Saanut 5/5 tähteä

Vi er veldig fornøyd med Opella.se som leverandør. Service og kommunikasjon: Kundeservicen er god – de er alltid vennlige og raske med tilbakemeldinger. Levering: Rask levering er en stor fo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiska produkter, extra plus i kanten för ett välfyllt paket - de flesta företag skickar idag opraktiskt stora paket. Leveranstiden tog en lite längre än man är van vid efter mellandagarna (vilke... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Produkterna är otroliga men svåra att nå per mejl eller via telefon. När man mejlar får man sällan svar och ringer man så är telefonlinjen sällan öppen trots att de ha telefontid mellan 12-14. Har e... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kosmetiikkamyymälä
  3. Ihonhoitotuotteiden myyntiautomaatti

Yrityksen kirjoittama

Här hittar du vegetabiliska oljor, vaxer och fetter. Bland annat perfekta för att göra egna hudvårdsprodukter, tex arganoljan, jojobaolja, sheasmör och mandelolja.

• Lundavägen 1, 247 50 Dalby, Skåne, Ruotsi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Supernöjd

Supernöjd, blev lite orolig efter att ha läst en del omdömen men det var ju inga problem alls. Levererades som det skulle till bra priser!

12. huhtikuuta 2026

Snabb frakt

Snabb frakt, väl inslaget. Trevlig och snabb hjälp vid en av varornas reklamation. Mycket trevligt och bra att kunna handla eko för egengjord hudvård.
Rekomenderas!

9. joulukuuta 2025

Grimshave.no

Vi er veldig fornøyd med Opella.se som leverandør.

Levering: Rask levering er en stor fordel for oss.

Kvalitet og utvalg: Produktene de leverer er av svært god kvalitet. I tillegg er det et stort pluss at de har et godt utvalg av økologiske varer.

Anbefales.

10. marraskuuta 2025

Bra produkter

Bra produkter, trevlig och hjälpsam kundservice.
När något inte blev som avtalt, så ordnade de fort upp i det och till det bästa för mig!

13. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Säkerligen bra priser- men för det…

Säkerligen bra priser- men för det första så skickade Opella paketet låååångt från mitt hem- och när denna blev tillbakaskickad för att jag inte kunde hämta ut den (pga den blev skickad till landsbygden) så vill de debitera mig 300kr(!) för att det blev så.
Var vaksam- eftertänksam när du beställer- om du ens vill göra det 🙌

1. heinäkuuta 2025

Utmärkt returhantering

Jag hade missförstått att vissa "essenser" inte luktar och ville returnera beställningen. Opella tillät mig att helt enkelt låta paketen gå i retur och krediterade hela beloppet inkl frakt fastän det ju var jag som var dåligt påläst. De svarade även snabbt på mail. Verkar vara ett företag som är pålitligt bortom vad man kan förvänta sig.

9. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Interview process

I had an interview with Opella, and they were supposed to follow-up during the week. They never got back to me although I sent them many follow-ups. The recruitment process is chaotic, which is not a good sign on the state of the company.

6. toukokuuta 2025

Dunderbra onlinebutik

Har fått precis de jag hade beställt och det är mycket bra kvalitet.
Har inte skickat tillbaka något så kan inte säga något om de.

Bästa med Opella är storpack av saker, helst bikarbonat

18. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin