Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Näytä lisää

Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Näytä lisää

For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Näytä lisää

Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent. Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

3 t. arvostelua

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Støtter den russiske invasion

Håber dælme der er en aktionær eller flere som vælger at gå imod griskheden og sætter en stop for import af russisk gas

Hej Frank.

Tak for din anmeldelse

Ørsted finder situationen dybt foruroligende, ikke mindst de menneskelige lidelser, som krigen i Ukraine forårsager. Den russiske aggression går imod alt det, som Ørsted står for, og derfor har vi taget væsentlige skridt i overensstemmelse med vores værdier som virksomhed.

I forhold til den gas, som Gazprom leverer til Danmark, anbefaler Ørsted en tydelig og koordineret indsats fra EU og Storbritannien. I modsætning til at stoppe forsyningen af andre typer produkter vil det have alvorlige menneskelige og økonomiske konsekvenser, hvis der ikke bliver leveret nok gas, og der er derfor behov for at koordinere dette på EU-niveau snarere end lade det være op til den enkelte virksomhed. Derfor skal afhængigheden af russisk gas og et eventuelt forbud mod import af gas fra Rusland afgøres og håndhæves ved hjælp af tydelige politiske sanktioner.

Du kan læse mere om de øjeblikkelige foranstaltninger som Ørsted har truffet via dette link

Heidi P / kundeservice

Handler glædeligt med Russisk gas trods…

Handler glædeligt med Russisk gas trods invasionen af Ukraine.
Må finde et andet selskab, nogen der har en anbefaling?

Hej Jesper.

Heidi P / kundeservice

Føj for den lede et elendigt firma....

Føj for den lede et elendigt firma..... handler gas med en diktator og krigsgalning.
Min bedste anbefaling vil være at finde et andet energiselskab, der dog har et minimum af moral, etik og selvværd.
Ørsted ( stakkels Ørsted i øvrigt, der skal lægge navn til dét krigs kollaboratør firma) mener de er bundet af en kontrakt, men man kan vel ikke være bundet af en gal krigsforbryder......

Hej Poul.

Heidi P / kundeservice

Pinligt at I samarbejder med Rusland!

Hej Thomas.

Heidi P / kundeservice

Handler gerne med Putin uanset hvad!!!

Handler gerne med Putin uanset hvad!!!! Stop jer selv og ha lidt selvinsigt.

Hvordan er det Ørsteds slogan er "Lad os skabe en verden, der udelukkende kører på hvor ligeglade vi er"

Hej Brian.

Heidi P / kundeservice

Ørsted vælger stadig at støtte Rusland

Ørsted vælger stadig at støtte Rusland! de kalder det et kontraktbrud men GUD hvor en dårlig undskyldning! I støtter i et folkedrab. føj siger jeg bare

Hej Jannick.

Ørsted i lommen på Rusland

Man får kun en stjerne, når man ikke vil stoppe med at handle gas med Rusland. #Freeukraine

Hej Christian.

Ørsted støtter Rusland

Ørsted støtter Rusland. De køber gas fra Rusland og har meldt ud at de fortsat vil købe gas fra Rusland. På trods af den raserende krig og invasion af Ukraine. Det er dårlig stil!

Hej Jens

Handler stadig med Rusland

Ørsted har trods den meget alvorlige situation og resten af vestens sanktioner mod Rusland, valgt at fortsætte handlen med det russisk-ejet selvskab Gazprom. Direktør Mads Nipper skjuler undskyldningen om fortsat samarbejde bag at det ville være et kontraktbrud. At indirekte sympatisere med Ruslands invasion af Ukraine er simpelthen under al menneskelig værdighed.
Få noget ryggrad - bryd kontrakten med Rusland og få jeres has fra en anden udbyder.

Hej Dennis.

Professional & service minded

I have had Ørsted.dk as my provider for my yoga & pilates studio, and they have always given great service and friendly advice. Will definitely recommend them to friends and family.

22. helmikuuta 2022

Hi Alison,

Thank you very much for your review and your 5 stars, we are very happy for them.

Wish you a nice day.

Best regards
Malene R / Kundeservice

Håbløst selskab

Håbløst selskab - Vi har som erhverv haft behov for en alternativ løsning på en betaling på vores el-aftale. Vi har en aftale der er knyttet til et betalingskort. Vi har ikke kunnet bruge det pågældende kort, og har derfor ledt forgæves efter kontooplysninger så vi kunne overføre via bank i stedet. Ørsted's kontooplysninger er tilsyneladende fuldstændig hemmelige - for de kan IKKE fremsøges på deres hjemmeside, ej heller findes frem andre steder. Selv via "kundeservice" (ell mangel på samme) nægter man simpelthen at modtage vores betaling, med henvisning til, at vi "har en betalingskortaftale". Vi tilbyder sågar at betale de gebyrer osv der måtte komme for ulejligheden, men Ørsted nægter. - man går altså mere op i hvilken metode kunden benytter til betaling, end i at få betalingen. Vi har naturligvis valgt at skifte selskab.

14. joulukuuta 2021

Hej Lisa,

Tak for din anmeldelse.

Vi vil gerne give dig en kort forklaring.

For at tilbyde dig en så skarp pris på din el aftale som muligt, er det blandt andet en forudsætning, at betalingen sker automatisk enten via kreditkorttræk eller betalingsservice. Det er vi ret tydelige omkring både i kundeservice og i de (da vi indgik aftalen) medsendte leverings- og betalingsbetingelser. Ud over det tilbyder vi også en nem og hurtig mulighed for at betale via din selvbetjening på www.orsted.dk/erhverv/mit-orsted

Vi er kede af at høre, at vi ikke har kunne møde dine forventninger med vores service og tager din feedback alvorligt.

Malene R / Kundeservice

Meget vanskeligt at få kontakt til…

Meget vanskeligt at få kontakt til Ørsted
Jeg har behov for at få mine fakturaer tilsendt på mail eller i E-box, da jeg har mange lejemål udlejet til både privat, erhverv og landbrug.
Revisoren har brug for fakturaerne til at adskille afgifter moms osv
Har indtil videre ikke været muligt at få hjælp fra Ørsted.
Sender standart svar på mail og ventet forgæves i mere en en time i tlf
Ikke tilfredsstillende service

2. joulukuuta 2021

Hej Enok

Tak for snakken pr. telefon dags dato,

Som oplyst så var din sag i gang med at blive behandlet, og der skulle nu være fremsendt de ønskede fakturaer til din e-mail.

Jeg vil endnu engang opfordre dig til, at du opretter en bruger på vores selvbetjening hvor du gratis kan finde alle dine fakturaer, se forbrug mm.

Alle nødvendige oplysninger til dette er tilsendt til dig på e-mail.

Vi arbejder hver dag på, at give den bedste kundeoplevelse, og har stor fokus på vores besvarelsestid på både telefon og e-mail henvendelser. Som oplyst har vi i øjeblikket ikke lange ventetider, og du er altid velkommen til at kontakte os igen på vores hovednummer 9955 3500.

Michelle E. / Kundeservice

___________________________________________________________________________

Hej Enok
Vi er kede af den oplevelse du har haft og er i gang med at undersøge sagen nærmere.
Hvis du vil sende os dit telefonnummer på trustpilot@orsted.com så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen Michelle E. / kundeservice

Professionel og kompetent service.

Professionel og kompetent service.
SUPER god kunde IT-løsning.
Kan anbefales!

30. marraskuuta 2021

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner, dem er vi glade for.

Malene F / kundeservice

Fik en hurtig og kompetent hjælp.Tak

4. marraskuuta 2021

Hej Bernt,

Mange tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner, dem er vi virkelig glade for. Håber vi snart må hjælpe dig igen.

Malene R / kundeservice

Modtager stadig regninger 1,5 år

BLIV IKKE KUNDE!! Jeg har ikke været kunde hos Ørsted i 1,5 år. De lavede et utal af fejl i deres regninger, som man skulle ringe ind for at få udbedret. Til sidst blev det nok og jeg skiftede til Vindstød, hvor jeg ingen problemer har oplevet. Men nu kommer det værste:
Jeg modtager nu 1,5 år efter opsigelse stadig regninger med 4-6 måneders mellemrum. Det resulterer i, at jeg hver gang skal ringe ind og bruge tid på at sætte folk ind i sagen og få slettet regninger. Hver gang bliver jeg lovet bod og bedring og bliver forsikret, at NU er min sag blevet lukket endegyldigt, lige indtil at jeg modtager endnu en uforklarlig og ugennemskuelig regning nogle måneder senere. Senest har jeg i denne uge modtaget en regning vedr. et forbrug fra marts 2020!?!? Ørsted og Seas-NVE har komplet rod i deres ting. UNDGÅ dem for enhver pris!

4. marraskuuta 2021

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse.

Jeg har sendt dig en anmodning om at fremsende mig nogle kontaktoplysninger, så jeg kan dykke ned i sagen og hjælpe dig til at undgå at blive kontaktet fremover. Du nævner SEAS NVE og oplyser, at du modtager regninger selvom det er 1,5 år efter din opsigelse. Vi har frasolgt vores privat afdeling tilbage til 1. september 2020 til SEAS NVE, så du burde ikke modtage noget med Ørsted logo på efter den dato.

Håber du vil vende tilbage med kontaktinformationer så jeg kan hjælpe dig.

Malene R

Der er ikke sammenhængen mellem faktura…

Der er ikke sammenhængen mellem faktura og betalingsID, hvilket er utrolig dårlig kundeservice!

3. marraskuuta 2021

Hej Søren,

Tak for snakken pr. tlf. d.d.

Som oplyst er din henvendelse den første af sin art og jeg har undersøgt, at det ikke er muligt at indfri dit ønske ift. at ændre i betalings-ID, da vores system genererer den automatisk. Det er et identifikationsnummer som er til for at vi kan spore hvilket kundenummer indbetalingen vedrører.

Vi anbefaler klart at du tilmelder til betalingsservice, da alt du skal bruge vil være at læse på betalingsoversigten fra PBS.

Malene R.

god service!!

God service og hurtig tilbagemeldning.

15. lokakuuta 2021

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, de er meget værdsat.

Rigtig god weekend til dig.

Camilla / kundeservice

Fantastisk service:)

Fantastisk service:)
Super rask responce og præcist svar på alle spørgsmål!

11. lokakuuta 2021

Hej Philippe M,
Mange tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner, dem er vi virkelig glade for.

Malene R / kundeservice

Modtager adskillige mails fra Ørsted (…

Modtager adskillige mails fra Ørsted ( fup mails). De skriver vi skal opdatere vores betalingsoplysninger )
"Ørsted: Din sidste betaling blev afvist, vores betalingssystem har registreret en ugyldig fakturering, der er knyttet til din konto din tjeneste er nu planlagt til automatisk opsigelse.
Opdater dine betalingsoplysninger i dag for at undgå afbrydelse af tjenester.
Opdater dine faktureringsoplysninger nu, klik her
Tak fordi du er orsted-kunde
Ørsted A/S
Kraftværksvej 53
Skærbæk
7000 Fredericia
Denmark"
SLET denne mail

28. syyskuuta 2021

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.

Du har ret, der er mange falske mails i omløb for tiden, angiveligt med Ørsted som afsender. Disse mails er ikke fra Ørsted og skal slettes.

Vi har skrevet følgende på vores hjemmeside:

Pas på! Svindelmails i omløb

Der er desværre falske e-mails i omløb i øjeblikket hvor nogen udgiver sig for at være Ørsted og forsøger at få jer til at afgive personlige bankoplysninger. Disse mails er ikke afsendt fra Ørsted.

Tryk ikke på links eller afgiv personlige oplysninger. Slet i stedet mailen med det samme. Er du kommet til at afgive oplysninger, skal du kontakte dit pengeinstitut hurtigst muligt.

En rigtig god dag.

Venlig Hilsen