Oslo Skin Lab Suomi Arvostelua

386
TrustScore 4/5 tähteä

Arvostelun yhteenveto

Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella

Tarkasteltaessa 66 arviota, arvostelijat saivat loistavan kokemuksen tämän yrityksen kanssa. Monet asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tuotteen laatuun ja sen myönteisiin vaikutuksiin ihon kuntoon, kynsiin ja yleiseen hyvinvointiin. Käyttäjät ovat huomanneet parannusta ihon kimmoisuudessa, juonteiden tasoittumisessa ja kuivuuden vähenemisessä, pitäen tuotetta luotettavana ja tehokkaana. Toimituspalvelua kehutaan sujuvaksi, nopeaksi ja käteväksi, usein suoraan kotiin saapuvaksi. Osa arvostelijoista ei kuitenkaan havainnut odotettuja tuloksia tai merkittäviä muutoksia ihossaan useiden kuukausien käytön jälkeenkään. Lisäksi jotkut asiakkaat kokivat toimitusaikataulujen olevan epäjohdonmukaisia, pakettien saapuessa myöhässä tai liian tiheästi, mikä johti tuotteiden kertymiseen.

Useimmin mainitut

Product

Arvioijat mainitsevat positiivisia kokemuksia tuotteesta, ja monet ovat tyytyväisiä sen vaikutuksiin iholla,... Näytä lisää

Quality

Kuluttajat pitävät tuotteen laatua erinomaisena ja toimivana, ja monet ovat tyytyväisiä sen vaikutuksiin ihon... Näytä lisää

Delivery service

Ihmiset raportoivat positiivisia kokemuksia toimituspalvelusta, korostaen nopeaa ja sujuvaa toimitusta... Näytä lisää

Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut

Saanut 5/5 tähteä

Helppo muistaa ottaa ja olen nyt tyytyväisenä testannut 3kk vielä odotan hieman näkyvämpiä tuloksia mutta kynsiin olen huomannut jo vaikutuksen(ovat vahvemmat eivätkä liuskoitu enää niin helposti) ja... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Todella asiantunteva asiakaspalvelija, sekä myös mukava. Asia hoitui hetkessä. Olen myös erittäin tyytyväinen edel tuotteeseen mitä nyt olen syksystä asti syönyt vaihdevuosi oireisiin. Mieliala p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aloin käyttää tätä kollageenia, kun huomasin kasvoissa hentoja juonteita ja kuivuutta. Olen todella skeptinen mainoksia kohtaan, niin tämänkin tuotteen. Olen käyttänyt tuotetta nyt 3-4 kk ja näen para... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Iho pysyy hyvänä myös talvella, ilman rasvailuja! Sujuva toimitus ja halvempi pussissa toimitettuna, Tykkään. Kuuluu päivittäiseen rutiinin.

Yrityksen tiedot

1. Nro 3/7 parhaista yrityksistä kategoriassa Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Nro 1/1 parhaista yrityksistä kategoriassa Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  3. Nro 3/5 parhaista yrityksistä kategoriassa Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Oslo Skin Lab tarjoaa kokonaisvaltaista ihonhoitoa. The Solution Beauty Collagen -kollageenijauhe vähentää näkyviä ryppyjä, juonteita ja selluliitin määrää sekä ennaltaehkäisee näiden muodostumista. The Solution-kollageeni hoitaa ihoa sisäisesti.

Oslo Skin Lab

Yrityksen kirjoittama

We believe that taking care of your skin starts from within.

Yhteystiedot

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Suomi

Kuinka kauan ehdit käyttää tuotetta? Viittaamiemme kliinisten tutkimusten toteuttamisen aikana vaikutus mitattiin erityisillä välineillä. Tätä eroa voi olla vaikea havaita paljain silmin kahdeksan viikon jälkeen. Lokakuussa 2020 tehty sisäinen asiakastutkimus, johon osallistui 658 henkilöä, osoittaa, että kärsivällisyys kannattaa. Vastaajat, jotka käyttivät The Solution™ -kollageenilisää yli neljä kuukautta, olivat 83 % tyytyväisempiä kuin ne, jotka käyttivät sitä alle neljä kuukautta. Toisin sanoen tämä tutkimus saattaa osoittaa, että vaikutus näkyy suoremmin, kun aikaa on kulunut hieman enemmän. :)

Saanut 1/5 tähteä

Kallis

Kallis, eikä toimi, haluan perus tilaukseni

24. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Suomi

Hei! Voit tehdä mitä tahansa muutoksia tilauksiisi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa  09 4273 8229 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@osloskinlab.fi.

Saanut 5/5 tähteä

Olen 70-vuotias nainen ja olin…

Olen 70-vuotias nainen ja olin epätoivoinen atooppisen ihoni kanssa. Monet voiteet ja seerumin olen kokeillu, suurin osa vain ärsyttää ihoani. Ajattelin, että kokeilen Oslo Skinlabia koska se toimii sisäisesti. Olen yllättynyt kuinka hyvin ihoni on toipunut. Nuoruutta en tavoitellut vaan hyvinvoivaa ihoa ja sen sain. Toimitukset tulevat täsmällisesti perille.

6. huhtikuuta 2025

Liika on aina liikaa!

Muuten kaikki hyvin mutta lähetätte collageeni paketin liian usein,en ehdi käyttää niitä siihen tahtiin kun uusi jo tulee, vaikka käytän joka päivä!

1. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Suomi

Kiitos palautteesta. Ikävää kuulla, että olet saanut tuotetta liiankin usein. Tiesithän, että jos sinulla on kertynyt tuotetta, voit jättää yhden paketin välistä ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä? Toivottavasti tästä on apua! :)

Olen vakuuttunut kollageenivalmisteenne…

Olen vakuuttunut kollageenivalmisteenne toimivuudesta, mutta kuinka nopeasti muutos ilmenee, on varmaan yksilöllinen.
Olen lähettänyt kysymyksen koskien käytetyn molekyylin rakenteesta, koska olen lukenut, miten eri kudokset tarvitsevat erillaisen molekyylitakenteen. En ole saanut siihen vastausta.

20. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kolme kuukautta tuotteen käyttöä takana

Kolme kuukautta tuotteen käyttöä takana, ja nyt huomaan miten hyvin se vaikuttaa! Alkuun en huomannut juuri muutosta, mutta nyt kolmen kuukauden käytön täytyttyä ero on selkeä. Jopa vatsan vanhat raskausarvet ovat tasoittuneet! Ja rintakehän juonteet/ rypyt silottuneet lähes näkymättömiksi. Iho tuntuu todella hyvälle ja muutos näkyy! Eipä olisi uskonut sen tehoavan näin hyvin!

27. helmikuuta 2025

Toimiva tuote

Tuote on laadukas. Kätevät annospussit helpottavat käyttöä.
Vaiva, minkä vuoksi tuotetta käytän, katoaa parissa viikossa. Tästä olen erityisesti kiitollinen.
Toimitukset voisivat olla pidemmällä aikavälillä.

6. helmikuuta 2025

Hyvä tuote

Helppo käyttää ja taitaa jopa toimia. Iho näyttää paremmalta ja raikkaammalta kun ennen. Käytössä ollut nyt kolmisen kuukautta. Aion jatkaa käyttöä. Yksi tähti pois hinnan takia.

23. tammikuuta 2025

Tasaisempi iho

Iho on paljon tasaisempi kuin 2 kk sitten, kun aloitin käyttämään Oslo Skin labra. Käyttänyt monia tuotteita, mutta tyytyväisin olen tähän. Kiitos. ❤️❤️

6. tammikuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin