Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Näytä lisää
Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Näytä lisää
Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Näytä lisää
Årh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kæreste er snart træt af at høre på mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har købt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Näytä lisää
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Altid dejlig kvalitet og hurtig levering 💘💘

Vastaus yritykseltä O’TAY
Er super glad for mine bluser fra O’TAY.
De er lette, elegante og anvendelig til både hverdag og festlige lejligheder.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Jeg har talrige Otay styles i min garderobe og kvaliteten holder virkelig godt. Cashmere (især brushed) kan godt føles som en (stor) investering - men med Otay er det alle pengene værd!

Vastaus yritykseltä O’TAY
Fantastiske produkter af højeste kvalitet.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Modtog den smukkeste cardigan, den oversteg mine forventninger. Jeg er så glad for den . Glæder mig til at handle hos jer igen 😊

Vastaus yritykseltä O’TAY
Hurtig betjening og altid nogen ved telefonen hvis man har spørgsmål, det er ret unikt, at der altid er nogen at få fat i.
Jeres strik varer er super kvalitet og god vejledning om bedste vedligeholdelse. En kæmpe anbefaling herfra.
Lin Kähler

Vastaus yritykseltä O’TAY
Super lækker kvalitet, forsendelsen afsendt sammen dag.Super service og lækker indpakning.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Super lækre bluser i cashmere fra O’Tay. De er en elsket og altid go to del af min garderobe.
Jeg vælger gerne en str større da jeg holder af det lidt loose fit. Hurtig betjening.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Super kvalitet og service i butikken I odense

Vastaus yritykseltä O’TAY
Jeg har købt de lækreste strømper fra Otay. Smørbløde og varme. Desværre blev de rigtig fnuldrede allerede efter første vask. De er ellers vasket med uldvaskemiddel og i vaskepose. Herefter købte jeg en særlig uldkam også fra Otay - men jeg synes, det tager frygtelig langt tid at fjerne alt fnulleret og efter næste vask, kommer det tilbage. Det er super ærgerligt.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Hurtig levering. Jeg købte en lækker cardigan som kom i den fineste indpakning, super lækker kvalitets tøj også, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Otay.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Super fin hjemmeside og hurtig levering

Vastaus yritykseltä O’TAY
Dejlige varer med hurtig levering

Vastaus yritykseltä O’TAY
Hurtig levering, dogville jegønske etvindsel med tråd fra trøjen til reparation når uheldet er ude.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Super lækre strik, og god vejledning på størrelser. Jeg bor i alle mine strikvarer fra Otay denne vinter. Intet kradser.