Een prettige website, duidelijk en informatief en snel besteld. Begonnen met 1 pil per avond en merkte meer rust tijdens de nacht maar bleef een korte nacht . Toen twee pillen ingenomen en nu zijn de... Näytä lisää
Omdat ik hartpatient ben en veel medicatie slik, werd ik iedere nacht wakker en dan voor een periode van 1,5 uur. Door het gebruik van 50+ sleep is dit probleem grotendeels verholpen.
In eerste instantie niet veel resultaat, ik lag nog wakker, gemaild voor advies en kreeg t advies om drie capsules te nemen maar vond dit wel een beetje veel , dus toch maar consequent 2 capsules g... Näytä lisää
Deze mensen, dit bedrijf geeft goed advies, denkt mee en is vriendelijk 🙏 Das een ontzettende plus in deze tijd Inmiddels is het hele gezin blij met deze ondersteuning!
Yrityksen kirjoittama
OptimalLab is een bedrijf dat hoogwaardige supplementmixen produceert die waarmaken wat ze beloven. Dit bereiken ze door een eigen onderzoeks- en productieafdeling te hebben, waardoor ze het volledige proces kunnen beheren en de beste kwaliteit kunnen garanderen.
Everdenberg 129, 4902TT, Oosterhout Nb, Hollanti
- info@optimallab.nl
- optimallab.nl
Top product
Omdat ik onregelmatig werk kan ik vaak slecht in slaap komen. Na wat mail contact toch besloten om te bestellen.
Het contact was erg fijn en volledig. Ik werd tot in de puntjes geïnformeerd over het product en zo de keuze gemaakt welke het beste bij mij past.
Ik heb nu een aantal keer een capsule gebruikt en dat werkte perfect. Voor mij geen slaapproblemen meer na de nachtdienst.
Eindelijk kan ik rustig slapen
Eindelijk kan ik rustig slapen. Kalmeren is geen probleem meer, dus ik beveel het zeker aan. Je merkt meteen de volgende ochtend dat je meer uitgerust bent dan normaal!
Positief verrast
Positief verrast over de producten van OptimalLab Super. Ik gebruik ze nu een aantal weken en merk een enorm verschil in mijn slaapritme. Ik raad het iedereen aan die slecht slaapt om hiermee te beginnen.
Sinds ik de premium van optimallab…
Sinds ik de premium van optimallab gebruik, is mijn slaap veel beter. De supplementen zijn gemakkelijk in te nemen en ik word 's ochtends meer uitgerust wakker. Ik ben erg blij en blijf dit product zeker gebruiken!
Heerlijk slapen en weer voldoende…
Heerlijk slapen en weer voldoende energie overdag.
Ik ben erg blij met de supplementen van Optimallab
Werkt goed bij het inslapen!
Mijn persoonlijke mix bevalt erg goed.
Mijn persoonlijke mix bevalt erg goed.
Thx Optimalab !
Na lang zoeken heb ik een supplement…
Na lang zoeken heb ik een supplement gevonden wat voor mij werkt 55+ ben erg blij mee , goede nachtrust is onbetaalbaar.
Prettig persoonlijk advies en een snelle levering.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.