Banner for Oslo Skin Lab Sverige

Oslo Skin Lab Sverige Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag märker att huden blir lite mjukare och rynkor blir slätare med beuty collagen. Servicen på Oslo skin care är otrolig. Gör allt för sina kunder.

Saanut 5/5 tähteä

Veldig fornøyd med kollagen pulveret! Merker forskjell på både hud, hår og negler! Veldig bra kundeopplevelse og kundeservice, som løser problem eller spørsmål du måtte ha raskt! Anbefaler sterkt!

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

Yrityksen kirjoittama

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Det är fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan när som helst säga pausa eller säga upp din prenumeration.

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptäck fördelarna med skönhet inifrån.

Hyvä

Kaikki arvostelut

56 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helt otrolig

Servicen på Oslo skin care är otrolig. Gör allt för sina kunder.

16. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med collagen…

Jag är väldigt nöjd med collagen pulver. Det är smidigt att ta de när man ska åka bort. Smakar inget luktar inte något så man kan blanda den med vad man vill.

20. syyskuuta 2025

Hej Zylkade!

Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt kollagenpulver! Härligt att du, precis som många andra, tycker att dagsdoserna gör det smidigt att ta med när man är iväg och att den neutrala smaken uppskattas. Tack för den positiva feedbacken!

Saanut 5/5 tähteä

Veldig fornøyd med kollagen pulveret

30. kesäkuuta 2026

Hej Vilde!

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension - och tack för de fina orden. Det gläder oss att du är så nöjd med The Solution och att du märkt en förbättring i hud, hår och naglar.

Skulle det dyka upp frågor eller funderingar är det bara höra av dig till vår kundservice via epost eller telefon.

Saanut 2/5 tähteä

Har använt produkten i 5 månader men…

Har använt produkten i 5 månader men ser absolut ingen skillnad alls på varken kropp eller ansikte. Vet inte hur länge man ska behöva använda produkten innan man ser resultat? Försöker ett tag till men sen lägger jag ner.

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Hej Anne! Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande när du har använt The Solution i fem månader utan att uppleva den effekt du hoppats på.

Även om många börjar se förbättringar av huden efter 8–12 veckor är det vår erfarenhet att resultaten kan variera från person till person, speciellt när det kommer till hur snabbt man kan se resultat i huden . Faktorer som ålder, hudens utgångsläge och livsstil kan påverka hur snabbt man ser en förändring. För vissa kan det därför ta längre tid innan effekten blir tydlig och synlig för blotta ögat.

Vi uppskattar verkligen att du vill ge vårt kollagenpulver lite mer tid. Har du frågor eller funderingar kring din användning av The Solution, eller vill diskutera din upplevelse med oss, är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på telefon eller e-post. Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor.

Tack igen för din ärliga feedback, den är värdefull för oss.

Smidig leverans

Smidig leverans , behöver mer tid att utvärdera den faktiska effekten . Använt nu i 2-3 månader

18. kesäkuuta 2026

Hej Beate!

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Härligt att du tycker leveranserna funkar smidigt - visst är det skönt att slippa tänka själv på när det är dags att fylla på med mer kollagen och på så sätt undvika att få en paus i sin rutin?

Hoppas du snart ser och känner en positiv effekt av kollagenpulvret.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice via mejl eller telefon.

Ser absolut inga resultat

Ser absolut inga resultat. De skickar med pappersfakturor i paketen. Såg inte det när jag slängde kartongen. De skickade inga påminnelser alls utan bara inkassokrav. De skyller på posten. De gjorde exakt samma sak två gånger. Så de menar att posten bara missar att lämna, enligt dem 6 påminnelser totalt, men inte de två inkassokraven. Man kan undra varför de väljer att ha pappersfakturor i paketen och inte mailar ut fakturor och påminnelser..

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Hej Hannah, och tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att höra att du både känner att du inte fått den effekt du hoppats på av The Solution och att du haft en frustrerande upplevelse kring faktureringen.

Vi tar till oss din feedback. När man handlar hos oss kan man själv välja mellan flera olika betalningsalternativ så som faktura, kortbetalning eller Apple Pay. Många väljer kort eller Apple Pay just för att slippa hantera fakturor, men vi förstår att önskemål och behov ser olika ut.

Vi uppskattar också dina synpunkter kring hur fakturor och påminnelser kommuniceras. Kundupplevelsen är viktig för oss och vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete.

Om du fortfarande har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Är super nöjd över produkten

Är super nöjd över produkten
Kundtjänst är lätt att nå.
Vid varje tillfälle blir jag bemött av trevlig, kunnig och professionell personal.

15. kesäkuuta 2026

Hej Anette!

Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt kollagenpulver The Solution och vår kundtjänst. Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension om oss.

Ha en fortsatt fin dag.

Saanut 5/5 tähteä

Jag är inne på min tredje månad med…

Jag är inne på min tredje månad med Oslo skin labs collagenpulver och jag ska ärligt säga att jag inte trodde på detta innan jag började, men tänkte - what the hell, jag kan lika gärna prova. Resultaten tog lite tid innan det märktes. Först märkte jag att jag fick mindre ont i mitt överbelastade knä (som varit stelt i över ett år efter småbarn och flytt).

Men den verkliga magin kom successivt efter första månaden, då jag började märka att min hud började må bättre. Efter tre månader har jag ca 70% mindre synliga celliluter på baksida lår. Jag är slank men har aldrig lyckats bli kvitt dessa tidigare, även med intensiv löpträning och styrketräning så blev det marginell skillnad. Jag är blown away. Totalt. Nyckeln tror jag är att jag varit extremt noggrann och inte missat en enda dag. Att dem kommer i färdiga portionspåsar har hjälp mig så mycket med att 1) ta med om jag ska iväg, enkelt. 2) ha dem framme vid kapselmaskinen så att jag kommer ihåg att ta den varje dag till morgonkaffet. Blandar sig väl i vatten, inte som något annat märke jag provat innan där det känns som att dricka sand. Och dessutom smakar detta pulver absolut ingenting.

Jag vet hur omdebatterat collagenpulver är, och att många påstår att det inte gör någon skillnad, och att det bara är onödigt och dyrt. Men alltså, I swear by it. Jag har aldrig haft så få synliga celliluter tidigare och jag har inte ändrat något annat i min vardag förutom att addera just Oslo skin labs collagenpulver. TACK! Jag kan för första gången någonsin ha shorts och bikini i sommar utan att må dåligt.

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Hej Yasmine! Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och denna fina recension.

Det betyder mycket att höra från någon som började med en sund dos skepticism. Vi brukar säga att kollagen är en investering i huden som kräver tålamod och konsekvens, så det är fantastiskt att läsa att du höll fast vid din rutin även om du tyckte att resultaten dröjde lite.

Vi blir särskilt glada över att höra att du upplever en tydlig förbättring av hudens utseende och att synligheten av celluliter har minskat.

Och visst är de färdiga portionspåsarna smidiga? 😊 Vi vet att det ofta är just de små detaljerna som gör det lättare att bibehålla en rutin över tid.

Tack för ditt förtroende och för att du delar med dig så öppet av din resa med The Solution Beauty collagen. Att höra att du känner dig mer bekväm och självsäker inför sommaren är precis den typen av feedback som motiverar oss varje dag.

Vi önskar dig en fantastisk sommar!

Bra positivt.

Smidig leverans, bra förpackningar, smaklöst. Känns bra för huden och ser resultat.

7. kesäkuuta 2026

Hej Camilla!

Tack för din fina recension. Vi är så glada att du är nöjd med både leveranserna och att The Solution är enkelt att använda i vardagen tack vare dagsdoserna och att det är smakneutralt. Extra roligt att du upplever positiva resultat för huden. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet – det betyder mycket för oss och hjälper andra som funderar på att prova vårt kollagenpulver.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att mejla eller ringa vår kundservice.

Saanut 4/5 tähteä

Jag har fått en fastare hud.

Jag har fått en fastare hud på låren, som på grund av ålder hade börjat se mer slapp ut ” som celluliter”.Dock är det svårt att veta om det är kollagenet eller styrketräning som gett resultat. Även huden i ansiktet ser fastare, mer utfylld ut :)

29. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Vi är så glada att höra att du upplever en fastare hud på låren och i ansiktet! Tack för att du delar med dig av din erfarenhet av vårt kollagenpulver The Solution.

Du är välkommen att ringa eller mejla oss om det dyker upp frågor eller funderingar!

Jag är nöjd.

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension om vårt kollagenpulver The Solution - det gläder oss att du är nöjd med det.

Skulle du ha frågor eller funderingar är det bara kontakta vår kundservice via teleon eller mejl.

Trogen kund

Super bra..trogen kund och det gör skilnad

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Tack för din recension - det gläder oss att du är nöjd och ser skillnad i din hud.

Super nöjd 🤗

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Hej Monika! Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Det gläder oss att du är så nöjd.

Ha en bra dag!

Saanut 1/5 tähteä

Försökt säga upp vid flera tillfällen &…

Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen respons från deras ”kundtjänst”
Man borde ha fattat att produkten är dålig när de samarbetar med alla B kändisar som även förespråkat giftiga myggmedel. Men i ett svagt ögonblick gick man på minan.

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du delar din upplevelse, vi tar din feedback på stort allvar.

Jag kan se i vårt system att du varit i kontakt med vår kundservice och fått hjälp med uppsägningen som därmed avlutades den 9 mars. Skulle du ha fler frågor eller funderingar kring din uppsägning eller dylikt är du alltid välkommen att kontakta oss igen via mejl eller telefon.

Vi arbetar kontinuerligt för att hålla en hög kvalitet både på våra produkter och vår kundservice, och vi uppskattar all feedback som hjälper oss att bli bättre.

Ha en fortsatt bra dag.

Saanut 4/5 tähteä

Nöjd med produkten och fint bemötande…

Nöjd med produkten och fint bemötande när jag kontaktat kundtjänst

7. maaliskuuta 2026

Hej Sara!

Vi är glada att du är nöjd med vårt kollagenpulver och att du fått ett bra bemötande av vår kundtjänst. Tack för din recension, det betyder mycket för oss!

Saanut 5/5 tähteä

Medarbetaren var trevlig och kunnig i…

Medarbetaren var trevlig och kunnig i sitt område

26. tammikuuta 2026

Hej Madeleine!

Vi är glada att din kontakt med vår kundservice uppskattades och att du fick bra hjälp. Tack för din recension, det betyder mycket för oss.

Saanut 5/5 tähteä

Trevligt bemötande!Trevligt bemötande i kundtjänst villiga…

Trevligt bemötande i kundtjänst villiga att lösa ärende och har bra produkt.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Sverige

Hej Birgitta! Tusen tack för att du tar dig tid att skriva en rad och delar med dig av din erfarenhet. Det glädjer oss att du är nöjd med både produkt och kundservice - det är viktigt för oss!

Oslo Skin Lab

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin