Saanut 5/5 tähteä

Nu har fält service varit här tack vare att Hampus på kundservice ordnade det. Tyvärr kunde man konstatera att min kabel var av igen, det var samma sak förra året. Tråkigt om det här ska hända varje å... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Undvik. Bara vaga budskap som svajjar mellan "Vi håller fortfarande på att planera" och "projektledaren har slutat" till "snart är det dags" och "vi skall kolla på det och få fart på detta".... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sämsta tänkbara upplevelse. SKAMLIGT OpenInfra!! Efter mer än 5 veckor och två lovade besök (för att felsöka vår fiberboxen som inte fungerar efter försök att lösa det själv efter OpenInfras instr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har haft problem när jag byt bredband till Bredband2. Bredband2 tog 8 dagar i felsöking och hittade ingenting. Då har jag kontaktat Open Infra direkt. Kundtjänsts Isabelle och kundtjänstteam åtgä... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Internetpalvelujen tarjoaja

Yrityksen kirjoittama

Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.

3,1

1 tähti

On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Det var trevlig och kunnig personal.Jag är mycket nöjd.

Det var trevlig och kunnig personal.Jag fick all information som jag behövde.

10. lokakuuta 2025

Hej Jan,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd och att du fick all information du behövde. Det var ett nöje att hjälpa dig, och du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor framöver.

Toufik

Fiberinstallationen klar

Jag fick klart besked av Marcus om att han skulle skicka routern mm och angående frågan om grävning och återställning av marken så är jag också nöjd. Fick även telefon till hjälp om jag behöver det vid installation av routern.

15. lokakuuta 2025

Hej Johnny!

Stort tack för ditt fina omdöme

Vad kul att höra att allt gått bra med fiberinstallationen och att du är nöjd med informationen och hjälpen du fått. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver support när du kopplar in routern – vi finns här för att hjälpa till!

Marcus – Open Infra

Osman

Behövde hjälp med kabeldragning och det tog lite tid,är mycket nöjd

13. lokakuuta 2025

Hej Hans!

Tack så mycket för ditt fina omdöme
Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet, även om det tog lite tid. Jag uppskattar verkligen ditt tålamod och förtroende.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något mer framöver!

OpenInfra

Saanut 4/5 tähteä

Ett år efter installation - fortfarande nöjd!

Kontakten med och arbetet utfört av OpenInfra har hittills varit mycket bra. Jag gav lite feedback kring upplevelsen av installationen av vårt fiber och jag upplever att feedbacken blev väl mottagen. Samtalet med Casper som stämde av ett år efter installationen var ett mycket bra samtal och jag känner att han var inlyssnande och hjälpsam.

I stort är jag nöjd, men väljer att sätta en fyra eftersom det alltid finns utrymme för förbättring, som nämnt ovan.

12. lokakuuta 2025

Hej Alexander,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att ge oss feedback! Det gläder mig verkligen att samtalet ett år efter installationen kändes hjälpsamt och att du upplevde att din feedback togs emot på ett bra sätt.

Vi uppskattar att du delar med dig av både det som fungerat bra och de områden där vi kan bli ännu bättre. Din input är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra vår service.

Tack igen för ditt förtroende — det är alltid roligt att höra att våra kunder är nöjda med både installation och uppföljning.

Casper – OpenInfra

Saanut 5/5 tähteä

trevlig och lätt att prata med

9. lokakuuta 2025

Hej Edvin,

Tack så mycket för de snälla orden!

Kul att det kändes lätt att prata med mig. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något mer!

Casper

Saanut 5/5 tähteä

Allt fungerade klockrent från första…

Allt fungerade klockrent från första samtalet till själva installationen.
Väldigt snabbt på plats och kontinuerliga uppdateringar.
Ända jag dra ner lite på är att det var lite dålig info om själva datumet när de skulle börja med grovarbetet, vaknade upp med att dom hade satt igång utan samtal. Inga större problem för mig, klart på en dag.

Även stort tack till Casper som har hjälpt till med frågor.

7. lokakuuta 2025

Hej Linus!

Stort tack Linus för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme!

Riktigt kul att höra att allt flöt på bra och att du är nöjd med resultatet! Jag tar med mig din feedback om informationen inför starten, sånt är alltid värdefullt för oss att förbättra.

Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med dina frågor. Hör gärna av dig om det dyker upp något mer framöver!

Casper

Saanut 4/5 tähteä

Installation samt grävning fungerade…

Installation samt grävning fungerade snabbt och smidigt.
Fibern kickade igång redan efter en timme vartefter de vara klara.

24. syyskuuta 2025

Hej Mikael,

Stort tack för ditt omdöme!
Så roligt att höra att installationen och grävningen gick snabbt och smidigt, och att din fiber kom igång direkt.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse och finns alltid här om du skulle behöva hjälp framöver.

Marcus

Installation av fiber

Både installation av fiber och grävning med återställande av gräsmatta mm är vi nöjda med.
Vi har även haft en bra och trevlig kontakt med Marcus som vid mer än ett tillfälle hjälpt oss med våra frågor.

2. lokakuuta 2025

Hej Ann-Marie,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder mig att ni är nöjda både med installationen och återställningen.

Det har varit trevligt att få hjälpa er och jag uppskattar verkligen er positiva respons.

Tveka inte att höra av er om ni har fler frågor framöver.

Marcus

Saanut 5/5 tähteä

Dom som satte in fibern i huset o…

Dom som satte in fibern i huset o grävde gjorde ett bra jobb ,informerade om vad som skulle hända , tog till o med av sig skorna inomhus.
Den jag pratade med inne på kundtjänst( Ilshat) var trevlig o hjälpsam
Huruvida med att ringa till Openinfra kan jag inte bedöma än

9. syyskuuta 2025

Hej Ann-Charlotte!

Tack så mycket för din fina återkoppling!

Det glädjer mig verkligen att både installationen och kontakten med mig har fungerat bra för dig. Vi strävar alltid efter att ge tydlig information och service med omtanke – och det är extra roligt att höra att vårt team tog hänsyn inomhus också.😊

Du kan alltid höra av dig till mig eller besvara mejltråden vi har från tidigare om du skulle behöva hjälp med något framöver – jag finns här för att hjälpa dig.

Ilshat

Installation av fiber

Installationen gick bra. Allt fungerar som det ska.

19. syyskuuta 2025

Hej Michael,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att installationen gick bra och att allt fungerar som det ska. Jag kommer att framföra din positiva återkoppling till teamet, det uppskattas alltid.

Varmt välkommen som kund hos oss på Open Infra!

Gabriel

Saanut 5/5 tähteä

Det var en mycket snabb och bra…

Det var en mycket snabb och bra installation, mycket nöjd kund.

26. syyskuuta 2025

Hej Petrus,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att höra att installationen gick snabbt och smidigt, och att du känner dig nöjd som kund. Jag kommer även framföra detta till teamet som var på plats – det betyder mycket för oss att få uppskattning för vårt arbete.

Varmt välkommen till Open Infra, och tveka inte att höra av dig om du skulle behöva något framöver.

Gabriel

SVERIGES SÄMSTA BOLAG

Hade jag skulle jag ge minus till detta företag........!!!!!!!!!!!!

Håll er långt borta från Open Infra!

Det här är det sämsta företag jag någonsin haft att göra med. Open Infra lovar guld och gröna skogar när de säljer in sina tjänster – snabb installation, pålitlig fiber och bra kundservice – men verkligheten är raka motsatsen.

För det första är kommunikationen katastrofal. Man får jaga dem i veckor för att få svar, och när de väl svarar får man vaga bortförklaringar istället för konkreta besked. Det känns som att ingen tar ansvar, och man blir hela tiden skickad runt i en ändlös cirkel av "ärenden" som aldrig leder någonstans.

För det andra håller de aldrig sina tidsplaner. De lovar en sak vid kontraktsskrivning och sen skjuts allting upp gång på gång. Installationen blir försenad i månader utan rimliga förklaringar, och man står utan internet eller med undermålig uppkoppling under tiden. Att de ens kan komma undan med detta är helt otroligt. Innan jag signade avtal med dem , sa Nikolas samt Henrik att jag skulle ha fungerande fiber på 5 dagar. Jag signade avtalet pga detta.

Jag står här nu vecka 6 utan internet och återkopplingen är katastrofal!!!! Nikolas hänvisar till 24 månader har dem på sig, vilket står i avtalet men avtalet och vad dem lovade muntligt går inte hand i hand. Detta är vilseledande information till sina konsumenter vilket inte är lagligt.

Ringer idag och får prata med en som heter Isabel hon säger 1 till 2 veckor kommer reparatör och får igång min fiber. Detta har jag hört 6 veckor. Hon bara beklagar vi har ett samtal på 20 min utan någon som helst info om när jag ska få min fiber igångsatt.. Kundservice verkar mer intresserad av att bli av med en än att faktiskt hjälpa. Det är inte bara oprofessionellt, det är respektlöst.

Jag vill verkligen varna alla: skriv inte på med dem, hur lockande erbjudandet än verkar. Det kommer bara sluta med frustration, förlorad tid och en känsla av att ha blivit grundlurad.

Open Infra borde skämmas.
Jag kommer anmäla dem både till Arn och konsumentverket.
OCH SPELA IN ALLA ERA SAMTAL MED DEM.

26. syyskuuta 2025

Hej Signe,

Vi vill börja med att framföra vår uppriktiga ursäkt för den upplevelse du haft med oss. Det är absolut inte den service vi vill ge våra kunder och vi tar dina synpunkter på största allvar.

Det du beskriver gällande utebliven återkoppling, försenad installation och bristande kommunikation är mycket allvarligt, och vi beklagar verkligen den frustration och de problem detta orsakat dig.

Vår kundtjänstansvarig kommer att kontakta dig personligen för att gå igenom ditt ärende i detalj och säkerställa att vi hittar en lösning så snart som möjligt.

Tack för att du delar din upplevelse – vi ser detta som en viktig möjlighet att förbättra oss.

Tuva

Osman

Nytt abbonemang installerat av Osman. Vi är supernöjda! Fick hur mycket hjälp som helst.

24. syyskuuta 2025

Hej Annette!

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med det nya abonnemanget och att ni fick den hjälp ni behövde.

Du kan alltid höra av dig till mig om du behöver stöd eller hjälp med något framöver.

Saanut 5/5 tähteä

Osman har varit hos mig för att åtgärda…

Osman har varit hos mig för att åtgärda bredband problemet. Grymt Jobbat Osman

23. syyskuuta 2025

Hej Louise!

Stort tack för din fina feedback! Det glädjer mig att bredbands problemet blev åtgärdat och att du är nöjd med hjälpen.

Du kan alltid höra av dig till mig om du behöver hjälp med något framöver.

Besök av Osman

Jag är helt förbluffad över Osman. Vilken yrkeskunnig och skicklig kille. Professionell ut i fingerspetsarna. Dessutom mycket trevlig och hjälpsam. Fick hjälp med routerbyte, arlokameror och diverse andra saker. Jag är otroligt tacksam.
Kjell o Elke

23. syyskuuta 2025

Hej Kjell och Elke!

Stort tack för ert fantastiska omdöme! 😊 Det glädjer mig verkligen att ni är nöjda med hjälpen.

Det var ett nöje att få hjälpa er och jag uppskattar verkligen ert förtroende.

Tveka inte att kontakta mig om ni behöver hjälp med något framöver.

Fantastisk service

Bästa servicen nånsin! Serviceteknikern Osman kom hit när min internet från ingenstans slutade fungera. Han kom hit direkt och försökte göra så gott han kunde, det tog lite tid men han fick det gjort. Är extremt nöjd med hans kunnighet och professionella arbete!

21. syyskuuta 2025

Hej Tinis,

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att jag kunde hjälpa till och att du är nöjd med både arbetet och servicen. Det var ett nöje att lösa problemet och jag uppskattar verkligen ditt tålamod under processen.

Du kan alltid höra av dig direkt om det skulle uppstå några fler frågor eller problem.

Jag behövde en förstärkare

Jag behövde en förstärkare. Osman kom med den samma dag och installerade den- Så hjälpsam och duktig!

18. syyskuuta 2025

Hej Maud,

Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att höra att förstärkaren kom till nytta och att installationen gick smidigt. Jag är alltid glad att kunna hjälpa till och det betyder mycket att du uppskattade min insats.

Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp framöver – jag finns här för dig.

Saanut 5/5 tähteä

En mycket bra bemötande av Jocke

En mycket bra bemötande av Jocke. Han var genuint intresserad av mitt problem. Han verkligen lyssnade och såg möjligheter som resulterade i en bra lösning för oss båda.

20. elokuuta 2025

Hej Stefan,

Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder mycket att höra att du kände dig lyssnad på och att vi kunde hitta en bra lösning tillsammans. Det var ett nöje att hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback.

Om du behöver hjälp med något mer framöver, tveka inte att höra av dig – jag finns här för att hjälpa!

Jocke

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick förhinder och hade inte…

Jag fick förhinder och hade inte möjlighet att vara hemma när fibergrävningen gjordes på min tomt.
Men jag blev mycket positivt överraskad hur snyggt det var gjort hela vägen - under en liten altan, och in till husväggen.

20. heinäkuuta 2025

Hej Johan,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback! Det gläder oss verkligen att installationen gick smidigt och att resultatet blev så bra, även när du inte kunde vara hemma.

Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete noggrant och professionellt, och det är fantastiskt att höra att det märktes i ditt fall.

Tack igen för att du delar din upplevelse – det betyder mycket för oss och vårt team!

Tuva
Kundtjänst

Undvik de om du kan!

Undvik de om du kan!
Deras kundtjänst och hrla företaget handlar som, vill inte använda orden.
Med Open Infra riskerar du att vara utan fiber under lång tid, det är det många som vittnar om.
Trots statliga bidrag skyddar Open infra aldrig sin kablar. De kan ligga på marken och stenar i många år. Naturligtvis blir de sönderkörda av maskiner och sakadade av djur.
Trots att Open infra känner till att bakom Morkarla bygdegård i Österbybruk. Från villan Söderby 104, Österbybruk och 500 meter till söder ligger kablarna på marken och stenar vägrar Open infra att åtgärde det.
Förra året blev kablarna sönderklippta på många ställen. Det kommer de nu också. Av nbönder eller Vattenfall.
Vänder du dig till Open Infra är det som att vända sig till gängkriminella. Den första frågan är inte var felet ligger utan vem är du och var bor du.

16. syyskuuta 2025

Hej Kent,

Vi beklagar verkligen att du har fått den här bilden av oss och att du upplever situationen på det här sättet. Det är självklart aldrig vår avsikt att någon kund ska känna sig dåligt bemött eller stå utan fungerande fiber.

Vi vill gärna förstå mer om vad som har hänt i ditt fall och följa upp detta närmare. Därför har vi skickat en förfrågan via Trustpilot för att kunna få dina kontaktuppgifter. På så sätt kan vi komma i direkt kontakt med dig och undersöka situationen mer i detalj.

Vi hoppas att vi får möjlighet att reda ut detta tillsammans med dig.

Henrik
Open Infra

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin