Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Näytä lisää
Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Näytä lisää
For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Näytä lisää
Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent. Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Håber dælme der er en aktionær eller flere som vælger at gå imod griskheden og sætter en stop for import af russisk gas

Vastaus yritykseltä Ørsted
Handler glædeligt med Russisk gas trods invasionen af Ukraine.
Må finde et andet selskab, nogen der har en anbefaling?

Vastaus yritykseltä Ørsted
Føj for den lede et elendigt firma..... handler gas med en diktator og krigsgalning.
Min bedste anbefaling vil være at finde et andet energiselskab, der dog har et minimum af moral, etik og selvværd.
Ørsted ( stakkels Ørsted i øvrigt, der skal lægge navn til dét krigs kollaboratør firma) mener de er bundet af en kontrakt, men man kan vel ikke være bundet af en gal krigsforbryder......

Vastaus yritykseltä Ørsted
Handler gerne med Putin uanset hvad!!!! Stop jer selv og ha lidt selvinsigt.
Hvordan er det Ørsteds slogan er "Lad os skabe en verden, der udelukkende kører på hvor ligeglade vi er"

Vastaus yritykseltä Ørsted
Ørsted vælger stadig at støtte Rusland! de kalder det et kontraktbrud men GUD hvor en dårlig undskyldning! I støtter i et folkedrab. føj siger jeg bare

Vastaus yritykseltä Ørsted
Man får kun en stjerne, når man ikke vil stoppe med at handle gas med Rusland. #Freeukraine

Vastaus yritykseltä Ørsted
Ørsted støtter Rusland. De køber gas fra Rusland og har meldt ud at de fortsat vil købe gas fra Rusland. På trods af den raserende krig og invasion af Ukraine. Det er dårlig stil!

Vastaus yritykseltä Ørsted
Ørsted har trods den meget alvorlige situation og resten af vestens sanktioner mod Rusland, valgt at fortsætte handlen med det russisk-ejet selvskab Gazprom. Direktør Mads Nipper skjuler undskyldningen om fortsat samarbejde bag at det ville være et kontraktbrud. At indirekte sympatisere med Ruslands invasion af Ukraine er simpelthen under al menneskelig værdighed.
Få noget ryggrad - bryd kontrakten med Rusland og få jeres has fra en anden udbyder.

Vastaus yritykseltä Ørsted
I have had Ørsted.dk as my provider for my yoga & pilates studio, and they have always given great service and friendly advice. Will definitely recommend them to friends and family.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Håbløst selskab - Vi har som erhverv haft behov for en alternativ løsning på en betaling på vores el-aftale. Vi har en aftale der er knyttet til et betalingskort. Vi har ikke kunnet bruge det pågældende kort, og har derfor ledt forgæves efter kontooplysninger så vi kunne overføre via bank i stedet. Ørsted's kontooplysninger er tilsyneladende fuldstændig hemmelige - for de kan IKKE fremsøges på deres hjemmeside, ej heller findes frem andre steder. Selv via "kundeservice" (ell mangel på samme) nægter man simpelthen at modtage vores betaling, med henvisning til, at vi "har en betalingskortaftale". Vi tilbyder sågar at betale de gebyrer osv der måtte komme for ulejligheden, men Ørsted nægter. - man går altså mere op i hvilken metode kunden benytter til betaling, end i at få betalingen. Vi har naturligvis valgt at skifte selskab.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Super behagelig samtale og hurtig og fyldestgørende ekspedition :-):-):-)

Vastaus yritykseltä Ørsted
Meget vanskeligt at få kontakt til Ørsted
Jeg har behov for at få mine fakturaer tilsendt på mail eller i E-box, da jeg har mange lejemål udlejet til både privat, erhverv og landbrug.
Revisoren har brug for fakturaerne til at adskille afgifter moms osv
Har indtil videre ikke været muligt at få hjælp fra Ørsted.
Sender standart svar på mail og ventet forgæves i mere en en time i tlf
Ikke tilfredsstillende service

Vastaus yritykseltä Ørsted
Professionel og kompetent service.
SUPER god kunde IT-løsning.
Kan anbefales!

Vastaus yritykseltä Ørsted
BLIV IKKE KUNDE!! Jeg har ikke været kunde hos Ørsted i 1,5 år. De lavede et utal af fejl i deres regninger, som man skulle ringe ind for at få udbedret. Til sidst blev det nok og jeg skiftede til Vindstød, hvor jeg ingen problemer har oplevet. Men nu kommer det værste:
Jeg modtager nu 1,5 år efter opsigelse stadig regninger med 4-6 måneders mellemrum. Det resulterer i, at jeg hver gang skal ringe ind og bruge tid på at sætte folk ind i sagen og få slettet regninger. Hver gang bliver jeg lovet bod og bedring og bliver forsikret, at NU er min sag blevet lukket endegyldigt, lige indtil at jeg modtager endnu en uforklarlig og ugennemskuelig regning nogle måneder senere. Senest har jeg i denne uge modtaget en regning vedr. et forbrug fra marts 2020!?!? Ørsted og Seas-NVE har komplet rod i deres ting. UNDGÅ dem for enhver pris!

Vastaus yritykseltä Ørsted
Der er ikke sammenhængen mellem faktura og betalingsID, hvilket er utrolig dårlig kundeservice!

Fantastisk service:)
Super rask responce og præcist svar på alle spørgsmål!

Vastaus yritykseltä Ørsted
Modtager adskillige mails fra Ørsted ( fup mails). De skriver vi skal opdatere vores betalingsoplysninger )
"Ørsted: Din sidste betaling blev afvist, vores betalingssystem har registreret en ugyldig fakturering, der er knyttet til din konto din tjeneste er nu planlagt til automatisk opsigelse.
Opdater dine betalingsoplysninger i dag for at undgå afbrydelse af tjenester.
Opdater dine faktureringsoplysninger nu, klik her
Tak fordi du er orsted-kunde
Ørsted A/S
Kraftværksvej 53