Przesyłka po 5 dniach dotarła. Troche sie obawiałem patrząc na poprzednie komentarze, ale na szczęście wszystko bylo ok. Zamawiałem buty. Nawet kartonik oryginalny :)
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Złożyłam zamówienie nr OPL-036944 w dniu 4 marca, 5 marca dostałam mail z potwierdzeniem wysłania i nr przesyłki. Od tego momentu status jest wciąż “niewysłany” i nieprzekazany do DHL, przesyłka zosta... Näytä lisää
They usually ship quickly and refund immediately. But once it happened that the pair of shoes I ordered were never delivered. Despite contacting the shop several times, sending their special form of t... Näytä lisää
I bought 4 Fila "BENGEL REGULAR HOODY BLACK" hoodies for 70zł (19$) each, shipped for free with promo code to Poland in less than 2 days. I needed Fila hoodies since compared to Nike or Adidas they... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Naistenvaateliike
Tietoja yrityksestä Otrium
Yrityksen kirjoittama

Wear over waste
Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Yhteystiedot
Puola
- otrium.pl
On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
I love the support and the products and…
I love the support and the products and this is my third time ordering and even when there was an issue it was solved so smoothly , I would say if you want luxury brands and perfect support then this is the best place
Great store
Great store, nice app, quick shipping, but returns take a long time to process.
Świetna jakość
Świetna jakość, super produkty i szybka wysyłka. Jedyna rzecz do poprawy- pakowanie- za każdym razem paczka docierała albo lekko rozerwana albo rozerwana, myślę że taśma firmowa by wystarczyła.
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia - znalazłem interesujące mnie artykuły w świetnych cenach (Suit supply), mega plus to szybka realizacja zamówienia, (mimo że z zagranicy). Część zamówienia zwróciłem i mam nadzieję, że że zwrotem będzie podobnie bezproblemowo.
The products I received were well but…
The products I received were well but the return process is cumbersome. Also, even after said number of days, I have not yet received my refund

Vastaus yritykseltä Otrium
Szybka wysyłka i piękne futerko…
Szybka wysyłka i piękne futerko dziękuję bardzo
Wiele produktów, płatne przesyłki
Bardzo duży wybór produktów i marek, niestety na najbardziej interesujące mnie z nich nie działają kody promocyjne, które pojawiają się na stronie. Co więcej, przesyłki kosztują - również te zwrotne. Zamówiłem dwa produkty różniące się od siebie jednym rozmiarem, jeden był zdecydowanie za duży, drugi za mały - co przy darmowych wysyłkach nie byłoby tak irytujące.
Generalnie dostawa jest bardzo droga a…
Generalnie dostawa jest bardzo droga a niestety zdjecia nie zawsze oddaja jak wyglada produkt oraz opisy rozmiaru sa bardzo wzgledne i niedokladne

Vastaus yritykseltä Otrium
Produkt zupełnie niezgody z zamówień
Produkt zupełnie niezgody z zamówień.
Brak jakiegokolwiek kontaktu. Sztuczną inteligencją niezależnie od pytania wysyła jedne i te same odpowiedzi. Bardzo nie polecam.

Proszę o zwrot 778 zł
Proszę o zwrot 778 zł. Nawet nie jesteście w stanie podmienić towar za te kwotę. Wstyd. Beznadziejny sklep.
GREAT offers, GREAT service & PROMPT delivery :-)
Świetne markowe oferty, doskonała realizacja zamówień i szybka dostawa!
Do dziś nie dostałam środki za zwrot…
Do dziś nie dostałam środki za zwrot towaru. Nie ma możliwości skontaktowania ze sklepem. Na e-maile nie dostałam odpowiedzi. Na ten sklep powinna zwrócić uwagę policja.
Na idealne zamówienie internetowe wg…
Na idealne zamówienie internetowe wg mnie składają się 3 czynniki: maile z potwierdzeniem zamówienia i dalsze, informujące o drodze przesyłki, terminowa dostawa i jasne wytyczne ws zwrotu.
W Otrium wystąpiło tylko to drugie. Brak maila z zamówieniem, a zwrot dla niezalogowanych klientów wyłącznie po kliknięciu w link z maila.... szczęściarze, którzy go otrzymali. Póki co czekam na odpowiedź od bota.
Edit: potwierdzam,że kontakt z obsługą klienta jest bardzo utrudniony i wydłużony ale zwrot pieniędzy przyszedł dość szybko. Nie był potwierdzony żadnym powiadomieniem, potwierdzeniem otrzymania czy przetwarzania zwrotu ale niespodziewanie pieniedze pojawiły się na koncie.
Na plus oferta Suitsupply.
Na plus oferta Suitsupply.
Na minus że oferta Suitsupply ginie na jakiś czas w momencie gdy za granicą działa
Sklep oferuje markowe produkty w świetnych cenach. Przesyłka jest w kilka dni u mnie, zapakowana z dbałością, a zwroty, które mi się zdarzyły, odbywały się bez żadnych trudności. Generalnie - POLECAM
sama nie wiem
Fatalnie, nie mam możliwości zwrotu. Po wejściu na konto i probie dokonania zwrotu, nieaktywny przycisk do wykonania zwrotu. Dziś otrzymałam zamówienie i dziś próbuje je zwrócić, niestety nie jest to możliwe. Brak też możliwości skontaktowania się z firmą.
Firma odpowiedziała mailowo, pieniądze zostały zwrócone.
Problem ze zwrotem zakupionych rzeczy
Problem ze zwrotem zakupionych rzeczy. Brak odpowiedzi na wysyłane wiadomości za pomocą formularza kontaktowego. Chat nie działa. Nie polecam.
W razie problemu ze zwrotem nie licz na…
W razie problemu ze zwrotem nie licz na jego rozwiązanie!!!!!!!!!!!! Rozmawiasz tylko IA i twoje reklamacje nie zostaną przekazane dalej. Dramat!!!!!!!!!!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.