Onlycaritems Arvostelua

138
TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Cuidado con esta gente. Son unos estafadores. Te suscriben a sus servicios de manera fraudulenta y te giran cobros sin tu permiso. Tuve que bloquear mi tarjeta bancaria. Ya están denunciados a la... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Emily has been very kind & patient with me. She has been very helpful in solving my issues. Thank you Emily! Actually I take back everything I said about this company!! I gave this review under... Näytä lisää

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(138)

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Cuidado con esta gente

Cuidado con esta gente. Son unos estafadores. Te suscriben a sus servicios de manera fraudulenta y te giran cobros sin tu permiso. Tuve que bloquear mi tarjeta bancaria. Ya están denunciados a la policía.

I'm also putting it in English so that everyone can hear it:

Beware of these people. They're scammers. They fraudulently sign you up for their services and charge you without your permission. I had to block my bank card. They've already been reported to the police.

25. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

I signed up for onlycaritems by mistake

I signed up for only caritems by mistake. So far you have been very good about canceling the membership, and I hope it continues thus. How it happened, I was (thought I was) paying a DHL fee, but then the onlycaritems material appeared. Please send me confirmation when my onlycaritems membership is officially canceled. Thank you.

11. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Why do I have a feeling people writing…

Why do I have a feeling people writing good review are the staff because there is nothing good about that website they are bunch of scammers been messaging them to refund my money and they still went ahead to charge me 35 euros for crying out loud. I demand a full refund of all my money you took from me

7. maaliskuuta 2025

Scam with a capital S

This company continues to try and take money in a monthly basis from my card which I have now cancelled and replaced. I have also blocked their emails. Do not be taken in with their false promises. Complete scam.

3. maaliskuuta 2025

Betrug

Man schließt dort eine überteuerte Mitgliedschaft welche komplett unnötig ist und muß dann noch zusätzlich Geld bezahlen um diese zu Kündigen.
Unternehmen sitz in Griechenland, was schon einiges sagt.

Bloß Vorsichtig sein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weitere Info (21.03.25)
Jetzt wird man mit mehrere Mail aufgefordert die Bewertung zu löschen ohne dem wird das Geld nicht zurück überwiesen.

28. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mi problema ha sido solucionado.

Daisy me ha atendido satisfactoriamente con mi problema y hemos resuelto perfectamente todo sin complicaciones. Desde aquí le doy las gracias a Daisy por su atención y amabilidad, con personas así es un gusto poder tener una atención al cliente fenomenal.

28. helmikuuta 2025

Estafa.

Me han estafado 10 dolares haciendose pasar por otra pagina distinta y tramitando ellos la compra. Me siento estafado, aunque me ha atendido Bobby muy amablemente y veremos si podemos solucionar este asunto amablemente. Además es fanático de Vinicius Jr, Bobby es el mejor de todos. Aparte de eso, me han estafao 10 dolares.

27. helmikuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin