Oostersparfum Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Dinsdag 31 augustus een bestelling geplaatst bij deze winkel, donderdag 1 september was het pakketje binnen. De parfum was goed ingepakt, er werd een bedankt kaartje en een mini parfumtester meegestu... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

4 sterren alleen omdat mijn pakket 2 dagen later was dan de afgesproken "vandaag besteld morgen in huis" hihi een beetje streng, Maar kan zeggen dat het een betrouwbare site is waar je gerust je beste... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

I really appreciate the attitude of the owner! He called me to inform that the perfume isn't in stock in Netherlands and warned about a possible delay. It wasn't that bad actually, was delivered in a... Näytä lisää

1. Kemikalio
  2. ja myös
  3. Kosmetiikka ja hajuvedet
  4. Maustetoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Online webshop Verkoop van parfum en parfum-gerelateerde producten

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

184 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Waardeloze service hier

Waardeloze service hier. Bestelling ontvangen na het openen van de verpakking blijkt de parfumfles beschadigd te zijn en de inhoudt tot de helft gevuld. Alsof het gebruikt is en opnieuw ingepakt. Vervolgens een bericht gestuurd naar de eigenaar via whatsapp hier komt geen reactie op maar wel blauwe vinkjes gezien. Nou een keer en de laatste keer hier. Hier niks kopen klantonvriendelijkheid eerste klas belachelijk dat je je zo opstelt als bedrijf.

30. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Vrij lange levering en de parfum/eau de…

Vrij lange levering en de parfum/eau de toilet was niet wat ik verwachte. Eerlijk gezegd kan dat natuurlijk ook niet voor deze prijs. Had verwacht een aardse parfum te krijgen met een duidelijk OUDH lucht te ontvangen. Mierzoet aroma daarvoor in de plaats. Voor mij geen aanbeveling

4. kesäkuuta 2023
Oostersparfum-logo

Vastaus yritykseltä Oostersparfum

Postnl kampt met personeelstekort en leveren vertraagd. Het is zelfs op het nieuws geweest. Dit is duidelijk onbegrip van u Meneer Hans .
Wat betreft de parfum . Honderden hebben die parfum gekocht en zijn er zeer tevreden over. Maar het kan zijn dat het voor u helaas niet de juiste geur is. U zou dat eigenlijk bij de productreview moeten schrijven en u had eigenlijk een proefmonster moeten bestellen. Die optie hebben we op onze site zodat mensen het product eerst kunnen testen.
Omdat de geur helaas niet de juiste is voor u, geeft u ons bedrijf een 1 ster . Dat is duidelijk niet de bedoeling. U beoordeelt ons op de service die wij bieden en niet of de geur u bevalt of niet. Daar zijn prosuctreviews voor. Meneer Hans kock, zou u een nieuw productreview willen schrijven en een aparte bedrijfsreview?
Alvast bedank

aan te raden

het duurde wat lang maar dat kwam door post.nl
de parfum is erg lekker en het is ook fijn om proefjes te bestellen om de geur te leren kennen
Ga zeker nog vaker kopen daar

30. toukokuuta 2023

getwijfeld

ik had eerst mijn twijfels om iets te bestellen bij een firma die ik nog niet ken. (paar keer elders mijn neus gestoten)
Maar de twijfel was onterecht. Perfect

25. toukokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin