Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent. Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.

3,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

virkelig god service

virkelig god service, og hurtig

2. syyskuuta 2021

Hej BH

Mange tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner, dem er vi virkelig glade for.

Rigtig god dag til dig.

Michelle / kundeservice

God vejledning

18. elokuuta 2021

Hej Lene

Mange tak for de 4 stjerner, de er værdsat.

Rigtig god dag til dig.

Camilla / kundeservice

Pas på falske mails

Pas på
der løber falske mails rundt fra Ørsted .
Ørsted
DIN FAKTURA ER ONLINE

Hej ,
Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev betalt 2 gange.

Vi inviterer dig til at anmode om en refusion ved at klikke på linket herunder:

Anmodning om refusion

Bemærk: Hvis dette ikke løses inden for de næste 12 timer, er der ingen refusion tilgængelig.

Tak for dit samarbejde i denne sag.

8. elokuuta 2021

Hej Jette
Mange tak for din anmeldelse.

Det er helt korrekt og vi er opmærksomme på, at der er mange falske mails i omløb hvor Ørsteds navn desværre fremgår, dette er også oplyst på vores hjemmeside hvor vi skriver følgende:

Pas på! Svindelmails i omløb

Der er desværre falske e-mails i omløb i øjeblikket hvor nogen udgiver sig for at være Ørsted og forsøger at få jer til at afgive personlige bankoplysninger. Disse mails er ikke afsendt fra Ørsted.

Tryk ikke på links eller afgiv personlige oplysninger. Slet i stedet mailen med det samme. Er du kommet til at afgive oplysninger, skal du kontakte dit pengeinstitut hurtigst muligt.

Du ønskes en rigtig god dag.

Venlig Hilsen
Michelle / Kundeservice

Elendig kundeservice

Et børsnoteret selskab med så elendig service overfor sine kunder burde mane til eftertanke hos investorer.

Privatkunder er sendt væk.

Erhvervskunder kan ikke kontakte Ørsted uden at skulle tale med en håbløs "servicemedarbejder", der henviser til en håbløs hjemmeside. Sender man en mail er svaret "Access denied". Det må være kundeservice for viderekomne.

Regning skal findes på en håbløs hjemmeside. Her er bl.a. regningsspecifikationen sparet væk. End ikke hvilken periode, regningen omfatter, kunne der blive råd til.
På trods af lovgivning og omfattende udgifter til digitale målere vises forbrug ikke digitalt.

Mit gæt er, at investorer på et tidspunkt vil indse, at Ørsted er en skal uden indhold.

16. kesäkuuta 2021

Hej Henrik

Da vi endnu ikke hørt fra dig, formoder vi at du selv har løst sagen. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@orsted.dk, således vi kan hjælpe dig med at finde specifikationerne.

Du ønskes en god dag.

Michelle / Kundeservice

----------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Henrik,

Mange tak for din feedback.

Vi vil gerne undersøge nærmere, hvad der kan være gået galt online, i mailindgangen samt på regningen og har til det formål brug for dit kundenummer. Vil du sende os dit kunde og telefon nummer på trustpilot@orsted.dk og vi ringer til dig hurtigst.

RM / Kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

Meget dårlig service fra deres medarbejder

Virkelig dårlig vejlending omkring deres service, jeg har tidligere været i dialog med dem omkring opsigelse af service hos dem, i dag opdager jeg så at jeg har fået totalt forkert vejledning af dem, og dermed hæfter jeg for den nye udlejers forbrug de næste 10 dage!! Det er bare ikke iorden, at de ikke kan afmelde forbruget med det samme, virkelig dårlig service fra deres medarbejde.

4. kesäkuuta 2021

Hej Sarah,

Vi arbejder hver dag på at give den bedste kundeoplevelse og det lader til at det ikke helt lykkes os i dit tilfælde. Det er vi kede af.

Vi følger markedsforskrifterne der er udstukket for os og vejleder altid med udgangspunkt i dem. Desværre er det ikke os der laver dem og vi medgiver, at de kan være lidt langhårede at finde rundt i. For en god ordens skyld sætter jeg dem ind i forkortet form for dig herunder. Du finder meget mere information om de reglerne på Energinet.dk: Markedsforskrift H1

Alle flytninger skal indberettes til Datahub - under de retningslinjer for hvordan og hvornår de skal være meldt. Se Markedsforskrift H1 - Skift af el leverandør.

Alle flytninger skal meldes til el leverandøren (og ikke som tidligere til net-selskaberne). En flytning kan ikke meldes med tilbagevirkende kraft.

Det er ikke muligt at melde til- og fraflytning for en anden person, f.eks. lejer, uden at have en fuldmagt fra vedkommende. En el kunde kan ved flytning tage eksisterende el aftale med til ny adresse.

God dag til dig og venlig hilsen

RM / Kundeservice

Telefonsælgeren pressede på

Telefonsælgeren pressede på, på en meget ubehagelig måde, og da jeg sagde pænt nej tak for femte gang så smed hun røget på. Meget ubehagelig oplevelse, og jeg har endnu ikke forstået hvad det var hun ville, da hun blev ved med at gentage de samme sælger sætninger uden at komme med nogle tal eller kigge på min situation. Derfor skiftede jeg ikke selvskab, selvom det sikkert er billigere.

27. toukokuuta 2021

Hej Fillippa

Vi gør alt hvad vi kan for at give den bedste kundeoplevelse, hver gang og er kede af den oplevelse du har haft i samtalen.
Er du erhvervskunde vil vi gerne dykke ned i sagen og i den forbindelse gerne tale med dig.
Vil du kontakte os i erhvervskundecenteret på tlf. 9955 3500

Er du privatkunde (tidligere Ørsted, nu ANDEL / Seas-NVE) bedes du rette henvendelse dertil.

Heidi

HVORFOR RINGER ØRSTED IKKE

HVORFOR RINGER ØRSTED IKKE? EFTER 4 MÅNEDER UDEN SVAR?? Hvorfor har de en formular på deres hjemmeside hvor man kan få ændret sin el-aftale og blive ringet op? ............hm, der er bare ingen der ringer???

13. toukokuuta 2021

Hej Peter.
Det er beklageligt hvis vi mod forventning ikke har haft kontaktet dig.
Vi vil rigtig gerne i dialog med dig, og du er meget velkommen til at kontakte os i kundecenteret mandag fra kl. 9.00 på tlf. 9955 3500 eller sende os en e-mail på erhverv@orsted.dk.
Heidi

Saanut 1/5 tähteä

Simpelthen umuligt at finde rundt i…

Simpelthen umuligt at finde rundt i deres selvbetjeningsløsninger. Har talt med kundeservice flere gange, de er enormt venlige og hjælpsomme, men systemet minder mig om Kafkas Slottet. Jeg finder en anden leverandør.

31. maaliskuuta 2021

Elendig kundeservice og hjemmeside

Elendig kundeservice og hjemmeside

Jeg har forsøgt at ringe flere gange det sidste par uger. Pga af lange køer har jeg opgivet - da jeg har et arbejde at passe - og har derfor skrev jeg til dem via deres hjemmeside.
Det er nu en uge siden og det eneste jeg har modtaget er en bekræftelse på min henvendelse og et sagsnummer. Derudover har jeg INTET hørt.
Jeg SKAL have fat I dem pga fraflytning og opsigelse.

Deres hjemmeside "Selvbetjening" med login, er håbløs! Jeg kan hverken se forbrug eller betalinger:
"Hov der er sket en fejl" HVER gang jeg er logget ind!??

Mere elendig virksomhed skal man lede længe efter!

Opdatering efter svar på min anmeldelse:
Jeg har allerede kontaktet SeasnveEnergi via kontaktformular på energi.seas-nve dk/kundeservice/
Der står intet om at man skal kontakte jer/dem via facebook. Det var måske en idé at oplyse dét tydeligt og så evt fjerne den kontaktformular, som alligevel ikke fører til noget.

17. helmikuuta 2021

Hej Lena
Jeg kan ikke helt læse, om du er privat elkunde eller erhvervskunde. SEAS-NVE overtog Ørsteds private elkunder den 1. september 2020. Hvis du har spørgsmål til din elregning, vil de rigtig gerne hjælpe dig enten via deres kundeserviceside på Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI eller på telefon: 7210 3118.
Hvis du er erhvervskunde hos Ørsted kan du sende en mail socialmedia@orsted.com med kontaktdetaljer, og så vil jeg række ud til mine kolleger.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Flabet og provokerende sælger.
Er sku glad for at jeg ikke er kunde der længere.
Regningerne bliver sendt til RKI før man overhovedet for opkrævningen.

28. tammikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Vil ikke en gang give dem en stjerne

Vil ikke en gang give dem en stjerne, dette har de ikke fortjent.
Dette er uden sidestykke det værste elselskab i Danmark.
Har været kunde i mange år, men nu er det slut. Har betalt omkring 200.000,- om året til dem, og har lige modtaget den værste behandling man kan tænke sig af nogen virksomhed.
Dette er sagt som en almindelig forbruger og ikke som dem de reklamere med inde på deres sider på nettet, man kan ikke få oplyst deres fulde navn når man spørger ind til dette, ligesom dette må være et tegn på at de får så mange alvorlige klager så de ikke tør fortælle hvad deres navn er på grund af repressalier.
Jeg vil opfodre alle til at skifte fra dettte selskab til et ordentligt et og som behandler deres kunder ordentligt.

11. joulukuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Det er det vildeste svindel jeg har…

Det er det vildeste svindel jeg har oplevet i min tid, Ørsted startede med at send mig en regning på elforbrug på over 30.000 kr i et kvartal. så sendte de mig uberettiget til inkasso, hvor jeg så stadig modtager opkrævninger på alt fra 0 - 400 kr konstant, selvom jeg ikke har været kunde ved Ørsted længe, så smaskulovligt og tangerer chikane.

22. marraskuuta 2020

Nærmest ikke eksisterende kundeservice

Nærmest ikke eksisterende kundeservice! Kan bestemt ikke anbefales

13. marraskuuta 2020

Hej Jakob
SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september.

Saanut 1/5 tähteä

ORSTED MAKING UP FALSE BILLS!

1. We took over a derelict building uninhabited when purchased at auction
2. The previous owners were owing £1000s to lots of creditors
3. There was no Gas meter at the site
4. It had been removed as the supply was capped
5. When we started renovating we were told after AGES that ORSTED had a block on the account.
6 They said the would remove it
7. Once we install a new meter - we start getting chased by the billing team

THE CHEEK - they dont speak to each other if they did they wouldnt waste my time
THERE IS NO RIGHT TO BILL

28. lokakuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Forfærdelig el firma uden service..Hold jer væk!!!

Vi købte et hus for 1 år siden og fik at vide man kan søge om at få rabat på el hvis der er solceller i huset. Det gjorde vi også og vores ansøgning gik åbenbart tabt i ørsteds system pga. en intern fejl. Vi spurgte flere gange til sagen og de ventede med at svare tilbage til os med vilje så de kunne skifte til SEAS-NVE og tørre deres fejl af på dem. Jeg giver dårlige anmeldelse både til jer og SEAS-NVE fordi i snyder jeres kunder og tager ikke ansvar for noget som helst. DETTE ER IKKE I ORDEN!!!!!

27. lokakuuta 2020

Hej Pourya
Som du også selv er inde på, så er Ørsteds private elkunder overtaget af SEAS-NVE. Det skete den 1. september. Hvis du har spørgsmål til din elaftale, vil de rigtig gerne svare på dem via telefonnummeret 7210 3118.
Bedste hilsener, Anders.

Fusker med regninger

Meget dårlig oplevelse gentagne gange fra SEAS-NVE. Kundeservicemæssigt, svarer de udenom spørgsmål, når jeg beder om at få uddybet de mange regninger og modregninger. Derudover sætter de forudbetalt regning (udregnet fra forrige periode) langt højere end det bør være. Fik eksempelvis en regning på 1100 kr, trods alle regninger gennem hele året var 50-60% lavere end, hvad de havde udregnet. Får fornemmelsen, at de forsøger at hive flere penge hjem gennem regninger. Skift elfirma hvis du kan er min anbefaling.

24. lokakuuta 2020

Hej Lars
SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september.
Hvis du har spørgsmål til din elregning, vil de rigtig gerne hjælpe dig enten via telefon 7210 3118 eller via deres kundeserviceside på Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI/.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin