zowel warm als koud, lekker en simpel!
De OurMylk, snel, makkelijk en fantastisch
De OurMylk heel snel gekregen binnen 1 dag. Direct aan de slag met Havermelk, amandelmelk en vandaag bananen/cashewnoten melk. Het lukt fantastisch en we genieten echt. We gaan alle recepten maken en zelf ook combinaties bedenken. Het gemak waar je alles mee kunt doen is geweldig en wat ons betreft een aanrader. Weg verpakkingen en alles ingrediënten die we niet nodig hebben. Het pas in ons vegan eten.
Besteld en 2 dagen later ontvangen!
Besteld en 2 dagen later ontvangen! Het toestel is supermakkelijk in gebruik en de bijgeleverde folder (EN/NL) levert duidelijke info over het maken van amandel-, soja-, haver- en rijstmelk. Ook wat je met het pulp kan doen 👍
Het toestel onderhouden is een makkie. Erg blij met deze aankoop!
Een top service
Een top service, ik kreeg telkens een snelle reactie op vragen. Het lukte mij in de eerste instantie niet goed de havermelk te maken waarop ik binnen een dag het recept toegestuurd kreeg. De melkmaker had ik ook snel in huis. Een echte aanrader
Wat handig en lekker en snel
Wat handig en lekker en snel. Ik ben nog in testfase. Maar dit gaat het beste zijn wat ik dit jaar heb aangekocht. Alles wat je zelf maakt is beter. Geen E nummers en rotzooi. En de service is top. Er was iets met mn flessen die niet er bij waren. Ik vermoed door de post en ze hebben direct, jawel echt direct gereageerd en de flessen opgestuurd. Dus ook een dikke duim naar de service. De flessen zijn ook goed. Niet te dik en slank voor in de ijskast. Want wij hebben altijd een volle ijskast waar we soms moeten puzzelen. Ik ben blij dat dit bestaat omdat ik een zuivel allergie heb. En je kan er mee spelen. Met banaan of iets anders. Je bent je eigen exclusieve sterren chef met jou exclusieve recepten. De pulp is ook handig. Het machine was nog aan het draaien en papa stond al langs mij: mag ik de pulp sewens opeten? Ik heb het bij mijj yoghurt gedaan. Maar puur is ook lekker. Nu nog hopen op een boek of goed E boek met heeeeel veel recepten. Kunnen we nog meer testen. Of een facebook groep.