Som altid lækker kvalitet og gode pasforme . Helt klart mit no 1 favorit mærke ❤️
Jeg købte en super lækker læderjakke i mega god kvalitet. Jeg glemte at skrive en rabatkode på. Jeg ringede ind til firmaet og rabatten blev fratrukket og tilbagebetalt. 2 dage efter at jeg havde be... Näytä lisää
Fantastisk god oplevelse at handle hos nordmod. Nemt at få fat i en medarbejder - og stor tålmodighed med mine mange spørgsmål. Hurtig levering. Fem stjerner er faktisk for lidt,
Hos nordmod finder du altid moderigtigt kvalitetstøj fra vores egne brands til kvinder i str. 34 - 56. Vi er den officielle webshop for BTFCPH, NOTYZ, ORCHID & NO.1 BY OX. Du finder de nyeste trends kombineret med det bedste design, og du får altid GRATIS fragt ved køb over 499 kr. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig. Tak fordi du shopper hos nordmod.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Som altid lækker kvalitet og gode…
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering . Masser af flot tøj på hjemmesiden . Kan varmt anbefales
der blev leveret en kjole i forkert…
der blev leveret en kjole i forkert størrelse
firmaet vender ikke tilbage efter flere mails

Vastaus yritykseltä nordmod.com
Har købt ved Nordmod 2 gange og begge gange har jeg været super tilfreds, god kvalitet og pasform, samt hurtig levering. Handler gerne hos jer igen.
Har købt ved Nordmod 2 gange, og
Det var en gave til min svigerdatter og…
Det var en gave til min svigerdatter og hun blev meget glad
Hurtig service.
Min bestilling blev pakket og sendt hurtigt afsted. Desværre skulle jeg bytte kjolen,da jeg havde valgt forkert størrelse, så ny bestilling afsted og kjolen kom hurtigt. Retur pengene for den 1.kjole ,kom også meget hurtigt.
Hurtig service,det er dejligt😊
Hurtig levering og hurtig respons på…
Hurtig levering og hurtig respons på returnering/ombytning. Handler der gerne igen.
Meget tilfreds, lækre varer
Jeg har handlet flere gange hos Nordmod og er meget glad og tilfreds for mine køb, service og hurtig levering.
hurtig og nemt at bestille
Meget tilfreds med det hele .Syntes der…
Meget tilfreds med det hele .Syntes der er mange lækre ting til gode priser .Kundeservise meget behjælpelige og hurtige til at svare .Handler helt sikkert der igen .
Allt fungerade perfekt o jackan var…
Allt fungerade perfekt o jackan var bara bäst
Majlis
Meget fine varer !